Jacaca -> RE: Jaco gde si (23.5.2009 1:37:49)
|
Drage moje pa nisam ni videla ovu temu, moja seka je mladja 10 godina od mene i uvek sam je vise kao cerku dozivljavala a ne seku, mada je sada zena od 30g. prvi put je ostala trudna pre dve godine i imala je pobacaj koji je jedva prebolela, ovaj put je sve bilo ok, cak i sam porodjaj tj. CR. medjutim od kada je stigla kuci problemi, beba se na sat jedan budi, ona mora da predje stepenice da bi dosla do prizemlja i kupatila, grudi katastrofa, naravno kao posledica prokrvari joj rana. LJudi kako je to strasno, zena izlazi iz kupatila a spavacica preko stomaka krvava, uzas, ali kaze dr da je to od napora i mora strogo da miruje. tako da sam pola dana kod nje a pola na poslu jer mi je sekretarica otisla na more u nevreme. Padam mrtva od umora, jos me ubise ovi lekovi, ne smem ni da vam pominjem da su mi kuce u petoj nedelji a malo trcim svaka tri sata da hranim i ljuljuskam jer je jako mali i slab, a umislio da sam mu mama i trazi paznju i neznost, ovaj deo ce Mihi razumeti. Hvala vam svima sto mislite na mene, tasa me je danas zvala, pa sam joj objasnila, Mihi i tebi puno hvala, svima.
|
|
|
|