RE: Vreme je za bebe (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

jovicaa -> RE: Vreme je za bebe (4.3.2012 17:30:42)

bravo adriana[sm=bravo.gif] super ste, dopala mi se cela prica, a devojcice su naravno predivne!

bulka -> RE: Vreme je za bebe (4.3.2012 17:37:47)

Adriana divna emisija! [sm=rozica.gif]

NadaR -> RE: Vreme je za bebe (4.3.2012 19:11:48)

Ja sam gledala zadnjih desetak minuta . Adrianna ,svaka cast zeno ! [sm=bravo.gif]

Adriana83 -> RE: Vreme je za bebe (4.3.2012 20:56:07)

Evo ako je neko propustio a zeli da pogleda CORDASI DEBITUJU!!!

anajid -> RE: Vreme je za bebe (4.3.2012 20:58:51)

Adriana gledala sam emisija je predivna!Super ste,a tebi svaka cast![sm=bravo.gif]

Silvi TD -> RE: Vreme je za bebe (4.3.2012 21:00:53)

Pogledala sam snimak, [sm=bravo.gif] Svaka cast

Silvi TD -> RE: Vreme je za bebe (4.3.2012 21:01:26)

inace volim ovu emisiju ali ne stignem uvek da je pogledam ...a nisam imala hrabrosti da se prijavim.[sm=smiley1.gif]

Adriana83 -> RE: Vreme je za bebe (4.3.2012 21:01:56)

Bas mi je drago da vam se svidelo [sm=bravo.gif] Moram priznati da sam imala veliku tremu,ali dobro je proslo.Jance ti si sledeca,jedva cekam da vidimo i vas!

Anck Su Nmaun -> RE: Vreme je za bebe (4.3.2012 22:47:26)

Sad sam upravo gledala...supeeeeer ste stvaaarno!

cetiri curicee [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] nista lepse!!!

A za 4 god cetvoro dece...svaka cast!!!! Mm je imao tu zelju..al ce sacekati [sm=smiley36.gif]

Mama 78 -> RE: Vreme je za bebe (5.3.2012 8:23:26)

Znaci Andiana Vi ste jedna divna,hrabra,velika porodica,zelim Vam u zivotu samo lepe stvari da Vam se desavaju!Poljubac za 4 [sm=ribica.gif]

Anoniman -> RE: Vreme je za bebe (5.3.2012 8:32:30)

znaci, to ste ipak vi!! vrabac je hteo da spava pa je zvuk bio utisan i mogla sam samo da nagadjam sta se prica ... cim sam videla plavu kosu, dve devojcice i dve bliznakinje bilo mi "sumnjivo", pa kad je u scenu uletela i betanija ...

Adriana83 -> RE: Vreme je za bebe (5.3.2012 9:30:18)

BB koliko vidim ti i ja smo se porodile sa dva dana razmaka.

Lilla -> RE: Vreme je za bebe (5.3.2012 9:45:33)

Adriana, predivno [sm=bravo.gif] Rasplakali ste me vise puta, prvo kad si rekla da tvoja djeca mozda nemaju sve sto pozele, ali imaju sve sto im je potrebno, a onda sam se ucehnula kad si izlazila iz bolnice i ljubila svoje curice, pa kad sam jos vidjela bebe, onako jednu do druge... A i smijala sam se kad se tm hladno ogledao u onoj slici sa konjem [sm=smiley36.gif] Bilo je bas slatko kad kaze da je bez tebe nesposoban, ma super ste! Jos jednom, neka vam je sa srecom Cordasi [sm=bravo.gif]

jance -> RE: Vreme je za bebe (5.3.2012 10:53:35)

IZVORNA PORUKA: Adriana83

Evo ako je neko propustio a zeli da pogleda CORDASI DEBITUJU!!!

kako si ovo pronasla?
ako ce tako i nasa emisija biri onda super! taman da i moja sestra u slovackoj moze da vidi.
inace da znas, mobilizovala sam pola SU da gledaju , da bi i ja mogla da gledam. kad su pustali otpust plakala sam ko kisa! [sm=bravo.gif]

slavica. -> RE: Vreme je za bebe (5.3.2012 11:00:16)

Jance,ja koliko vidim ona sama je postavila taj link,ali svakako ces imati svoju epizodu na netu,na RTSovom sajtu,pa ce moci da vide i svi oni koji nisu u mogucnosti onda kada se prikazuje u redovnom terminu na TVu.
Odoh ja sad malo da zvirnem u Adrijaninu emisiju,posto moram da zurim,a kasnije cu da je lepo pogledam [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

anaili -> RE: Vreme je za bebe (5.3.2012 12:40:15)

Adrijana gledala sam emisiju, odusevljena sam! Cerkice su ti prelijepe, neka su zive i zdrave! Cestitke tebi i muzu!
Pozdrav iz Banja Luke!

indy_25 -> RE: Vreme je za bebe (5.3.2012 13:26:47)

IZVORNA PORUKA: Lilla

Adriana, predivno [sm=bravo.gif] Rasplakali ste me vise puta, prvo kad si rekla da tvoja djeca mozda nemaju sve sto pozele, ali imaju sve sto im je potrebno, a onda sam se ucehnula kad si izlazila iz bolnice i ljubila svoje curice, pa kad sam jos vidjela bebe, onako jednu do druge... A i smijala sam se kad se tm hladno ogledao u onoj slici sa konjem [sm=smiley36.gif] Bilo je bas slatko kad kaze da je bez tebe nesposoban, ma super ste! Jos jednom, neka vam je sa srecom Cordasi [sm=bravo.gif]

Potpisacu te lillo jer sam i ja plakala na ove scene a smijala se na onu u kojoj se njen muz ogledao u sliku od konja. I jos mi je bilo simpaticno kad je udario sakom od sto i rekao zeno pocni da mi naredjujes hehe. Wooow adriana imas divnu porodicu da ste srecni i veseli cijeloga zivota. Muz ti je bas duhovit i super. Djevojcice s u preslatke a ti si jedna mlada i hrabra zena i majka.

maslackic -> RE: Vreme je za bebe (5.3.2012 13:36:27)

adrijana preslatki ste...
mm je celu emisiju vikao Jjoooj, joj,cetiri cerke [sm=smiley36.gif] a inace je hteo da imamo tri cerke [sm=smiley36.gif]

[sm=bravo.gif]

jance -> RE: Vreme je za bebe (6.3.2012 17:13:01)

Evo najave i za nasu emisiju [sm=bravo.gif]

Veselinovici - Vreme je za bebe

Anoniman -> RE: Vreme je za bebe (8.3.2012 22:02:36)

E super, da gledam [sm=smiley1.gif]

anajid -> RE: Vreme je za bebe (8.3.2012 22:06:11)

Gledacemo jance![sm=bravo.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Vreme je za bebe (9.3.2012 7:40:03)

cekamo nedeljuuu :)

jance -> RE: Vreme je za bebe (11.3.2012 9:04:14)

evo i ovde da napisem, da me ne zaboravite danas, u 14:15 na RTS1

Vreme je za bebe by Veselinovici

Adriana83 -> RE: Vreme je za bebe (11.3.2012 9:45:44)

Jance,obavezno gledamo!

New Mom -> RE: Vreme je za bebe (11.3.2012 10:18:54)

Nećemo zaboraviti![sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>