RE: Vrnjacka Banja, i leti i zimi (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

bubulence -> RE: Vrnjacka Banja, i leti i zimi (19.8.2019 11:39:33)

Drugarica je u subotu dosla iz hotela Slatina, po slikama bih rekla da je savrsen

Duškić -> RE: Vrnjacka Banja, i leti i zimi (19.8.2019 13:01:19)

Lep je merkur. Bila sam . Sobe ciste, lepa klopa , meni je super bilo sa decom i mm bila.

pari -> RE: Vrnjacka Banja, i leti i zimi (22.8.2019 17:36:59)

Moja drugarica je bila u Vinariji Gradak, imaju dva bazena,izgleda jako lepo, ona je baš bila zadovoljna

nata11 -> RE: Vrnjacka Banja, i leti i zimi (7.12.2021 14:06:25)

Dajte mi neku preporuku za privatni smestaj u Banji.

nata11 -> RE: Vrnjacka Banja, i leti i zimi (21.9.2022 13:43:44)

Koji zatvoreni bazen preporucujete? (Pored Vrnjackih Termi)

trotinetMali -> RE: Vrnjacka Banja, i leti i zimi (20.7.2024 16:16:16)

IZVORNA PORUKA: MimaKos

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Soko mi je uzasna, puna penzionera, Vrnjacka mi je vise mladalacka. Mada Soko ima predivne prirode okolioo

Soko banja nam je blize, a mnogo volim Bovan, zato, a ne poredi se sa Vrnjackom uopste, nebo i zemlja

Meni je Vrnjacka lepa i leti i zimi , ima kjudi svih doba, cesto idem, zadnjih godina zapravo sve vise mladih vidjam , pogotovo leti kada su festivali i razna desavanja.

A Soko mi je onako, pa ne znam, ne svidja mi se bas nesto, nemam neki konkretan razlog. Jedino sto je ekstra u Soko banji to je vazduh, retko gde je tako dobar vazduh. Mislim za one koji obracaju paznju na to.

nata11 -> RE: Vrnjacka Banja, i leti i zimi (24.7.2024 10:13:51)

Meni se naprimer Vrnjacka kako godine prolaze sve manje i manje svidja. Postaje kao Zlatibor.
Da ima svacega ima, nikada nije dosadno ali previse urbano postaje za miran odmor. 

dunja RR -> RE: Vrnjacka Banja, i leti i zimi (24.7.2024 13:23:01)

Nato, istina je da se sve urbanija (kvadrat je kao u Beogradu, pitala sam u agenciji), ali ne diraju centar u Banji, još uvek, kao na Zlatiboru (osim onog nadograđenog Ceptera koji štrči u odnosu na sve predivne stare građevine). Ali park je i dalje isti, kao pre 45 godina, koliko ja već idem u Banju redovno. Ja samo da kročim u taj park i preporodim se..bili smo pre 20 ak dana, ovaj put u Fontani, koja mi je odlična pre svega zbog te pozicije uz park, ali i hrana, bazeni, sobe, sve je sjajno što se tiče Hotela Fontana.

dunja RR -> RE: Vrnjacka Banja, i leti i zimi (24.7.2024 13:25:53)

Videćemo kako će biti kada Đoković napravi hotel na Goču, pravi čini mi se i žičaru od Banje do Goča, to će sigurno privući još turista. Goč je lep, a nije komercijalizovan, Nole je osetio gde treba ulagati.

trotinetMali -> RE: Vrnjacka Banja, i leti i zimi (30.7.2024 10:43:15)

Dunja sve si u pravu, i ja sam cesto u banji i delim tvoja zapazanja :)

Samo kvadrat nije bas kao u Bg, vise je kao na daljoj perfiriji Bg-a.

U Fontani sam bila mnogo puta i uvek je sve za svaku pohvalu:)

dunja RR -> RE: Vrnjacka Banja, i leti i zimi (30.7.2024 16:23:43)

Ne znam šta bih rekla, u stanovima blizu parka je 3.000 eura/kvadrat, a dalje ide na 2.000, pa i na 1.500, to je što se Banje tiče.

Ja recimo živim na Bulevaru, što je širi centar Beograda, moja zgrada je stara gradnja, kvadrat je nešto preko 2.000.

Naravno da ima urnebesnih cena stanova na Vračaru, pa i u zgradama novim, odmah do moje (4.000 kvadrat), ali gledasala sam neki prosek...

Kako god, skupo je...

Ali Banja je divna, baš je volim...

Didy -> RE: Vrnjacka Banja, i leti i zimi (6.8.2024 22:08:47)

Ja sam bukvalno odrasla u Vrnjačkoj banji. Provodila sam kod dede raspuste, praznike... Prvo s mamom i drugom bakom, pa sama, pa s mužem, posle i sa decom... Sad sam se već i zasitila kako su deca porasla, dovoljno mi je na vikend da odem i obično odemo na Goč bar 1 dan i na ribnjak na pastrmku na Goču, čisto malo da se izmestimo iz gužve. Verujem da će žičara učiniti odlazak na Goč atraktivnijim. 

nata11 -> RE: Vrnjacka Banja, i leti i zimi (14.11.2024 9:10:46)

Vratili se pre 2 nedelje iz banje.

Zepter jedno veliko veliko razocarenje. Ono je sramota. Sem lokacije nista ne vredi.
Morali bi u Kursumlijsku i Lukovsku banju na kurs da vide kako se radi i sta znaci hotel.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]