jance -> RE: Vreme je za bebe (12.3.2012 15:57:58)
|
setih se posle, ta starija me je samo vodila dole, nije bila na porodjaju, a pitala sam je sta se to desava, kakva je to frka? (taj dan je umrla ona prva beba od 3 koje su u tom periodu umrle u betaniji). svi oko tebe pricaju i komentarisu, ja kao, sta se desava a ona onako drsko: ma sta se to vas tice, gledajte vi svoja posla! iskreno, dobro da mi nije rekla, sa tom burom hormona verovatno bi im pobegla sa bebom u narucju... mm dragi nije hteo da bude prisutan porodjaju, to sam ja znala od pocetka, on je na rodjenju imao izliv krvi u mozak, pa mu se desava da kad vidi krv ( i ekstremnu patnju) onda padne u nesvest bukvalno ko epilepticar a to nisam mogla da rizikujem, da jos i o njemu moram da mislim. a inace mogao je bez problema, jer su oni imali dozvolu za 3 ljudi u porodjajnoj sali a reziser nije dosao, imao je neki problem sa zubima... da, svi me pitaju zasto je Ogi pri rodjenju bio tako krvav i ljubicast? meni nista nisu rekli niti je bilo sta pisalo na otpusnoj listi pa se ja nisam ni udubljivala nesto u to, a ovi moji me sada spopali, kaze jel bilo sve ok sa njim i tako to... ja zbunjena, reko pojma nemam [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|