Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upozorenje iz MUP-a 24.5.2011 0:55:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Nemojte se prepucavati, posmatram vas Ti ćuti, sad ću ti poslati lanac sreće pa ako ne proslediš uvenuće ti filadendron
|
|
|
|
RE: Upozorenje iz MUP-a 24.5.2011 0:59:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Stvarno, Brana je imala najbolju nameru, ti takođe. Samo se niste dobro razumele. Odoh u krpe, laku noć
|
|
|
|
RE: Upozorenje iz MUP-a 24.5.2011 0:59:40
|
|
|
|
liliana
|
U, jbt. , ovo kvazi "upozorenje" me podseti na smak sveta koji je trebao da se odvije u subotu... Mi nismo mogli da mu prisustvujemo, porodično smo izostali, išli smo da podignemo nagradu u "Aksu", pa mi kriiiivoooo... ne znam kako je proteklo!
|
|
RE: Upozorenje iz MUP-a 24.5.2011 1:01:03
|
|
|
|
Brana
|
Bubo nemam nameru da nastavljam bezrazloznu diskusiju,nisam ja ovo postavila da bi se tresao ceo forum nego da se eto ima u vidu radi svoje sigurnosti,jer danas je svet poludeo.. Umorila sam se od svadja i filozofiranja vecito sa odredjenim ljudima... Hocu da uzivam ovde i da mi bude lepo sa odredjenim divnim mamikama i buducim mamikama...nemam nameru da sebi use..em vece zbog ovakve gluposti.. Eto ti si nasla da je ovo lazna informacija i glupost pa neka moderatori onda zakljucaju temu,nemam nista protiv,cak mi je drago sto se ti razumes u takve stvari jer si strucna za tu oblast. Laku noc!
< Poruku je uredio Brana -- 24.5.2011 1:06:27 >
|
|
RE: Upozorenje iz MUP-a 24.5.2011 1:01:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Lili, biće repriza posle "Gumuša" , budi kući
|
|
|
|
RE: Upozorenje iz MUP-a 24.5.2011 1:02:10
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Stvarno, Brana je imala najbolju nameru, ti takođe. Samo se niste dobro razumele. Odoh u krpe, laku noć Slazem se!Laku noc!
|
|
RE: Upozorenje iz MUP-a 24.5.2011 1:02:33
|
|
|
|
gagana83
|
Liliana, evo ja cu ti reci . Nisi mnogo propustila, bilo je isto kao i kod prethodnih smakova sveta Ja sam ovaj put vise ocekivala
|
|
RE: Upozorenje iz MUP-a 24.5.2011 1:03:58
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: liliana U, jbt. , ovo kvazi "upozorenje" me podseti na smak sveta koji je trebao da se odvije u subotu... Mi nismo mogli da mu prisustvujemo, porodično smo izostali, išli smo da podignemo nagradu u "Aksu", pa mi kriiiivoooo... ne znam kako je proteklo! Ja cula da ce odrediti nov datum
|
|
RE: Upozorenje iz MUP-a 24.5.2011 1:04:51
|
|
|
|
liliana
|
E, Gagana, baš ti hvala!!! A ja se toliko nasekirala što sam propustila!!! Bubi, a kad je "Gumuš"? Da ne propustim i reprizu!
|
|
RE: Upozorenje iz MUP-a 24.5.2011 1:06:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Brano, ne mora se zaključavati tema, nek je preimenuju u, ne znam, recimo "upozorenja, lažne uzbune i realne opasnosti". Možemo ovde pisati ta upozorenja koja smo od nekud dobili nakon što proverimo da li su zaista realna, ili možemo zajedno diskutovati o tome da li su realna i koliko su opasna navedena dešavanja. Takođe možemo upozoravati na lažne uzbune.
|
|
|
|
RE: Upozorenje iz MUP-a 24.5.2011 1:08:20
|
|
|
|
Anoniman
|
A sad idem da spavam, ako krene smak sveta cimnite me na mobilni
|
|
|
|
RE: Upozorenje iz MUP-a 24.5.2011 1:08:32
|
|
|
|
liliana
|
E, Bubo, ne može!!! Ima da nastavimo temu o smaku sveta-ne mogu više svaki da propuštam!!!
|
|
RE: Upozorenje iz MUP-a 24.5.2011 1:10:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Pre nego što umremo od smaka : Brano, volim te, nemoj da se tripuješ više, umreću a neću uspeti da ti dokažem da grešiš, a to će me ubiti !
|
|
|
|
RE: Upozorenje iz MUP-a 24.5.2011 1:12:11
|
|
|
|
choopa choops
|
kao sto rece ona grupa... Ne bih da se hvalim, ali ovo je vec peti smak svijeta koji sam prezivjela Moze onako kako kaze Buba, jer cesto dobijamo ovakve mailove, a ne znamo da li su istiniti ili ne? da li i dalje vaze? Pa ovdje fino bachimo dilemu i razrijesimo misteriju odmaK.
|
|
RE: Upozorenje iz MUP-a 24.5.2011 1:14:12
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Pre nego što umremo od smaka : Brano, volim te, nemoj da se tripuješ više, umreću a neću uspeti da ti dokažem da grešiš, a to će me ubiti ! Nemoj sa ovom laznom izjavom da napravis ne predvidjeni smak sveta
|
|
RE: Upozorenje iz MUP-a 24.5.2011 1:19:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo još jedan KLIK Ovi mejlovi o Burungblabla drogi i vizitki su u suštini samo poslužili da se svetom pronese saznanje o novoj drogi. Znači, neko je napravio tu drogu, pa onda izmilsio način da izreklamira tu drogu, jer je veliki broj stranih novina pisao o "lažnom mejlu o ženi sa vizitkartom". To sa ženom nije ni bitno, bitno je da su svi počeli da pitaju šta je to burundanga , a narkomani širom planete nam drage poludeli od sreće. Eto, to je cilj ovih mejlova, osim cilja da nas uplaše i posvađaju mene i moju Branu . A sad stvarno idem da spavam.
< Poruku je uredio BubaMira -- 24.5.2011 1:20:38 >
|
|
|
|
RE: Upozorenje iz MUP-a 24.5.2011 1:22:36
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Evo još jedan KLIK Ovi mejlovi o Burungblabla drogi i vizitki su u suštini samo poslužili da se svetom pronese saznnje o novoj drogi. Znači, neko je napravio tu drogu, pa onda izmilsio način da izreklamira tu drogu, jer je veliki broj stranih novina pisalo o "lažnom mejlu o ženi sa vizitkartom". To nije ni itno, bitno je da su svi počeli da pitaju šta je to burundanga , a narkomani širom planete nam drage poludeli od sreće. Eto, to je cilj ovih mejlova, osim da nas uplaše i posvađaju mene i moju Branu . A sad stvarno idem da spavam. Eto ,drago mi je da post koji sam dobila nije stvaran tj.istinit,i da takve stvari mozda nece nikada zaziveti, jer bi to stvarno bilo previse jadno i okrutno od strane prevaranata,koji teze ka toj mogucnosti prevare.... Odoh i ja! Laku noc!
< Poruku je uredio Brana -- 24.5.2011 1:37:44 >
|
|
RE: Upozorenje iz MUP-a 24.5.2011 9:27:39
|
|
|
|
*Alexx*
|
Jbte, ja nisam ni znala da je trebalo u subotu da bude smak sveta Ovo može pravo i u internet prevare
|
|
RE: Upozorenje iz MUP-a 24.5.2011 10:42:29
|
|
|
|
Rivana
|
Jos jedna u nizu gluposti.....slatko se nasmejah!
|
|
|
|
RE: Upozorenje iz MUP-a 24.5.2011 12:06:42
|
|
|
|
mikica sa
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Jbte, ja nisam ni znala da je trebalo u subotu da bude smak sveta Ovo može pravo i u internet prevare Bas smo neinformisane, ni ja nisam znala!
|
|
RE: Upozorenje iz MUP-a 24.5.2011 12:12:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja takve mailove brišem iste sekunde, kakve sve gluposti kruže netom pa to nije normalno. Ovo bi moglo u internet prevare
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Upozorenje iz MUP-a 26.5.2011 4:43:52
|
|
|
|
vukosava
|
a zene sad ozbiljno: bila sam prosle nedelje u policijskoj stanici da mi nameste novo sediste za dete (da, to ovde policija radi i nesto kao amsj za dz) i pokupila sam neke flajere o licnoj bezbednosti i o nekim tipsovima dakle cela ova prica bez vizit karte i te ne-mogu-da-ponovim-ime droge ima jednu dobru pouku: - ako vas neko prati kolima idite pred zgradu policije ili neko javno mesto gde ima dosta ljudi, ne izlazite iz kola i trubite sto vise dok ili oni ne pobegnu ili neko ne primeti to sve i pritekne nekako u pomoc ovo mi lici na neki mail sa americke strane posto ovde zene non stop voze same kola i idu na pumpu i pune rezervoar (nigde nema radnika da ti sipa)
< Poruku je uredio vukosava -- 26.5.2011 4:45:44 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?