Mariya
|
Peace, ja te razumem. kad prođu sve te faze nakon porođaja, kad završiš sa kašicama, udarcima, padovima, izađeš iz pelena, drži te to - dosta je bilo, NIKAD VIŠE A kad vidiš bebicu ili detence, pa se uželiš, pa pomisliš, joj, kako bi bilo lepo... Kod nas je postojala želja, kad je H napunila godinu dana seli smo sa mužem i vagali, hoćemo li treće dete ili ne. Mada mi praktično nismo ni izašli iz pelena i spemanja kašica i ostalog, H je imala 2,5 kad se rodio L. I bilo je da, ako imamo i treće, opet nećemo spavati noćima, moraćemo da menjamo auto, moraćemo drugačije da gradimo kuću jer pre 8 godina nismo imali nijedno pa onda nema mora, ni mira, ni odmora, ni odlazaka udvoje još dosta vremena. Ali želja je bila jača. Ako me neko pita, da, ja sam uvek za treće. Ni u mojoj okolini ih nema puno sa troje dece- Na poslu nas ima 68-oro, samo jedan kolega ima troje dece, i sad ja. I divmo mi je .mi smo presrećno i čini mi se da je naša porodica tek sada potpuna, sa njih dve kao da to nije TO, da je baš ovaj mališa bio ono što nam je nedostajalo. Sve u svemu, sve to prođe, i to treće će porasti i imaćeš opet svoj mir i svoje vreme za knjigu i pelinkovac, samo tamo negde posle 2022. godine
|