|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vreme je za bebe
10.8.2010 16:39:06   
New Mom
Rasplakali ste me... user posted image user posted image user posted image
Pretty user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 176
10.8.2010 16:40:45   
pepeljuga
i ja sam gledala, bas je bilo dirljivo user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 177
10.8.2010 16:42:55   
Pretty78
New mom user posted image user posted image

pepeljuga da, lepo i tuzno

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 178
10.8.2010 16:45:53   
Anoniman
Ja sad gledam...user posted image

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 179
10.8.2010 16:56:00   
Anoniman
Jao, boze... Bas sam se rasplakala... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 180
10.8.2010 17:00:10   
lanajelena
Joj zeno nisi mi trebala ovo pokazati,bilo mi je lepo ono sto sam videla...placem kao luda (moje koleginice cerka ima neku rupicu na zalisku i treba bebu da operisu i to mi se sad sve skupilo i povezalo)...jao draga kako je bila lepa pravi andjeo...svaka ti cast,uzivaj sa tvojom decicom ...ljubim te puno

nadam se da ces jednom doci na nase skupove pa da te i upoznamo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 181
10.8.2010 17:03:21   
Anoniman
Jao, sad se secam... Gledala sam ovu epizodu... Bez reci sam...
Rasplakala sam se...
Tuzno, ali i lepo...

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 182
10.8.2010 19:49:58   
choopa choops
Gledala sam ovu emisiju user posted image user posted image user posted image Pretty budi hrabra i dalje. Divna si. Nemam rijeci. user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 183
10.8.2010 20:48:01   
Podrum Š.
Rasplakah se user posted image ....

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 184
10.8.2010 21:10:34   
Anoniman
Placem kao kisa,dusa me boli za tvojim andjelom Pretty user posted image user posted image user posted image  user posted image !Ljubi svoja dva andjela koji su pored tebe!!!

(odgovor članu Podrum Š.)
  Direktna veza do poruke: 185
11.8.2010 21:17:03   
Anoniman
Slucajno sam nocas uhvatila emisiju  i ponovo je odgledala i nemam reci... plakala sam ponovo!

Pretty user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 186
11.8.2010 22:29:53   
Pretty78
Zene..........stvarno ne znam vise sta da vam odgovaram na vase reci hvale i na vase komplimente......ostavljate me bez teksta...........stvarno vam svima mnogo hvala divne ste i nemate pojma koliko mi je drago sto ste nas gledali user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 187
11.8.2010 22:31:22   
Anoniman
Ej Pretty i ja sam opet sinoc gledala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pretty78)
  Direktna veza do poruke: 188
11.8.2010 22:35:59   
suki
Gledala sam pre ali ne od pocetka... Sad sam odgledala citavu emisiju i ne znam zapravo sta bih mogla da kazem. Pretty zelim ti da te decica citav zivot cine srecnom...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 189
11.8.2010 22:36:37   
Pretty78
user posted image user posted image user posted image

pa ja bi trebala da pocnem da naplacujem autograme user posted image user posted image

sta ste vi zene radile u 02h nocu  aaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 190
11.8.2010 22:38:05   
Pretty78
suki hvala najlepse, mislim da nista lepse od toga mi ni ne treba

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 191
11.8.2010 22:40:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty78

user posted image user posted image user posted image

pa ja bi trebala da pocnem da naplacujem autograme user posted image user posted image

sta ste vi zene radile u 02h nocu  aaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image
Muz je puno hrkao pa nisam mogla da spavam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pretty78)
  Direktna veza do poruke: 192
20.2.2011 20:48:50   
Capa
Da li neko zna kada je repriza ove emisije koja je bila danas oko 14 h?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 193
20.2.2011 20:51:53   
pepino
Capa nisam sigurna,mislim utorak popodne,mozda srijeda,jesam ti i pomogla!user posted image
Na njihovom sajtu imas sve epizode,ova od danas ce sigurno biti za par dana,ja cesto gledam po par odjednom,pogledaj im pregled programa mozda ima i kada je repriza

(odgovor članu Capa)
Direktna veza do poruke: 194
20.2.2011 20:53:57   
Capa
Hvala Pepino u svakom slučaju ... Jesi mi pomogla, nisam znala da postoje sve epizode na sajtu. Pozzuser posted image

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 195
22.2.2011 15:18:35   
Anoniman
Emisija u kojoj je bila Pretty i njena mala porodica me je potresla i dirnula.
Obicno su mi porodice i bebe simpaticne, jedna vesela i pozitivna emisija. S druge strane,jednom je bio prikazan par intelektualaca - on hirurg,ona magistar ekonomije, koji su mi bili sve samo ne simpaticni. Delovali su malo prepotentno i o svojim profesijama govorili kao da su one jedino sto ih opisuje, a opisuje ih kao osobe koje treba da budu cenjenije od cenjenog. user posted image

(odgovor članu Capa)
  Direktna veza do poruke: 196
22.2.2011 15:33:17   
isidora88
repriza je utorkom u 15:20 huser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 197
23.2.2011 0:21:41   
pepino
IZVORNA PORUKA: magiNS

Emisija u kojoj je bila Pretty i njena mala porodica me je potresla i dirnula.
Obicno su mi porodice i bebe simpaticne, jedna vesela i pozitivna emisija. S druge strane,jednom je bio prikazan par intelektualaca - on hirurg,ona magistar ekonomije, koji su mi bili sve samo ne simpaticni. Delovali su malo prepotentno i o svojim profesijama govorili kao da su one jedino sto ih opisuje, a opisuje ih kao osobe koje treba da budu cenjenije od cenjenog. user posted image

Takodje,volim da odgledam emisiju,vecinu pogledam na njihovom sajtu jer obicno nedeljom zaboravim ili nisam kuci,ima jako lijepih porodica,a ima stvarno onih koji iritiraju,ali to smo mi,ima nas razlicitih,razliciti ljudi,razliciti krajevi,ponasanje,obicaji,vaspitanje....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 198
27.2.2011 16:34:29   
Anoniman

Sad cu da se demoralisem nacisto - u najnovijoj,danasnjoj,emisiji mama je izjavila kako ona i muz bas vole kad ih beba probudi nocu...

(odgovor članu pepino)
  Direktna veza do poruke: 199
27.2.2011 21:34:41   
Snelle
IZVORNA PORUKA: magiNS

Sad cu da se demoralisem nacisto - u najnovijoj,danasnjoj,emisiji mama je izjavila kako ona i muz bas vole kad ih beba probudi nocu...

user posted image mama i tata su garant na nekim drogama user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

TRECE DETE
superm

Da li je ok planirati trece dete ako je prvo veliko a drugo jos uvek beba? Napisite komentar

da (81%)

ne (19%)

Ukupan broj glasova: 121

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here