RE: Nega dečije kosice (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Odgajanje

Poruka

jess021 -> RE: Nega dečije kosice (19.8.2018 12:59:47)

Ivana, na to sam i mislila. Reko' mozda neko ima preporuku. Ne bih da joj stavljam moj balzam, bojim se da je ne peku oci kad ispiramo.

mama Jo -> RE: Nega dečije kosice (19.8.2018 13:31:46)

Ja sam, isto, bila protiv da joj stavljam i balzam i za rascesljavanje.... sve mislimm da je puno hemije za njenu kosu, ali u jednom momentu sam prosto morala kad je krenula jako da se mrsi. Nekada joj stavim i svoj balzam pa pazim kad ispiram i ispiram bas dugo. Stavljam joj samo na krajeve.
Sad dugo uzimamo onaj Velnea sprej bez ispiranja, stavljam joj to nakon kupanja, a ponekad i na suvu kosu kad joj skinem gumice pa ostane umrseno. Taj sprej je skroz ok.

emicaa -> RE: Nega dečije kosice (19.8.2018 13:55:07)

Jess balzam samo nazad na krajeve.Ja Dori stalno stavljam kad peremo kosu.Tako da i kad ispir ispires samo to pozada i nece otici u okice

IvanaSK RR -> RE: Nega dečije kosice (19.8.2018 15:10:16)

Jess, mozes i tvoj balzam. A ti u spreju sto se ne ispiraju imaju i deciji.

Sanjica26 RR -> RE: Nega dečije kosice (19.8.2018 15:22:53)

Jess, pa imas Jonsonov balzam bas za decu. Mi to T stavljamo jer je njena kosa kovrdjava.

mama Jo -> RE: Nega dečije kosice (21.8.2018 15:07:57)

Taj Velnea sto spomenuh je, isto, deciji. Ima i za odrasle, ali ovaj sto njoj stavljam je deciji. To je lilly marka, nije skup a stvarno je skroz dobar.

Juce dobih Avon katalog posle sto godina i narucih joj taj sprej jer vidim da ga ovde isto hvale. Duplo je skuplji od tog sto smo uzimali pa hajd' da vidim da li je i bolji 😊

Sanidej -> RE: Nega dečije kosice (27.2.2019 10:37:25)

Bebi šampon tipa Kosili i mirišu i dalje kao bebane. Kupovala sam i sprej za lakse rascesljavanje kose.

mirana1 -> RE: Nega dečije kosice (27.2.2019 12:55:32)

Bebi sampon u.pocetku samo Chicco a sad mi je lep afrodita. Obozavam kako mirise.

Sanidej -> RE: Nega dečije kosice (27.2.2019 15:51:10)

Da li je to onaj novi deciji sampon, mislim da sam ga videla U Liliju? Ako ne gresim, imaju i deterdzent za deciji ves..

MimaKos -> RE: Nega dečije kosice (17.7.2019 10:31:31)

Uspela sam da resim mrsenje kose prskalicama... a sampon i dalje nivea za bebe

doramar11 -> RE: Nega dečije kosice (17.7.2019 11:15:38)

Chicco, Nivea uglavnom.

MimaKos -> RE: Nega dečije kosice (17.7.2019 15:34:59)

IZVORNA PORUKA: doramar11

Chicco, Nivea uglavnom.
   i koristim balzam za odrasle ali samo za poslednjih par cm jer se tu bas mrsi

Duškić -> RE: Nega dečije kosice (18.7.2019 6:17:38)

Menjam ja to stalno.
Trenutno neki shauma.

MimaKos -> RE: Nega dečije kosice (18.7.2019 8:01:37)

Ja se trudim da joj ne ostetim kosu sredstvima za odrasle, ali se bas mrsi 

dddaca -> RE: Nega dečije kosice (11.4.2020 12:27:35)

I ja izbegavam moje regeneratore, ali neki put bas moram da joj stavim.

Dragica Draga -> RE: Nega dečije kosice (11.4.2020 13:17:18)

Isto. Ne znam ni da li postoje deciji regeneratori [sm=zmeden.gif]

branki* -> RE: Nega dečije kosice (4.6.2020 8:54:23)

od nege samo sampon[sm=smiley36.gif]trenutno imam iz lidla.mojoj deci je ok.Cerki jos prskam neki helo kiti sprej za lakse rascesljavanje.to je to.

emicaa -> RE: Nega dečije kosice (4.6.2020 8:57:35)

ja Dori stavljam svoju masku za kosu na zadnji dio kose,drugacije je ne bih mogla cesljati.Ovako budr mekana i mekana kao svila

Mirko Svirko -> RE: Nega dečije kosice (4.6.2020 8:58:10)

Kosili mi je super. I miris i peni lepo.

Za rodjendan je dobijao puno onih sampona iz Avona. Pa sada se sa njim kupa i pere kosu. Jedan dan sljiva, drugi dan jagoda.

dunja RR -> RE: Nega dečije kosice (7.9.2021 2:04:31)

Mame, da li ima neka caka, ili nešto posebno koristite da raščešljate kosicu, posebno mislim na devojčice?
M ima loknastu kosicu, uglavnom je vežem u repić, ali se puno mrsi, evo sada imam jedan zamršaj koji ne mogu nikako da raščešljam, a ona se buni, boli je dok pokušavam.
Plašim se da ću morati taj pramen da secnem, a baš je blizu glave, ostaće rupa :(

dunja RR -> RE: Nega dečije kosice (7.9.2021 2:05:29)

E baš to, sada videh da je i mama Jo pisala isto ...

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Moja J ima dugu i kovrdzavu kosu, nema sanse da se oceslja [sm=smiley36.gif]
Par puta se desilo zamrseno, i obicno joj tada pri pranju stavim balzama i posle nesto za rascesljavanje da to ,,omeksa" pa onda pri susenju nekako prstima joj razmrsim, trudim se koliko mogu, a obicno pri krajevima bude tako da nema sanse da se odmrsi i to odsecem [sm=smiley36.gif]
Dva puta je bilo toliko zamrseno da sam joj bukvalno ceo pramen odsekla. Sva sreca pa ima jako gustu kosu pa se to uopste nije primecivalo.
Uzimam u aksi nesto od te silne decije kozmetike, nista mi se nije pokazalo kao jako dobro, do sada.

IvanaSK RR -> RE: Nega dečije kosice (7.9.2021 6:52:29)

Suzi, imas decije balsame koji se ne ispiraju, naprskas posle pranja. Kad se tako umrsi stavi joj svoj balzam, pakovanje posle pranja i rascesljaj, isperi pa posle ovaj u spreju.
Ja maci znam da stavim i svoj balzam u spreju 😁

milicicak -> RE: Nega dečije kosice (7.9.2021 7:45:09)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Mame, da li ima neka caka, ili nešto posebno koristite da raščešljate kosicu, posebno mislim na devojčice?
M ima loknastu kosicu, uglavnom je vežem u repić, ali se puno mrsi, evo sada imam jedan zamršaj koji ne mogu nikako da raščešljam, a ona se buni, boli je dok pokušavam.
Plašim se da ću morati taj pramen da secnem, a baš je blizu glave, ostaće rupa :(

quote]IZVORNA PORUKA: milicicak

Ne pokusavam da cesljam ako je ne naprskam sprejom za odmrsavanje kose. Imam neki Hello Kitty iz Avona. I isprskam je i posle pranja kose inace ne bi bilo sanse da je ocesljam.

Tiziana -> RE: Nega dečije kosice (7.9.2021 8:33:40)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Imas u DMu te sprejeve za razmrsavanje kose, razne neke. Imas i cetku koja je bas za to. Retkla je i nisu one 'dlake' dugacke.

nata11 -> RE: Nega dečije kosice (7.9.2021 12:50:31)

Dalin zuti sprej za deciju kosu.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 7 [8] 9   Sledeća stranica >   >>