Anoniman
|
Sanchy, nemoj da se ljutiš, ali ti nećeš da budeš kućna pomoćnica tvom mužu, ali je uredu da njegova mama to bude i tebi i njemu? Po meni je to parazitski način života, opet kažem, nemoj da se ljutiš, ali jednostavno, to je deo odrastanja i sazrevanja - briga o sebi i svojoj porodici, ne dam ni mami da me titra, one su svoje odradile, decu nahranile i oprale, red je na smenu generacija. Zato ne mogu da živim u zajednici, crkla bih od posla jer verovatno ništa ne bih dala svekrvi ili mami da rade, pored mene žive, zdrave i duplo mlađe od njih. Ne treba provesti život u spremanju i kuvanju, ali neko i to mora da uradi, brzo, efikasno, i ni ne oset_iš. Što se čuvanja deteta tiče - čim ti redovno čuvaju dete, podrazumeva se da ga, makar delimično, vaspitavaju, što opet po meni nije ok. Babe i dede su tu da uskoče kad je frka, i da u unucima uživaju, a ne da savijaju kičmu dok snajka i sin svako treće veče lumpuju ili kafenišu. Treći put , nadam se da se niko neće uvrediti, opet je ovo samo moje mišljenje. I da, da ne bude da sam mnogo apstraktna, mi smo otišli iz stana u kom svekijevci nisu čak ni živeli, nego su dolazili kad požele i ponašali se kao da tu žive, a u suštini smo bili sami, u 65kvm, na super lokaciji. Sad smo podstanari, u mnogo manjem stanu, i divno nam je, najbolji potez koji smo ikad učinili.
< Poruku je uredio Nedja RR -- 15.1.2012 18:15:51 >
|