dunja RR -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (14.6.2018 19:48:20)
|
Maraj, da te utešim, mm ove godine puni 50, a aktivniji je od mnogih mlađih tata, ako mi veruješ [sm=smiley36.gif] Pade mi napamet, na sankanju zimus na Zlatiboru, zezali su se svi, ostale tate su ga proglasile za super tatu, on se u roku od minut popne sa sve sankama i Savom na vrh zaleđenog brda. Šou je bio. Dok se druge tate jednom popnu gore (nekih 15 godina su mlađi, do 20 [sm=smiley36.gif]) a obično na pola puta već mole decu (malu) da siđu sa sanki jer im je teško da vuku, mm se 3 puta sa Savom popne i spusti, i to spuštanje bude ono pravo, tako da deca viču tatama hoću takooo [sm=smiley36.gif] Ovo sve imam dokumentovano [sm=jezicek.gif] I imam niz drugih primera, da sad ne smaram. Hoću da ti kažem, nije do godina već do osobe, veruj, ako se razmišljaš sad o trećem, sprovedi u delo, go for it [sm=smiley20.gif] Ja pojma nemam šta će bit sada, kako Bog kaže. Ali da sada zatrudnim posle transfera, pričam hipotetički, a ostanu mi zamrznuti embrioni, za godinu dana biš išla po treće. Ovo pričam teoretski, znam da i za drugo su male šanse, nego apropo ove teme. Treće bi bez kolebanja.
|
|
|
|