Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 30.1.2014 19:31:16
|
|
|
|
jovicaa
|
he he... ma zezam se ja.. ni ja nisam sasvim sigurna sta cemo i da li cemo... koliko god se trudili da zanemarimo, ipak je ocajno stanje u drzavi sto se svega tice i to neminovno koci..
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 30.1.2014 20:08:32
|
|
|
|
nink
|
He he..Ja bih i cetvrto...Ali ipak necemo...Onda stvarno sve standarde rusimo....Moramo kola da menjamo,u hotel sa troje dece ne pustaju a kamolii sa cetvoro..A o krizi ekonoskoj i da ne pricam....Mi bismo voleli ali bojim se da ce svi reci ova poludela....hehee
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 30.1.2014 21:19:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Trenutno se divim zenama sa troje i vise dece! Ne govorim finansijski uopste, vec treba to sve izdrzati, narocito kad nema ko da pomaze i uskace kad zatreba pomoc oko decice!
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 30.1.2014 21:26:17
|
|
|
|
pocahontas
|
Anck mnogo mi se vrtis po ovoj temi
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 30.1.2014 21:27:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Eto ti kad si ne zaposlena zena.. pa ti svasta pada na pamet hihiihihi
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 30.1.2014 21:41:44
|
|
|
|
jovicaa
|
nink od mene su se cudili i zbog prvog, i zbog drugog, a sta ce biti ako rodim trece, ne smem ni da zamisljam anck sta si ti zavrsila?
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 30.1.2014 21:44:26
|
|
|
|
pocahontas
|
moju kevu bi slog strefio da rodim i trece dete
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 30.1.2014 21:45:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pedagoski , al cu se nacekaaam Izgleda mi sudjeno da budem domacica
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 30.1.2014 21:46:38
|
|
|
|
Didy
|
Anck je vaspitačica (ako se dobro sećam) i ja je potpuno razumem. Kad sam bila trudna sa Stefanom, bila sam u školi na zameni i uspela sam da ostvarim porodiljsko. Kad sam sa Sofijom zatrudnela, nisam radila, ali su mi počele stizati ponude za posao pred porođajem i u prva 3 meseca. Marfijev zakon. I sad opet ništa, sve nešto sitno i usputno. Tačno kad bih treći put zatrudnela, opet bi bila ista priča. Da dobijem posao za stalno, uopšte ne bih ni dana razmišljala.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 30.1.2014 21:51:04
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas moju kevu bi slog strefio da rodim i trece dete ovo sam i ja pomislila kad sam videla temu!
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 30.1.2014 22:11:52
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Pedagoski , al cu se nacekaaam Izgleda mi sudjeno da budem domacica Koleginice,tako sam i ja mislila pa dok sam cekala posao ja izradjala decu i evo 6 godina me vuku na odredjeno...a kad ljudima kazem sta radim,pitaju me "malo ti dece u vrticu pa jos i kod kuce" Sta ces to je profesionalna deformacija.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 31.1.2014 9:39:13
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: nink He he..Ja bih i cetvrto...Ali ipak necemo...Onda stvarno sve standarde rusimo....Moramo kola da menjamo,u hotel sa troje dece ne pustaju a kamolii sa cetvoro..A o krizi ekonoskoj i da ne pricam....Mi bismo voleli ali bojim se da ce svi reci ova poludela....hehee e ovo nisam znala to znaci da bi mene sa recepcije vratili
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 31.1.2014 10:33:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Pedagoski , al cu se nacekaaam Izgleda mi sudjeno da budem domacica Koleginice,tako sam i ja mislila pa dok sam cekala posao ja izradjala decu i evo 6 godina me vuku na odredjeno...a kad ljudima kazem sta radim,pitaju me "malo ti dece u vrticu pa jos i kod kuce" Sta ces to je profesionalna deformacija. Kad vec nemogu da dobijem posao u vrticu, napravicu vrtic kuci
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 31.1.2014 10:40:31
|
|
|
|
serpica
|
bas tako jos samo da ima ko platu da nam daje i udri brigu na veselje
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 31.1.2014 17:00:59
|
|
|
|
nink
|
Hehe ja ne verujem,pa i ja sam vaspitacica....Koliko nas ima...
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 5.2.2014 16:41:32
|
|
|
|
superm
|
trece dete- hrabrost, ludost, ili nesto trece. mame troje dece, please, u pomoc
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 5.2.2014 18:15:11
|
|
|
|
superm
|
ok, ignorisete me....
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 5.2.2014 18:16:44
|
|
|
|
Olga75
|
Superm , imas iskustva mamica sa troje dece pa prelistaj temu od pocetka a ja ne znam sta da ti kazem kadi mam samo jedno
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 5.2.2014 18:19:19
|
|
|
|
isidora88
|
ako zelis trece dete, imas uslove samo napred, necemo te mi ovde naterati, niko normalan se nije pokajao sto je rodio vise dece, tako da neces ni ti
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 5.2.2014 18:42:55
|
|
|
|
jovicaa
|
superm koji su razlozi za ne, koji za da? kod vas?
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 5.2.2014 18:44:21
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: superm trece dete- hrabrost, ludost, ili nesto trece. mame troje dece, please, u pomoc Veliko ZA!! ali to sam samo ja.....
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 5.2.2014 18:49:20
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 ako zelis trece dete, imas uslove samo napred, necemo te mi ovde naterati, niko normalan se nije pokajao sto je rodio vise dece, tako da neces ni ti Ja sam se sad pokidala od smeha
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 5.2.2014 19:02:46
|
|
|
|
isidora88
|
sto verka?
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 5.2.2014 19:09:29
|
|
|
|
Verolina
|
Cuj je, jos pita Zvucis kao moja keva kad joj izvucem sve zivce
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 5.2.2014 19:16:23
|
|
|
|
superm
|
za- obozavam decu! protiv- neizvesnost finansijska, stambena...surova realnost sense or sensibility
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.