Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Do kad ćete posećivati RR? :) 26.5.2012 0:41:49
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga moracemo da prosirimo oblasti, posle dete da dodamo tinejdzer pa student pa kako se slazete sa snajkom/zetom itd, itd vidim da mnogih zena koje su mislile da ce jos dugo biti ovde, vise nema
|
|
RE: Do kad ćete posećivati RR? :) 26.5.2012 2:04:42
|
|
|
|
mama kukunka
|
IZVORNA PORUKA: vukosava Moze i sad da se otvori svastika i zaova jer garant nas ima i u tim ulogama hehe samo da dodam i jetrvu..da imam i ja o cemu da pisem :)
|
|
|
|
RE: Do kad ćete posećivati RR? :) 26.5.2012 2:07:42
|
|
|
|
mihi
|
Ja sam se posle porodiljskog bolovanja malo udaljila al vratih se i tu sam manje više svaki dan.
|
|
|
|
RE: Do kad ćete posećivati RR? :) 26.5.2012 3:21:14
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: mama kukunka IZVORNA PORUKA: vukosava Moze i sad da se otvori svastika i zaova jer garant nas ima i u tim ulogama hehe samo da dodam i jetrvu..da imam i ja o cemu da pisem :) Moze i surnjava (sta god da to znaci)
|
|
|
|
RE: Do kad ćete posećivati RR? :) 26.5.2012 6:54:40
|
|
|
|
Lilla
|
Hm, Vuko, da nije mozda to zena od suraka, tj. zena od zeninog brata? A sto se teme tice, pa ne znam. Dok god budem osjecala da imam sta da trazim ovdje, bicu tu.
< Poruku je uredio Lilla -- 26.5.2012 6:56:34 >
|
|
RE: Do kad ćete posećivati RR? :) 26.5.2012 10:04:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Vuko surnjaja
|
|
|
|
RE: Do kad ćete posećivati RR? :) 29.1.2013 20:11:43
|
|
|
|
Ellenica
|
Opet posetih RR , i opet me lupiše emocije.
|
|
RE: Do kad ćete posećivati RR? :) 29.1.2013 20:16:30
|
|
|
|
17 joka
|
pa dok ne ostarim cekajuci da postanem majka, i ako ikada postanem dok to nase nebude poraslo a mozda dok ne umrem ovde mi je lepo, imam mnogo dragih osoba koje puno volim
|
|
RE: Do kad ćete posećivati RR? :) 30.1.2013 3:22:17
|
|
|
|
vukosava
|
Sto bi rekli komsije Crnogorci:"A sto znam ja". (pod utiskom sam ono Budva na pjenu od mora)... Navukla se...
|
|
|
|
RE: Do kad ćete posećivati RR? :) 8.2.2013 11:50:47
|
|
|
|
vikiveki
|
Dugoooooo dugooo nameravam da se družim sa RR....nisam razmišljala nikada o tome da li bi prestala da posećujem ovaj forum
|
|
|
|
RE: Do kad ćete posećivati RR? :) 8.2.2013 12:01:18
|
|
|
|
adulence
|
jos uvek nisam pomislila da bih napustila rr...ovde mi je super...
|
|
|
|
RE: Do kad ćete posećivati RR? :) 13.6.2013 15:40:35
|
|
|
|
Maraj
|
ne razmisljam o tome, a dolaze i nove generacije...
|
|
|
|
RE: Do kad ćete posećivati RR? :) 13.6.2013 15:46:05
|
|
|
|
salle
|
cim se zavrsi takmicenje salu na stranu, ja sam uvek tu negde, uvek udjem da vidim sta ima, da vidim sta piskarate po forumu, pratim vas sa strane, ali se bas retko oglasavam... moram priznati, a ko priznaje pola mu se prasta, da sam aktivnija posle prethodnog takmicenja, nego ranije
|
|
|
|
RE: Do kad ćete posećivati RR? :) 13.6.2013 15:49:53
|
|
|
|
17 joka
|
imacemo mi ovde jos more toga reci tako da....
|
|
RE: Do kad ćete posećivati RR? :) 13.6.2013 15:50:14
|
|
|
|
Figaro88
|
Ne znam,ponekad me nema neko vreme,pa sam onda stalnu tu,i tako........
|
|
RE: Do kad ćete posećivati RR? :) 28.1.2014 20:35:24
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka imacemo mi ovde jos more toga reci tako da....
|
|
RE: Do kad ćete posećivati RR? :) 28.1.2014 21:06:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dok me ne banuju
|
|
|
|
RE: Do kad ćete posećivati RR? :) 29.1.2014 0:03:48
|
|
|
|
leamalamut
|
Dokle god vidim ovaj ,,kompjutor'' pred sobom :) . Ali , zaista , od svih foruma ovde se uvek vraćam i nekako najviše verujem
Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može
|
|
|
|
RE: Do kad ćete posećivati RR? :) 29.1.2014 8:13:07
|
|
|
|
serpica
|
Dok ne dobijem penziju na RR posto od moje firme tesko da cu to docekati....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Do kad ćete posećivati RR? :) 29.1.2014 12:05:28
|
|
|
|
mama micki
|
Najverovatnije dok mi deca ne porastu
|
|
|
|
RE: Do kad ćete posećivati RR? :) 23.4.2014 15:35:05
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ovo je moj poslednji post sigurno za jedan duzi vremenski period. Ljubim sve divne zene a i one druge :-)
|
|
|
|
RE: Do kad ćete posećivati RR? :) 5.10.2016 17:44:59
|
|
|
|
emicaa
|
ja vec vidim sebe,dodjem ovde i sve nove mamice,trudnoce a ja pisem David i Teodora su u izlasku,cekam da se vrate kuci.Tako da necete me se jos dugo rijesit
|
|
RE: Do kad ćete posećivati RR? :) 5.10.2016 18:02:11
|
|
|
|
NadaR
|
Ja se uclanih kad je M imao 4 mjeseca a sad je napunio 8 godinica . Sta reci ?! Rr nam je druga kuca .
|
|
RE: Do kad ćete posećivati RR? :) 5.10.2016 18:15:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR ja vec vidim sebe,dodjem ovde i sve nove mamice,trudnoce a ja pisem David i Teodora su u izlasku,cekam da se vrate kuci.Tako da necete me se jos dugo rijesit Ili ovako : "Zdravo, društvo, ovo je moja Teodora i u trećem mesecu je trudnoće... Ili " Ovo je moja snajka i uskoro treba da se porodi"
|
|
|
|
RE: Do kad ćete posećivati RR? :) 5.10.2016 18:27:44
|
|
|
|
emicaa
|
Ovo je zaraza teska ja dodjoh 2014 a nesto pitam i ostadoh
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?