Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR Druzenje Crna Gora 22.5.2011 15:12:48
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: jabudic A da se nadjemo na pola puta? Svi? Dje nam dodje pola puta Cini mi se nedje kod Bara
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Crna Gora 22.5.2011 15:14:48
|
|
|
|
jovicaa
|
mi idemo u budvu kod kumova, tj to je neko mestasce par km iznad budve, brdo, spas. e ako me jee sad neko skontao
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Crna Gora 22.5.2011 15:15:59
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: jabudic A da se nadjemo na pola puta? Svi? Dje nam dodje pola puta Cini mi se nedje kod Bara A i jabudic kao naivno pita gdje je pola puta, satro ne zna
|
|
RE: RR Druzenje Crna Gora 22.5.2011 15:16:47
|
|
|
|
lanajelena
|
Bitanga
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Crna Gora 22.5.2011 15:17:37
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Bitanga
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Crna Gora 22.5.2011 15:17:57
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Bitanga Oprosticemo joj zato jer je trudnica, samo nam fali da nam posalje cmicak
|
|
RE: RR Druzenje Crna Gora 22.5.2011 15:18:08
|
|
|
|
oxy7
|
Nemam srca da insistiram na Podgorici, svi bi umrli od vrućine! Bolje negdje pored vode.
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Crna Gora 22.5.2011 15:18:32
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: lanajelena Bitanga Oprosticemo joj zato jer je trudnica, samo nam fali da nam posalje cmicak ahahahha znate da je mm imao cmicak ceo moj prvi trimestar
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Crna Gora 22.5.2011 15:19:25
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: lanajelena Bitanga Oprosticemo joj zato jer je trudnica, samo nam fali da nam posalje cmicak Ona ce se tad čvariti u porodilistu a mi cemo doci da pijemo laaaadno picence ispred
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Crna Gora 22.5.2011 15:20:57
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: lanajelena Bitanga Oprosticemo joj zato jer je trudnica, samo nam fali da nam posalje cmicak Ona ce se tad čvariti u porodilistu a mi cemo doci da pijemo laaaadno picence ispred Aaaaaaaaaaaaaaa, I hate you
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Crna Gora 22.5.2011 15:21:45
|
|
|
|
jovicaa
|
jabudic mozda se porodis i oporavis pre nego sto pocne sezona mi dolazimo sredinom jula... do tad svasta mozes da uradis
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Crna Gora 22.5.2011 15:22:02
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa ahahahha znate da je mm imao cmicak ceo moj prvi trimestar To stvarno postoji? Eh, da je to istina ovom mom se ne bi skidali
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Crna Gora 22.5.2011 15:23:10
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Aaaaaaaaaaaaaaa, I hate you
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Crna Gora 22.5.2011 15:24:53
|
|
|
|
jovicaa
|
e ozbiljno je imao, bas cudno, jako je dugo trajao mislili smo da nikad nece proci! nisam ni znala za tu pricu o cmickovima, posle su ga svi zezali
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Crna Gora 22.5.2011 15:26:55
|
|
|
|
choopa choops
|
Da nacicemo su u Kotor, ima tamo par kafica ispred
|
|
RE: RR Druzenje Crna Gora 22.5.2011 15:28:34
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: oxy7 Nemam srca da insistiram na Podgorici, svi bi umrli od vrućine! Bolje negdje pored vode. Pored Morace, sta fali?
|
|
RE: RR Druzenje Crna Gora 22.5.2011 15:31:47
|
|
|
|
jovicaa
|
ti si iz kotora choopa?
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Crna Gora 22.5.2011 15:33:48
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa ti si iz kotora choopa? Neeeeeeeeeeee Samo sam se rodila tamo A jabudic ce tamo da se porodi mozda, pa zato kazem Ja sam iz Zupe odmah pored Cekrcica HN
|
|
RE: RR Druzenje Crna Gora 22.5.2011 15:36:28
|
|
|
|
jovicaa
|
prosle godine smo isli kolima u kotor, becice, valjda rafailovice, perast.... ali nismo u hn, mislim da je daleko
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Crna Gora 22.5.2011 15:49:05
|
|
|
|
oxy7
|
Nije ni Morača loša, a Skadarsko jezero je super! Mada, zaliv je moja ljubav, ja preskačem Budvu uvijek, žmurim dok prolazim
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Crna Gora 22.5.2011 16:06:41
|
|
|
|
IVA 11
|
Tu sam i ja, ako ne crknemo od vrucine do susreta!
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Crna Gora 25.5.2011 11:35:48
|
|
|
|
Nensi*
|
Mi smo u Sutomoru pocetkom jula Kako cemo se sve na'vatati,nemam pojma
|
|
RE: RR Druzenje Crna Gora 28.5.2011 21:38:03
|
|
|
|
anajid
|
Cure i ja sam za duzenje.Ja sam u Igalu od 28.07. do 4.8.
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Crna Gora 28.5.2011 22:16:55
|
|
|
|
Nensi*
|
Al cemo biti rastrkane po celom primorju
|
|
RE: RR Druzenje Crna Gora 28.5.2011 22:18:55
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Nensi RR Al cemo biti rastrkane po celom primorju Ja sam blizu tebe i u isto vreme tako da znas a i volim ono veliko pica parce u Sutomoru
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?