Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 13:10:27
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 IZVORNA PORUKA: mamy2 Dosta žena nakon antibiotske kure ima slične probleme,jer antibiotici naruše ph vrijednost i izazovu te dosadene iritacije. Moja preporuka je Lactogyn oralni probiotik,meni uvijek pomognu. Namjenjene su upravo obnavljanju vaginalne flore i uravnoteženju ph. Meni uvijek pomognu. Isto ove je meni preporucila dr. dok sam pila tablete
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 13:12:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi I ja sam jedna od tih srećnica koja trenutno koristi Nistatin vaginalete ... Milina ......... Najgore mi je to (pored toga što su suvkaste .. i drobe se...) što sadržaj krene da se izliva napolje tek kasnije u toku popodneva ... Dakle taman zaboravim na to i puf! Kad osetim ... I svaki put se iznenadim ... E jeste! Ja ih stavim uveče, i tek sledeći dan popodne se izliva, i to odjednom, majku mu! Nego, kaži mi, tamo ima 15 vaginaleta... majku mu, baš mi dugo da ih stavljam 15 dana... jel to možda broj za one što stavljaju 2 na dan, pa da ne kupuju dve kutije... ?
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 13:34:49
|
|
|
|
Cvetana
|
Tasha, uzmi Canesten 3 kom, ima i aplikator, s kojim mozes bas duboko da ih stavis. Terapija traje samo 3 dana i vrlo su efikasne. Ako slucajno ne prodje posle 3 dana, ponovis jos jednom. Takodje je dobar i Lomexin, to je jedna vaginaleta, samo jedan dan se stavi i takodje je vrlo efikasna.
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 13:53:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Tasho, ne nameravam da ih stavljam svih 15 dana ... samo onoliko puta koliko sam danas pila antibiotike... Između 7 i 10 dana , recimo ... A za pakovanje nemam pojma ... mislim , da li ima i manje ... Nisam te razumela baš najbolje ovo poslednje...
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 13:56:51
|
|
|
|
Anoniman
|
kali bejbe,nađi nekog dobrog apotekara koji pravi lekove i neka ti napravi kombinaciju antibiotika na koji si senzitivna i nistatina...ja sam to sad uradila i naaadam se da sam pored onih koje sam pila oralno istrebila ovu gamad....
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 13:58:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Ti banderašice aj na FC ......!mOMENTALNO!
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 14:01:59
|
|
|
|
Anoniman
|
misliš na fb? aj,al na kratko.....na džobu sam, a šefica mi je danas extra sence nadrkenzi
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 14:34:12
|
|
|
|
Anoniman
|
hahahahahahhaha ja se izvinjavam! HAHAHHAHAHA FC ......
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 16:47:01
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: Cvetana Tasha, uzmi Canesten 3 kom, ima i aplikator, s kojim mozes bas duboko da ih stavis. Tasha je trudna... Nistatin ne ulazi u krvotok za razliku od canestena i sigurnije su za primenu u trudnoci...malo dosadnije al dobro... I ona ne sme duboko da ih gura Kali..jel ih pokvasis pre guranja?
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 16:54:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Kali..jel ih pokvasis pre guranja? Aaaaaaaaaaa ... ne??? E jesam , kao da do sada nisam naučila da neće ništa nasuvo...
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 16:56:39
|
|
|
|
cipiripi
|
ok..samo pitam.. znaci navlazis i roknes ti mozes duboko...za sad
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 17:04:03
|
|
|
|
Cvetana
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: Cvetana Tasha, uzmi Canesten 3 kom, ima i aplikator, s kojim mozes bas duboko da ih stavis. Tasha je trudna... Nistatin ne ulazi u krvotok za razliku od canestena i sigurnije su za primenu u trudnoci...malo dosadnije al dobro... I ona ne sme duboko da ih gura Kali..jel ih pokvasis pre guranja? Aaaaaaaaaaaaaaaa, pa nisam znala Onda nek se pati s nistatinom, ja ga isto mrzim bas zato sto se mrvi i nekako je sav bljak. A je l sme u trudnoci ginodaktanol npr. On je lepsi i bolje klizi ?!
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 17:06:53
|
|
|
|
cipiripi
|
pojma nemam..meni je nistatin extra pa nisam trazila alternativu.. a draga...dosta je klizilo...ovo je lek a ne uzitak
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 17:12:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Cvetana, inače koristim Canesten, ali sam sada trudna, pa ne filozofiram, nego slušam lekara. Ako kaže Nystatin, ja uzmem Nystatin. Kali, piše na uputstvu 1-2 dnevno, reko možda je pakovano 15 za one koji koriste i ujutru i uveče... IZVORNA PORUKA: cipiripi I ona ne sme duboko da ih gura Kaži "AAAAAAAAAAAAA" Koji sam selja, ali razumela si... Kali nakvasi ih, piše u uputstvu. Nisi čitala uputstvo???
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 17:25:24
|
|
|
|
cipiripi
|
Moram off ali moram jace je od mene Drugarica mi radi kao med sestra na Dedinju..kardiovaskularno. Ujutru nakon vizite daju bolesnicima terapiju i chepice.. Bio jedan bolesnik tu..tek prvi dan..samo sto je stigao.. I sestre prvo ostave tu terapiju na svaciju komodicu pored kreveta i nakon vizite daju lekovee... Dolaze do tog chike i potaju ga gde je chepic - klizma ? Kaze matori... "Popiooooooooo" sav srecan Tako i ti Tasho?
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 17:29:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne se*i Cipi, znaš šta sam htela reći, nemoj me terati da napišem i ovde ono što sam pre neki dan tebi u chat.
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 17:37:34
|
|
|
|
cipiripi
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 17:41:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobre sam volje... Možda je od vaginaleta...
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 18:01:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Kali nakvasi ih, piše u uputstvu. Nisi čitala uputstvo??? ..nema kod mene uputstvo ... ovo je neko vanserijsko pakovanje ...
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 18:03:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Dobre sam volje... Možda je od vaginaleta... U tom slučaju, uzimaj ih i ujutru i uveče ...
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 18:04:39
|
|
|
|
Anoniman
|
hahahahahahaha... i kosa mi je nekako mekša...
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 22.5.2010 1:41:31
|
|
|
|
cipiripi
|
Trenutno rokam Palitrex(2x2 od 500mg)..guram Nystatin(svako vece)... Ne "posle antibiotika" vec u toku..uporedo sa njima..
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 22.5.2010 10:45:49
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 2.10.2010 21:39:41
|
|
|
|
usamljena
|
Ja sam dobila Macmiror Complex i to prvi put. Do sada sam koristila Canesten vaginalete ili kremu. Jel ima neko "iskustvo" sa ovim vaginaletama?
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 2.10.2010 21:41:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Macmiror sam ja koristila u trudnoći, potpuno bezbedne vaginalete širokog spektra, meni su jedine pomogle, iako nisam imala konkretan problem već samo povećan sekret u trudnoći.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....