Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vaša visina i težina 24.1.2011 8:41:57
|
|
|
|
Trudnicica83
|
167cm, trenutno 62kg...
|
|
RE: Vaša visina i težina 11.2.2011 2:56:38
|
|
|
|
carobnicabc
|
Prije dva mjeseca, tacno prije nego sto sam ostala trudna... 171 cm i 54kg..... Sada imam 3 kg vise.... Pokrenuo mi se apetit u prvih tih mjesec dana trudnoce da to nije normalno, ali sam stala... Sada jedem "normalno". Nikada nisam imala problem s tim da skinem kg, 7 dana jedem kao ptica i 2-3 kg dole. Ali uvijek mi se bilo tesko udebljati. Nadam se da ce tako biti i posle trudnoce....
|
|
RE: Vaša visina i težina 1.3.2011 22:59:05
|
|
|
|
Nina...
|
176 cm i 55 kg... ja sam bas mrsa
|
|
|
|
RE: Vaša visina i težina 1.3.2011 23:40:47
|
|
|
|
pepeljuga
|
165cm, 50kg - malecka
|
|
RE: Vaša visina i težina 1.3.2011 23:46:11
|
|
|
|
Klarita
|
Blago tebi , ja sam 179cm i 85kg 2 meseca nakon porodjaja, sada na bolnickoj dijeti IZVORNA PORUKA: Nina... 176 cm i 55 kg... ja sam bas mrsa
|
|
|
|
RE: Vaša visina i težina 2.3.2011 1:07:29
|
|
|
|
Sakiedi
|
177/57 kosti,koza I misici.
|
|
|
|
RE: Vaša visina i težina 2.3.2011 11:58:57
|
|
|
|
Nina...
|
Cuti, dobra si... Ja jos nisam radjala Videcemo posle IZVORNA PORUKA: Klarita Blago tebi , ja sam 179cm i 85kg 2 meseca nakon porodjaja, sada na bolnickoj dijeti IZVORNA PORUKA: Nina... 176 cm i 55 kg... ja sam bas mrsa
|
|
|
|
RE: Vaša visina i težina 2.3.2011 13:42:00
|
|
|
|
Brana
|
Visoka 177cm Teska 75kg zadovoljna!
|
|
RE: Vaša visina i težina 2.3.2011 13:58:54
|
|
|
|
Jeca*
|
da se upd_ate-ujem 175cm 63kg skoro pa zadovoljna!
< Poruku je uredio Jeca RR -- 2.3.2011 14:00:45 >
|
|
RE: Vaša visina i težina 2.3.2011 14:00:14
|
|
|
|
viking
|
Jeco, a koliko kg imaš? IZVORNA PORUKA: Jeca RR da se update-ujem 175cm 63cm skoro pa zadovoljna!
|
|
RE: Vaša visina i težina 2.3.2011 14:01:08
|
|
|
|
Jeca*
|
jujuju... ispravila sam
|
|
RE: Vaša visina i težina 2.3.2011 14:02:13
|
|
|
|
Nina...
|
Uglavnom smo visoke Pa, Srpkinje.. sto bi mi rekli Grci!!
|
|
|
|
RE: Vaša visina i težina 2.3.2011 14:03:16
|
|
|
|
viking
|
Joj žene, koliko ste sve visoke!
|
|
RE: Vaša visina i težina 2.3.2011 14:06:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam 160cm sto bi rekli metar i sumska jagoda Trenutna tezina 55 ali planiram da se debljam
|
|
|
|
RE: Vaša visina i težina 2.3.2011 14:09:14
|
|
|
|
Lu
|
167 cm 53 kg Malena sam i ja, ali kad sam na štiklama onda sam k'o Jeca
|
|
RE: Vaša visina i težina 2.3.2011 14:09:56
|
|
|
|
bojana86
|
180cm i kile bas i ne znam,al oko 72kg-previse
|
|
RE: Vaša visina i težina 2.3.2011 14:10:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni stikle sad zabranjene tako da mogu samo da imam zelju da porastem
|
|
|
|
RE: Vaša visina i težina 2.3.2011 14:10:54
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR 167 cm 53 kg Malena sam i ja, ali kad sam na štiklama onda sam k'o Jeca Jbte, ove mere sam imala pre skoro 10 godina
|
|
RE: Vaša visina i težina 2.3.2011 14:15:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima da skupljam potpise na forumu za peticiju da se ova tema zaključa dok mi "sveže" mame ne skinemo ovih šurdeset kila viška Visina - 165 , eto vam je
|
|
|
|
RE: Vaša visina i težina 2.3.2011 14:17:10
|
|
|
|
coka11
|
170 cm 65 kg, a pre trudnoce 54 kg.
|
|
RE: Vaša visina i težina 2.3.2011 14:20:50
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ima da skupljam potpise na forumu za peticiju da se ova tema zaključa dok mi "sveže" mame ne skinemo ovih šurdeset kila viška Visina - 165 , eto vam je Pa uvijek će ovdje biti svježih mama Bila sam i ja "svježa" sa 75 kg
|
|
RE: Vaša visina i težina 2.3.2011 21:18:52
|
|
|
|
viking
|
170 cm 62 kg Nekada sam imala 56 kg, ali nisam mogla da se odranim od udvarača pa sam odustala
|
|
RE: Vaša visina i težina 3.3.2011 10:51:32
|
|
|
|
Ana RR
|
175 cm 61,5 kg Viking
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vaša visina i težina 3.3.2011 11:06:22
|
|
|
|
jekiki
|
1.70 m 61kg Sada treba spustiti kilazu bar na 57kg, jer mi ova sadasnja nikako ne prija Pitanje je kako, kada volim da klopam
< Poruku je uredio jekiki -- 3.3.2011 11:07:25 >
|
|
RE: Vaša visina i težina 3.3.2011 11:44:01
|
|
|
|
Snelle
|
173cm 64 kg (pred porođaj 85 )
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?