Anoniman -> RE: Izuvanje pre ulaska u kuću??? (18.9.2009 13:17:47)
|
IZVORNA PORUKA: viking Ja ne tražim da se bilo ko izuva, a iskreno, ja NE POZNAJEM NIKOGA kod koga se izuva. Stvarno se ne sećam da sam ikada ušla u takvu kuću u Beogradu. Ni mi nemamo tepihe, a i gosti uglavnom ulaze samo u dnevnu sobu, ne šetkaju se po spavaćim sobama. Ako bi neko tražio da se izujem, uradila bih to bez ljutnje, jer svako ima prava da postavlja pravila u svojoj kući, mada je meni to bzvz. Sve to što ste rekle za higijenu stoji i slažem se, i normalno je da majke žele da zaštite svoju decu od boleštinai štroke, ali deca se igraju i na ulici i u parku gde takođe ljudi gaze, životinje vrše nuždu (a i ljudi) pa nikom ništa. Drže se za rukohvate u autobusu za koji se pre toga držao neko ko je 5 minuta pre toga bio u wc-u (da ne kažem držao onu stvar) i nije oprao ruke... Te bakterije su svuda oko nas (što ne znači da treba prestati voditi računa o higijeni, samo kažem da ih ima svuda, pa pod manje više...). za ovo podvučeno - meni je upravo to razlika između stana, kuće i ulice ...parka i čuda jer ne mogu vani zaštititi ni sebe ni djete ... ali mogu u kući, i još nešto nije mi ni na kraj pameti da svaku noć ribam parket jer je nekome mrsko skinuti cipele.
|
|
|
|