Anoniman -> RE: Posle antibiotika - vaginalete! (12.11.2009 17:28:08)
|
......... nisam sigurna da li sam potrefila temu ali i ja sam osetila posledice antibiotika...naime, nakon cr su me kljukali svime i svačim, znate već ... a i sama anestezija dodatno oslabi organizam, pa posle oporavak dok se ne vrati sve u normalu....... i tako sam u prošlu subotu primetila 3 tačkice. (kružići, malo suvkasti ali se zacrvene ako češem). jedna na dojci, na stomaki i nešto malo ispod pupka. us*** se živa! jbt da nisu boginje?! (inače, još uvek ih nisam preležala ni ja ni brat) otišla sam kod lekaqra opšte prakse. alergija. prašak. gel za tuširanje. pitam je da li se to pojavilo (izgleda su gljivice) zbog lošeg imuniteta? ne, naprotiv. imam jak imunitet tako da je sve izbilo napolje, što je dobro.......uglavnom dobila sam Canesten, mažem se sve vreme(prethodno sam stavljala becutan puder da isušim) ali ne povlači se već se i šiti. svrbi u p.m! a ako je neko bolestan kada je reč o higijeni- onda sam to ja i preterujem koliko vodim računa. mm me zeza da bi bilo najbolje da ne perem ruke, da se ne kupam i ne pazim i bila bih zdrava kao dren! išla sam danas po uput kod dermatologa da vidi šta je u pitanju( ne volim nagađanja ovih lekara koji ti sve rešavaju čajem od bokvice! kako ti šta fali oni uvale neki čaj...!) uglavnom, zaista mislim da je reč o antibioticima- (ili eventualno o onoj skrnavoj posteljini u bolnici!)... ne znam, nisam pametna... nervozna sam plus sam i dobila.. uh, bolje da odem u temu za istresanje negativne energije![image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|