Anoniman -> RE: Slane pećine (5.5.2011 23:18:35)
|
Pisala sam "slanoj sobi" u NS. Žena mi je odgovorila do tančina na svaki mail, veoma razložno i ljubazno. Ono što je sa sigurnošću mogla da kaže da će meni kao astmatičaru, pomoći, i Luki sa čestim upalama grla i slabijim imunitetom. Za ekcem je rekla da ne zna (baš iskreno). Rekla je da zna da pomaže kod psorijaze, ali da ne zna da li pomaže za ekcem. Ali je moja logika sledeća: ekcem se pogoršava sa padom imuniteta, ako se imunitet ojača, ekcem mora početi da prolazi. Između ostalog kaže: Kažu (oni u Rusiji i oni koji imaju više iskustva sa pacijentima): Valjalo bi ići na 10-15 povezanih tretmana (znači svaki dan) dva ili tri puta godišnje da bi se došlo do željenih i dugotrajnijih rezultata. Naravno sa dvoje dece, poslom i obavezama je teže izvodljivo, ali i svaki drugi dan doći na tretman bar 10-ak puta, imaće nekog efekta, a od vas samih zavisi koliko. jance, na onom prvom KLIK-u imaš Kontakt, piši mail, pitaj dal se sme u trudnoći. Odgovoriće ti žena garantovano taj ili sledeći dan.
|
|
|
|