Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sveti Vasilije Ostroski 10.2.2017 12:01:04
|
|
|
|
mati
|
Setih se jos neceg. Tamo na par mesta ima znak za zabranjeno slikanje. Ja sam nosila digitalni i skljocale smo kad smo mogle. Kad smo stigle moja mama je gledala slike i samp me zove " pritisla sam nesto format"... Poludela sam, formatirala je celu memorijsku. Uspela sam da povratim samo par slika... Ali eto, lepo je pisalo... Tako je trebalo i to je to...
< Poruku je uredio mati -- 10.2.2017 12:02:10 >
|
|
RE: Sveti Vasilije Ostroski 10.2.2017 12:01:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I ja sam bila dva puta. Isto spavala tamo. Stvarno je divan, umirujuci osećaj.
|
|
RE: Sveti Vasilije Ostroski 10.2.2017 14:19:21
|
|
|
|
branki*
|
ja sam svasta cula da ljudi pricaju,da im je svetitelj pomogao i da su nasli leka svom nemiru ili bolesti ili problemu,ali nista iz prve ruke,sve neke price prijatelji prijatelja.zato mi je glupo da idem ako ne verujem 100 posto u njegovu moc i cuda.a,opet,nekako sam skeptik .
|
|
RE: Sveti Vasilije Ostroski 10.2.2017 14:33:05
|
|
|
|
emicaa
|
Napisah post ode.Mi smo isli 2012,desat dana posle ujakove smrti.Ja sam posle toga bila psihicki na dnu,imala sam napade panike.odjednom se pocnem tresti i gusiti i to je trajalo po 15 minuta najmanje.Kad sam dosla gore dugo nisam osjetila takav mir i posle se i ti napadi smirila.Ja stvarno ne znam dal je odöazak pomogao ali ja vjerujem da jeste.
|
|
RE: Sveti Vasilije Ostroski 10.2.2017 15:05:26
|
|
|
|
choopa choops
|
Mogu da se krste djeca, ali u donjoj crkvi. Ima kolektivno krštenje mislim dva puta dnevno, a može da se zakaže i posebno. Ja volim da odem gore, iako su gužve velike, zaista u nekim bogomoljama se osjeća nekakav poseban mir, a Manastir Ostrog je jedna od njih.
|
|
RE: Sveti Vasilije Ostroski 18.2.2017 12:43:41
|
|
|
|
MakiJ
|
A nije problem ako smo katolici?
|
|
|
|
RE: Sveti Vasilije Ostroski 18.2.2017 23:46:21
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: MakiJ A nije problem ako smo katolici? Ne razumijem tačno na šta misliš? Kako problem ako ste katolici? Da uđete? Mislim da moze svako ko god hoce...
|
|
RE: Sveti Vasilije Ostroski 19.2.2017 11:53:35
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: MakiJ A nije problem ako smo katolici? Mislim da moze svako ko god hoce... Moze uci svako,nije bitno koja je vjera.Bar sam ja tako cula.
|
|
RE: Sveti Vasilije Ostroski 20.2.2017 10:53:59
|
|
|
|
MakiJ
|
Mislim da se krste deca
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Najlepse ime za decaka?BojanaLazovicNajlepse ime za decaka?Jakov (
27%)
Jovan (
35%)
Sava (
15%)
Aksentije (
2%)
Sergije (
9%)
Aleksije (
12%)
Ukupan broj glasova: 211Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!