RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Brand new mama -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (6.6.2014 11:24:07)

Ovo pocinje vec da lici na -Buduce svekrve svih zemalja,ujedinite se:) I ja cu bii dupla sveki,mada mi se cini da se necu previse petljati u njihove zivote,te mi snaje nece biti redovne u temi "Kako se slazete sa svekrvom"(nadaj se,nadaj[sm=smiley36.gif]) Mm je uhvatilo da hoce trece...ali da obavezno bude cujica...a meni se javlja da ako se odlucim za trece ima da bude jos jedan pisonja...zelim trece,ali prije toga moram da poslozim jos par stvari u svom zivotu.

Peace* -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (6.6.2014 11:37:15)

IZVORNA PORUKA: Brand new mama

Ovo pocinje vec da lici na -Buduce svekrve svih zemalja,ujedinite se:)

Ja se inače dopisujem sa učiteljicom iz boravka, koja je upravo slikala mog sina sa njegovom devojkom. To je Lukina prva simpatija, nedavno mi se poverio, i simpatije su obostrane. Mnooooooooogooooo je slatka! I što volim što je plavušica! [sm=hudicek1.gif]

Torbica -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (6.6.2014 11:53:16)

[sm=smiley3.gif] Kad pre??? Joj, decica medena! Peace, sve ti je to nesigurno, hoce li/ nece li, ono sto rodis, to znas da je tvoje! [sm=smiley4.gif]

gagga -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (18.6.2014 11:52:51)

Imamo 2 decaka (7i4g) MM jaako zeli devojcicu. Ja sam u dilemi jer je odluka prakticno na meni. Iskreno volim decu i mogu sebe zamisliti sa troje dece bez problema, jedino me brinu godine (36), a i bojim se da ne zazalim kasnije ako ne rodim....stalno o tome razmisljam.... trece dete ili ne?????

minnica -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (18.6.2014 12:03:52)

Ako imate uslova, zašto da ne? Vidim da vam želja ne nedostaje. [sm=smiley2.gif]

tijatija -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (18.6.2014 13:27:11)

IZVORNA PORUKA: minnica

Ako imate uslova, zašto da ne? Vidim da vam želja ne nedostaje. [sm=smiley2.gif]

Sve ovo potpisujem i samo da dodam da u tvojim godina mnogo njih radjaju prvo ili se jos i dvome ,tako ako su godine presudne samo napred [sm=bravo.gif] ja planiram oko 40 ako budem imala uslova da rodim jos jedno [sm=smiley36.gif] naravno moraju se dosta stvari tu poklopiti da bi se to deseli ali sve je moguce [sm=smiley1.gif]

tijatija -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (18.6.2014 13:28:30)

Gramatika mi je na nivou [sm=smiley29.gif]

vonavoj -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (18.6.2014 13:58:23)

IZVORNA PORUKA: tijatija

Sve ovo potpisujem i samo da dodam da u tvojim godina mnogo njih radjaju prvo ili se jos i dvome ,tako ako su godine presudne samo napred [sm=bravo.gif] ja planiram oko 40 ako budem imala uslova da rodim jos jedno [sm=smiley36.gif] naravno moraju se dosta stvari tu poklopiti da bi se to deseli ali sve je moguce [sm=smiley1.gif]

evo je zena kojoj se klanjam!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i pored cetvoro dece ona planira i peto!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

gagga -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (18.6.2014 21:23:04)

e sad ste me ohrabrile ;) [sm=wink.gif]
uslovi bi uvek mogli biti bolji, ali uvek smo se snalazili , verujem da bi smo se snasli.... samo ja kako se probudim cas hocu cas necu, pa se nesto uspanicim.... videcemo.... .....

serpica -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (18.6.2014 21:36:44)

Sticicu te ja jednog dana obecavam [sm=smiley36.gif]
36 nisu godine koje treba da te brinu,i ja cu ako Bog da zdravlja u 36-oj roditi cetvrto [sm=smiley1.gif]

jovicaa -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (18.6.2014 21:39:46)

svaka cast zene[sm=bravo.gif] gagga tako se i ja premisljam stalno, ako zelis samo napred, sto da ne!
ja cu ipak sacekati jos neko vreme, moram prvo da pozavrsavam dosta stvari, pa onda

Azra_ -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.6.2014 0:08:06)

Šerpi, ozbiljna si??? Ja navijam![sm=bravo.gif]

dijana1* -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.6.2014 0:26:47)

Serpi stvarno??? Svaka cast[sm=bravo.gif]

vikiveki -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.6.2014 1:16:38)

Šerpi, svaka ti čast[sm=bravo.gif]
I ja bi išla na četvrto samo kada bih bila sigurna da će biti devojčica,ali pošto sam se uverila da je to kod mm nemoguće onda sam odustala

serpica -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.6.2014 7:03:39)

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Serpi stvarno??? Svaka cast[sm=bravo.gif]

Mislim da imam najosnovnije,kriterijumi mi nisu visoki,jos samo da mi zivci ne popuste i uz malo bozije pomoci dogodine u ovo vreme da vam javim lepe vesti. [sm=smiley1.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.6.2014 7:15:35)

e svaka vam cast mame[sm=bravo.gif] Mislim dece nikad dosta. To stoji. ali ja nemam muda ni za drugo[sm=jezicek.gif]. Moram prvo malo ovo da odgajim pa bar jedno godinu dana da se naspavam ko coek pa onda da radim na drugom[sm=jezicek.gif]. Da je vama moja jedna Dunja ne biste razmisljali ni o drugom ahahaahah

dijana1* -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.6.2014 9:01:51)

Super Serpi[sm=bravo.gif] ja obozavam decu i jedva sam ubedila mm da imamo i trece a kada bi spomenula cetvrto covek bi sto posto pobegao od mene[sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.6.2014 9:16:21)

Serpice, dace Bog! Secam se kad smo se upoznale jos spomenula si da hoces, super sto si istrajna[sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.6.2014 9:20:24)

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Super Serpi[sm=bravo.gif] ja obozavam decu i jedva sam ubedila mm da imamo i trece a kada bi spomenula cetvrto covek bi sto posto pobegao od mene[sm=smiley36.gif]

dijana,pokusacete i trece[sm=smiley1.gif],bas lepo.
serpice,sto da ne,lepe su te porodice gde ima puno dece,a 36 godina uopste nije puno.moja koleginica je 71 godiste,ima 2 odrasla sina,jedan sad ima 18 godina,a drugi je nesto mladji i planski je zatrudnela opet i cekaju trecu bebu.njen muz cuva test u novcaniku,mnogo su srecni.

Didy -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.6.2014 9:33:03)

Gramatika mi je na nivou [sm=smiley29.gif]

Ko te pita za gramatiku, kad ti je matematika sjajna! [sm=bravo.gif] Bravo, Tijo, svaka čast za odluku! [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

e svaka vam cast mame[sm=bravo.gif] Mislim dece nikad dosta. To stoji. ali ja nemam muda ni za drugo[sm=jezicek.gif]. Moram prvo malo ovo da odgajim pa bar jedno godinu dana da se naspavam ko coek pa onda da radim na drugom[sm=jezicek.gif]. Da je vama moja jedna Dunja ne biste razmisljali ni o drugom ahahaahah

MiLj, iz mog iskustva, najteže je odlučiti se na drugo. Posle ti svako sledeće dođe kao usput. [sm=smiley2.gif]

Ja sam trenutno u fazonu da ćemo sačekati još malo, a onda bih volela treće, pa četvrto, ali da bude mala razlika između njih. Mm se samo smeška za četvrto, ali treće mislim da želi više nego ja. On bi odmah sutra da se samo on pita. [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.6.2014 9:34:44)

IZVORNA PORUKA: Didy

a onda bih volela treće, pa četvrto, ali da bude mala razlika između njih.

Khm, khm, novi momenti [sm=smiley36.gif]

Didy -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.6.2014 9:37:32)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: Didy

a onda bih volela treće, pa četvrto, ali da bude mala razlika između njih.

Khm, khm, novi momenti [sm=smiley36.gif]

Pa i nisu baš toliko novi, krčka mi se odavno. [sm=smiley9.gif]

Ana RR -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.6.2014 9:57:58)

Znam za treće ali nisam znala da se krčka i za četvrto [sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif]

Didy -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.6.2014 10:06:35)

Pa to sam nekako skontala da bi bilo lepo pošto sam već solidnu razliku napravila između Sofije i ove neke bebe što je negde u projekciji, pa mi nekako došlo žao da bude "usamljeno", pošto će ovih dvoje već biti veliki. Mada, ko zna šta će mi biti u glavi kad se rodi treće. [sm=smiley1.gif] Ali neki plan je da se zaposlim za stalno (nadam se sad od septembra), pa je porodiljsko za treće dve godine, pa da odmah spojim i sa porodiljskim za 4. Tako nekako...

vonavoj -> RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! (19.6.2014 10:07:30)

didy,svaka cast!!!
joj,mi se jedva odlucismo za drugo,a za trece su male sanse!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>