Ja sam trenutno na Nes 3u1 strong..i ponekad crna domaca gorka... sad si mi Rosita dala ideju,da probam kafu sa nekim biljnim mlekom. Da li si probala sama da pravis mleko od badema kod kuce, da imas za kafu?
Znam,pravim i ja povremeno,isto mojoj T, nego sam te pitala,da ti dam ideju [sm=smiley36.gif] ali ti si vec vredna i dosetljiva zena ! [sm=smiley1.gif]
Uvek pijem domacu (tursku) kafu[sm=smiley1.gif]. Potpuno bez secera. Dok nisam pocela da radim dosta kafe sam pila, po pet - sest dnevno. Sada manje jer me mrzi da izlazim iz kancelarije i da kuvam.
Iz navike jutarnju kafu nemogu da preskocim, a i vecernju kad uspavam decu. U bilo koje vreme da zaspu, pa makar i u jedanaest uvece, ja kafu moram da popijem i zapalim cigaru. To mi bas predstavlja uzivanje.
Ja bogami volim i sama u miru i tišini (kada je to moguće) da pijem natenane. A najviše volim da je popijem sa mužem ,još kad je on napravi....to je prava poslastica!
Neee samo ova tema. Ja sam ovisnik o kafi. Bukvalno. Ne brojim koliko pijem. Obozavaam je obozavam. Toliko sam zavisna da mi je sve slabo. Inace pijem sve bez mleka i secera ali uduplam kafu. Uzas.. Ali nesto par dana tripujem da mi cuka preskace pa danas nisam popila ni jednu eco umirem. Kakao cu sad da napravim. Moze li to da ima veze?
madre -> RE: Kakvu kafu pijete? (7.12.2015 12:36:31)
ne znam, ali ja jako cesto imam osecaj kao da odmah posle kafe dehidriram i pravo mi se slosi! pa mozda ti ne prija tako velika kolicina kafe,ali udovolji sebi popij 2-3 manje dnevno... nemoj se muciti da sa tako velike kolicine predjes na bas ni jednu[sm=smiley1.gif] inace, meni je danas 5 dan bez kafe, od kako sam se prehladila ni jednu nisam popila! inace pijem domacu ili nes bez secera.