viking
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Pa zato i treba biti prvi Mi ćemo sporo doći do toga zato što nas mrzi, samo zato. IZVORNA PORUKA: Verus RR Hm, pa u svetu da...a dok mi dodjemo do toga...trebace ja mislim jos dosta vremena, eto, uzmimo samo biodizel u obzir, i katalizatore na kolima, koliko samo tih matorih kola ima sto prde i smrde.... IZVORNA PORUKA: viking RR Ne znam konkretno, ali svakako u proizvodnju, ne u usluge i prodaju. Još ako može nešto što je orjentisano ka izvozu, super. Po meni, poslovi budućnosti su reciklaža, biološki otpad, obnovljivi izvori energije... tako nešto. IZVORNA PORUKA: Snelle A šta mislite, u koji privatni biznis treba danas uložiti? IZVORNA PORUKA: Verus RR A i kontam da je tesko, recimo, misliti na reciklazu ili zivotnu sredinu kad tesko zivis...zato su sve zemlje sa dobrim standardnom i napredne u tome...otkud znam... IZVORNA PORUKA: viking RR I da i ne. Koliko god da imaš ili nemaš para, možeš da baciš plastičnu flašu tamo gde joj je mesto a ne kroz prozor. Odosmo s teme IZVORNA PORUKA: Verus RR A i kontam da je tesko, recimo, misliti na reciklazu ili zivotnu sredinu kad tesko zivis...zato su sve zemlje sa dobrim standardnom i napredne u tome...otkud znam... IZVORNA PORUKA: *Alexx* I''m all for reciklaža Ali po nekim istraživanjima (davno sam ih čitala, ne bih mogla da dam linkove), svest o ekologiji dolazi tek posle rešavanja elementarnih problema. Privatan biznis? Dobro je uložiti i u social media. Danas sve više ima firmi koje se ulažu u reklamiranje, tj. izgradnju brenda na FB, Twitteru, Google+, a sve to outsource-uju. (al sam se isfrljala engleskim i srpskim ). Možda ni poljoprivreda nije loša. Baviti se organskim uzgojem, i to postaje moderno (jbg, niko neće kupiti maline, ali će ove fensi ribe kupiti organske maline, a eto vam i besplatne reklame, ceo Grand će kupovati kod vas ) IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: viking RR I da i ne. Koliko god da imaš ili nemaš para, možeš da baciš plastičnu flašu tamo gde joj je mesto a ne kroz prozor. Odosmo s teme Ovo već spada pod kućno vaspitanje (uzgred budi rečeno, mm je pre neki dan video kako leti kesa sa đubretom kroz prozor, a mi živimo u zgradi od 4 ulaza i 8 spratova). IZVORNA PORUKA: viking RR Spada, ali htela sam da kažem da ako se te flaše (na primer flaše, mogu limenke ili bilo šta drugo) odlažu tamo gde im je mesto, biće posla za ljude koji se bave njihovom preradom. I eto ti biznisa. A mom bivšem kolegi je komšinica iznad bacala vrelo ulje iz tiganja kroz prozor sa 9. sprata. IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: viking RR I da i ne. Koliko god da imaš ili nemaš para, možeš da baciš plastičnu flašu tamo gde joj je mesto a ne kroz prozor. Odosmo s teme Ovo već spada pod kućno vaspitanje (uzgred budi rečeno, mm je pre neki dan video kako leti kesa sa đubretom kroz prozor, a mi živimo u zgradi od 4 ulaza i 8 spratova). IZVORNA PORUKA: Verus RR da, to sam bas mislila kad sam ovo gore pisala...boli nekog uvo za ekologiju kad mu dete nema sta jesti... IZVORNA PORUKA: *Alexx* I''m all for reciklaža Ali po nekim istraživanjima (davno sam ih čitala, ne bih mogla da dam linkove), svest o ekologiji dolazi tek posle rešavanja elementarnih problema. Privatan biznis? Dobro je uložiti i u social media. Danas sve više ima firmi koje se ulažu u reklamiranje, tj. izgradnju brenda na FB, Twitteru, Google+, a sve to outsource-uju. (al sam se isfrljala engleskim i srpskim ). Možda ni poljoprivreda nije loša. Baviti se organskim uzgojem, i to postaje moderno (jbg, niko neće kupiti maline, ali će ove fensi ribe kupiti organske maline, a eto vam i besplatne reklame, ceo Grand će kupovati kod vas )
< Poruku je uredio viking RR -- 15.8.2011 21:40:35 >