engimengi -> RE: Grudi u trudnoći (4.1.2010 21:00:36)
|
IZVORNA PORUKA: Daca88 Da li su neku od vas u trudnoci jako svrbele bradavice i da li vam se perutala koza na grudima,i sta ste preduzimale po pitanju toga?Mene nikada nisu svrbele bradavice do odnedavno.Pocele su me svrbiti u 9 nedelji,i koza na grudima mi se jako peruta,onako kao da se guli,kao kao izgorim leti pa se guli.Isto taj problem imam na stomaku.Stomak me svrbi i peruta se koza na stomaku.Da li je to mozda nedostatak nekog vitamina,hidratacije,ili sta?I,imam jos jedno pitanje da li cu ja moci da dojim moju bebu posto imam male grudi.Nisu bas jako,jako male,ali su dosta male pa uvek mislim da necu imati dosta mleka.I grudi mi jos uvek nisu nista porasle u trudnoci,nisu ni punije,ni nabujale,znaci normalne kakve su i oduvek bile.Da li se nekoj desilo da grudi porastu tek posle treceg meseca,jer ja jos uvek ne primecujem nikakvu razliku? Mene su jako bolele na pocetku,sad vec manje,a jesu se perutale,mazem ih mlekom za telo i sve je ok!!Inace i moje su male i porasle su duplo[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]A vidjala sam zene sa jako malim grudima i puno mleka,zato ne brini i uzivaj!!
|
|
|
|