Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li je veličina bitna 6.7.2017 14:01:40
|
|
|
|
branki*
|
Bitna je.da ne bude neki mali,npr.
|
|
RE: Da li je veličina bitna 6.7.2017 14:06:10
|
|
|
|
krin 40
|
Da se ne lažemo..bitna je.😃
|
|
RE: Da li je veličina bitna 6.7.2017 16:38:17
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Bitna je. Što ne znači da treba da bude neki king-sized. Što bi rekla moja kuma najbolje je kad nađeš neki koji po proporcijama savršeno odgovara.
|
|
RE: Da li je veličina bitna 7.7.2017 15:26:10
|
|
|
|
Andrea W
|
Hocete da kazete da vam je svaki isti, tj. lep?! Nikad niste videle neki cija vam se boja ili izgled ne svidja?! Au. Ne smem da kacim slike, ali pun ih je internet, pogledajte kakvih sve ima, nemoguce da su vam svi lepi! Sto se velicine tice, mozda je psiholoski bitna, ali ja sam imala seks i sa malim i sa srednjim, ucinak je isti.
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 7.7.2017 21:52:43
|
|
|
|
degu
|
Najbitnije je da nam se dimenzije poklapaju, kao kljuc i brava :) tako da je bitna velicina, ne treba da bude ni prevelik ni premali, vec taman. Kad kazem velicina mislim i na duzinu i na obim, sve dimenzije moraju biti potaman.
|
|
RE: Da li je veličina bitna 7.7.2017 22:42:37
|
|
|
|
choopa choops
|
hahahah Andrea Istina. Nisu ni grudi sve lijepe, neke su oklembešene, neke male, neke imaju ogromne bradavice, neke premale....A opet, svake nađu svoga muškarca. Isto tako i "gospodin", može biti i ovakav i onakav, ako odgovara toj ženi, onda je najbolji. Iako svi znamo kakav bi bio idealan. Isto kao i za grudi što znamo kakve su najljepše, ali ih nemamo svi
|
|
RE: Da li je veličina bitna 9.7.2017 9:31:12
|
|
|
|
vocicana
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops hahahah Andrea Istina. Nisu ni grudi sve lijepe, neke su oklembešene, neke male, neke imaju ogromne bradavice, neke premale....A opet, svake nađu svoga muškarca. Isto tako i "gospodin", može biti i ovakav i onakav, ako odgovara toj ženi, onda je najbolji. Iako svi znamo kakav bi bio idealan. Isto kao i za grudi što znamo kakve su najljepše, ali ih nemamo svi Choopo obozavam te!!!!
|
|
RE: Da li je veličina bitna 10.7.2017 8:44:52
|
|
|
|
Belgrade1976
|
IZVORNA PORUKA: Andrea W Hocete da kazete da vam je svaki isti, tj. lep?! Nikad niste videle neki cija vam se boja ili izgled ne svidja?! Au. Ne smem da kacim slike, ali pun ih je internet, pogledajte kakvih sve ima, nemoguce da su vam svi lepi! Sto se velicine tice, mozda je psiholoski bitna, ali ja sam imala seks i sa malim i sa srednjim, ucinak je isti. A pa nisi imala sa velikim,zato tako i kažeš..
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 21.3.2018 0:18:51
|
|
|
|
Andrea W
|
Eto me, posle duzeg vremena... U medjuvremenu nisam obogatila svoje dosadasnje iskustvo, vise je bilo utvrdjivanje gradiva. Ne znam sta si mislio pod velikim, ali za mene je srednji kad mogu da ga obuhvatim sa dve ruke. Vise od toga mi i ne treba.
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 30.4.2018 14:14:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahaha, zene kraljice
|
|
RE: Da li je veličina bitna 30.4.2018 21:15:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa...tehnicari tehnicari dzaba i mobi Dik ako nema dobre tehnike
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 30.4.2018 23:23:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Hehehe, slazem se 😊
|
|
RE: Da li je veličina bitna 1.5.2018 0:43:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Naadaj seee nadaj
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 1.5.2018 7:52:27
|
|
|
|
MimaKos
|
Naravno da da, ko kaze suprotno, laze :)
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 1.5.2018 7:54:43
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: degu Najbitnije je da nam se dimenzije poklapaju, kao kljuc i brava :) tako da je bitna velicina, ne treba da bude ni prevelik ni premali, vec taman. Kad kazem velicina mislim i na duzinu i na obim, sve dimenzije moraju biti potaman. Bravo 😊
|
|
RE: Da li je veličina bitna 1.5.2018 7:56:19
|
|
|
|
MimaKos
|
Ma kad je mali on je mali svima :) nema tu filozofije :)
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 1.5.2018 16:06:34
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 1.5.2018 16:08:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos Ma kad je mali on je mali svima :) nema tu filozofije :) I tacka
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 1.5.2018 17:10:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Tacno!
|
|
RE: Da li je veličina bitna 15.8.2018 10:33:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Zene!Hoce li konacno neka reci koja je to idealna velicina tj duzina-debljina? Ako ne znate u cm koliko saka viri ne viri, debljina da se moze obuhvatiti ili da se ne moze obuhvatiti?
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 15.8.2018 11:30:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 15.8.2018 11:36:26
|
|
|
|
lesli
|
A da nam postavis dimenzije ili jos bolje sliku pa da mi strucno procenimo? Ironicna sam, naravno
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 15.8.2018 11:40:30
|
|
|
|
mama Jo
|
E, pa i velicina sake je relativna. Ima golemih zena sa golemim sakama
|
|
RE: Da li je veličina bitna 15.8.2018 11:51:21
|
|
|
|
Nikola123
|
Pa ajde recimo da uzmemo tvoje sake?Koliko bi to bilo?
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 15.8.2018 15:25:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Vas dve bas necete da kazete sta volite?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?