mati -> RE: Mirena (hormonska) spirala (21.2.2023 9:17:52)
|
Nisam ni znala da sam pisala ovde. Pa da aktiviram temu. Krenula sam sa pilulama, dr mi preporučili Belaru. Pila sam možda pet kutija. Za pet meseci, i dr kaze, da ih povlače iz proizvodnje. Jako sam ih loše podnela, ali sam mislila da je to period prilagođavanja. Na stranu da sam uvek imala dve kutije, za slučaj da zaboravim da ponesem u vreme kad treba da se popije. Možda je ovo i za temu pilula. Odlučila sam se za spiralu, dr predložila Mirenu.Citala sam u drugoj temi, o nehormonskoj spirali, da uglavnom nije bolelo. Mene jeste. Traje minut, dva, ali boooolllliiii. Nakon toga sam imala par dana nelagodu, bockanje. Kažu da se čeka prvi ciklus, da bude obilniji, jer postoji mogućnost da tada ispadne, ali ja sam dobila i zaista je oskudno. Samo što traje, nedelju dana. Idem na kontrolu čim ugrabim sl dan, pa ćemo videti. Zanima me, kako je vaše telo prihvatilo spiralu, koje simptome ste imale. Voci, pročitala sam da se tvoja izlomila, strasno. Ne znam sta si na kraju rešila sa proizvođačem. Ali to je nešto što ne bi smelo da se desi.
|
|
|
|