Anoniman -> RE: Devetogodišnjak napisao knjigu o zavođenju (15.12.2008 8:58:34)
|
IZVORNA PORUKA: Lenka Ja bih mozda prvo otisla kod psihologa da utvrdim odakle mom detetu takve ideje i to podrobno ispitala. Jaoooo Pa kako odakle mu? Pa jel vi vidite kakve vam članke prebacujem iz dnevne štampe? Muškarci vole žene sa dugom kovrdžavom kosom... Žene i (kako ide tema vezana za sex)... pa ono da devojčice od 13god prodaju sexualne usluge... Uopšte za sve to ne mora da kupi dete dnevnu štampu. Sve to može u prolazu da čuje na tv. Ustvari, sada nije baš tema za to, ali do nedavno me je nervirala ona oznaka na TV-u tipa "Ovaj program nije namenjen za decu ispod 13god", uvek sam bila u fazonu "Ma daaaaaaj!!!". Pre neko veče, ide navedena oznaka, i počinje Matriks, koji inače prezirem, extremno mi je glup film. Luka je počeo da gleda film, valjda su mu te intenzivne boje privukle pažnju, naravno - glumci lete; odvedem ga da spava, tek će on mrtav ozbiljan "Tako ću i ja mama sutra od ruku da napravim krila i da letim", i moram reći da sam se uplašila, jer su u Matriksu skakali kroz prozor. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] E, zašto sam ovo napisala. Ako je detetu od 2,5god to privuklo pažnju, kako se može očekivati da dete od 9god ne čuje sve te gluposti vezane za zavođenje?
|
|
|
|