ivaMark -> RE: Pripreme za dolazak bebe iz porodilista (26.9.2013 21:42:49)
|
Auu zene, koliki spiskovi [sm=smiley36.gif] da prokomentarisem, mozda nekome i koristi: tetra pelene sam kupila jedno pakovanje od 10kom, to je bilo kao za pocetak a na tom broju smo i danas jer nismo stavljali siroko povijanje, svedske: 2kom, ni jednom ih nisam stavljala bebi, benkicu: ni jednu, uglavnom smo koristile bodice sa stramplicama ili pantalonicama ili zekice, majcice mi nekako nisu za bebe (uvek se podignu na ledjima i stomaku), carsav 3kom za sada, i dve ogradice za krevetac, cebenceta imamo po jedan komad svih debljina, pa se vodimo po vremenu kakvo je, to i koristimo [sm=smiley1.gif] museme za krevetac mozda jesu dobre ali meni je malo bzv da beba spava na njoj (znam da ide ispod carsava) ne bih ni ja mogla da spavam na musemi ispod sebe, mislim da to pali jako, nisam probala doduse [sm=smiley36.gif], komoda je sa kadicom i podligom, ne vidim problem u polozaju podloge-stanes lepo da ti je beba naspram tebe, nosiljku nismo ni kupovali, AS je imalo i ima ulogu nosiljke, pumpicu kupila dana kada smo dosle kuci, jer mi je trebala do cetvrtog meseca skoro svakog dana, kutijica za cuclu je super stvar, u pocetku smo kupali bebu sebamed sapunom, kasnije presli na kupku, umesto vate u tuferima koristila sam tufere obicne za skidanje sminke [sm=smiley36.gif], nesto sam kupovala nisam ni koristila jos uvek a beba ima pet meseci skoro.
|
|
|
|