Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 13:55:45
|
|
|
|
Anoniman
|
na terasu .... al ono preko zardinjere pa nek se drzi rukicama .... pa ako popusti sta mu ja mogu
|
|
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 13:55:56
|
|
|
|
NadaR
|
u spajz Tamo mm ni za zivu glavu ne bi usao.
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 13:56:22
|
|
|
|
eugenija
|
Vučo, deluje kao razrađen plan
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 13:56:49
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa u spajz Tamo mm ni za zivu glavu ne bi usao. Ni po malo meda?
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 13:57:22
|
|
|
|
Rina
|
Hihihi Eugi ajde poradjaj se bre, sta ti sve pada na pamet
|
|
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 13:57:44
|
|
|
|
Anoniman
|
isproban baby .... al samo zaje sto je 6 sprat ...pa ako ga strah visine onda nastaju problemi
|
|
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 13:58:09
|
|
|
|
prase
|
Ispod gomile veša... koja bi mogla da oživi i počne da živi svoj život što se tiče mm... Bilo da je prljav, ili opran ali neopeglan... Ili ispod pokrivača od (nenameštenog) kreveta - ali tu može da bude samo dok mm ne odluči da legne da spava
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 13:58:46
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. isproban baby .... al samo zaje sto je 6 sprat ...pa ako ga strah visine onda nastaju problemi Nađi nekog neustrašivog, recimo pilota
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 13:58:50
|
|
|
|
NadaR
|
Ma boji se covjek za svoju sigurnost... sve je toliko uredno poslozeno da on izbjegava tu prostoriju ... A i ne dam da mi kvari moj kreativni nered
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 13:59:55
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: prase Ispod gomile veša... Joj odgovoraaaa, baš se zabavljam Rina, ćut tamo Vidiš da mi je lepo
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 14:00:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. isproban baby .... al samo zaje sto je 6 sprat ...pa ako ga strah visine onda nastaju problemi Nađi nekog neustrašivog, recimo pilota ih i tu imam dvojicu kandidata .... jedan je pilot JAT-a .... a jedan je bosanski pilot ...upravlja covjek helikopterom
|
|
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 14:01:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Glasno,glasnije, ja ne znam drugacije,ja ne znaaaaam drugacije!! Rina ovo od 8 putnika???????????????????
|
|
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 14:03:13
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. isproban baby .... al samo zaje sto je 6 sprat ...pa ako ga strah visine onda nastaju problemi Nađi nekog neustrašivog, recimo pilota ih i tu imam dvojicu kandidata .... jedan je pilot JAT-a .... a jedan je bosanski pilot ...upravlja covjek helikopterom I omiljeni film ti je "Partizanska eskadrila" od domaćih, a od stranih "Top gun"
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 14:03:21
|
|
|
|
Rina
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. Glasno,glasnije, ja ne znam drugacije,ja ne znaaaaam drugacije!! Rina ovo od 8 putnika??????????????????? ahaaaaa uvrtelo mi se u glavu od jutros !!!!
|
|
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 14:05:16
|
|
|
|
Anoniman
|
top gun mi se gadi ...pogotovo onaj prcoljak od kruza ...ljepši mi je bata zivojinović (ako već on glumi u tom filmu ) e da to je zanimljivo vojni piloti moraju biti niski ... to znam rina odlično ...njih pravo volim
|
|
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 14:06:01
|
|
|
|
barbara
|
varala zena muza,i on dosao kuci prije nego obicno!zatekne pred vratima velike cipele,uzme ih i ocisti i okrene se i ode!bolje nego da dobije jadnik dusu ni kriv ni duzan!
|
|
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 14:06:31
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. top gun mi se gadi ...pogotovo onaj prcoljak od kruza ...ljepši mi je bata zivojinović (ako već on glumi u tom filmu ) e da to je zanimljivo vojni piloti moraju biti niski ... to znam Pa šta si odlučila, hoće li pilot na terasu ili čovek nekog drugog neustrašivog zanata?
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 14:08:46
|
|
|
|
Anoniman
|
naci cu neko drugo mjesto za skrivanje .... jer bas pilote ne volem
|
|
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 14:09:32
|
|
|
|
marince1
|
Na tavan U zamrzivac,ali ne zaboravi da ga iskljucis U orman.Znace ono kad muja zatekao fatu gulu i ona se pravda da je gola,jer nema sta da obuce. Muja ti otvori orman i gleda ''pobogu zeno,kako nemas sta obuc',vidi,jedna haljina,druga haljina,zdravo komsija''
|
|
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 14:10:14
|
|
|
|
eugenija
|
Na kraju će mi se zahvaljivati tvoj muž, jer ti nisam dala da ga prevariš Prosto - žena nije mogla naći mesto za sakrivanje
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 14:10:45
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: marince Na tavan U zamrzivac,ali ne zaboravi da ga iskljucis U orman.Znace ono kad muja zatekao fatu gulu i ona se pravda da je gola,jer nema sta da obuce. Muja ti otvori orman i gleda ''pobogu zeno,kako nemas sta obuc',vidi,jedna haljina,druga haljina,zdravo komsija''
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 14:11:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Na kraju će mi se zahvaljivati tvoj muž, jer ti nisam dala da ga prevariš Prosto - žena nije mogla naći mesto za sakrivanje ma nemam zeno gdje .... kod mene ti je vecinom sve brisan prostor
|
|
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 22:58:03
|
|
|
|
afrodita
|
Razmisljam i ne mogu nista pametno da smislim jedino da ga uguram u onu rupu od odzaka
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.5.2009 11:01:45
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: