listak -> RE: Zivot u zajednici ili ne?! (14.1.2015 14:38:27)
|
Vecinu vremena od kako sam se ,,udala,, provodila sam kod mojih roditelja-kada sam spremala ispite. Volim svog muza, ali dobro ste mi pitanje postavile,,da li volim sebe,,? Uvek sam mislila, ustvari nadala se..bice bolje,bice bolje...bilo je i ok dana, ali kada je njegova mama bila raspolozena ili kada joj je nesto trebalo. Sta je njen problem konkrteno...to sam Bog zna....nekako uvek zakuvava sve i izlazi kao zrtva koja trazi utehu kod mog muza. Neverovatno. On svo vreme cuti,kao da se boji mame. Ja sam cutala, pre svega zato sto sam vaspitana tako,a onda zbog mog muza....ali vise ne...gomila je stvari koje bih joj sasula u lice i hocu cim bude prilike...ali ono sto mi je najzalije jeste sto sam sebi dozvolila da cutim i trpim tog necoveka...a sve zbog-DA BUDE MIR U KUCI....krivo mi je sto sam dopustila da taj mir u kuci bude vazniji od mog unutrasnjeg mira...odnosno moj nemir. Sto sam napisala je mali deo onoga sta je radila. Inspirisala me tema kada sam procitala,a toliko je stvari koje bih napisala. Prema ljudima kao sto je mama mog supruga, ne moze se ponasati kao prema ljudima, ako se oni i mogu nazvati ljudi.
|
|
|
|