Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 11:18:00
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ona bakica će živeti još hiljadu godina, a onaj "lepuškasti" princ Čarls će zauvek ostati prestolonaslednik večiti princ Meni je on vrhunski antipatičan, onako arogantan bez povoda
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 11:18:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam verovatnoj jedina osoba u svojoj okolini koja se raduje ovom vencanju sve mi je bajkovito i lepo, ma sta se u stvari i istinski desavalo
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 11:19:20
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Evo mi na poslu gledamo preko BBC live cam Daj link, ne mogu da nadjem.
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 11:19:30
|
|
|
|
Jele
|
On je pilot, pa sad... Ih, budi mi se strahinja, evo kraja mojoj dokolici
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 11:20:36
|
|
|
|
Jele
|
William isti svoja majka...
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 11:21:06
|
|
|
|
*Alexx*
|
Nasla sam live webcam! Iju, al je ocelaviooooo...
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 11:22:01
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Nasla sam live webcam! Iju, al je ocelaviooooo... Ma nije, samo ima retko dobru kosu... Al' sam pogana, bezveze, nisam to mislila, a ja se ionako palim na ćelave muškarce
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 11:22:12
|
|
|
|
Olga75
|
princ se nekako sav ofucao
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 11:22:42
|
|
|
|
Jele
|
'Ajde Kate, ubaci u petu, ima ovde gladne dece
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 11:23:25
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ona bakica će živeti još hiljadu godina, a onaj "lepuškasti" princ Čarls će zauvek ostati prestolonaslednik večiti princ Meni je on vrhunski antipatičan, onako arogantan bez povoda
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 11:23:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Baš liči na majku, a proćelav na oca
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 11:23:44
|
|
|
|
Olga75
|
moram da primetim da nema bas lepog sveta tamo
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 11:25:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jele 'Ajde Kate, ubaci u petu, ima ovde gladne dece Ona stiže tek u podne, imaš vremena da nahraniš dete i da se vratiš
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 11:25:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: snek Baš liči na majku, a proćelav na oca Al je bogat na baku
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 11:25:25
|
|
|
|
Ana RR
|
A evo su i naši prestolonaslednici
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 11:25:44
|
|
|
|
bubulence
|
snek i ja sam romantik i nadam se da se vole... meni je sve ovo uzbudljivo, setim se svoje svadbe... sto se tice ugovora to bi morala da potpise svaka zena koja se udaje za princa, ne osudjujem je, a i sigurno nije potpisala da nikada ne vidi decu ako se razvede nego da ostaju kod oca... i da nije potpisala svakako bi njemu bili dodeljeni... druga stvar je njena lepota, svako ko je ziveo ili bar na kratko bio u Engleskoj moze da garantuje da je kejt sigurno najlepsa medju njima, ali i princ nije za baciti. mozda jeste nama ali malo je takvih kao sto je on u Engleskoj a jos i princ... a sesiri su kod njih inace standardni na vencanjima, moj brat je ozenio Engleskinju, svadba je bila ovde a njene rodjake sve u sesirima i perju jos pre 6 god... nasi gosti su ih samo gledali i cudili se...
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 11:26:10
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: snek IZVORNA PORUKA: Jele 'Ajde Kate, ubaci u petu, ima ovde gladne dece Ona stiže tek u podne, imaš vremena da nahraniš dete i da se vratiš I to što kažeš, 'ajde sine brzo klopaj Meni se od sve inače najviše sviđa vozni park
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 11:26:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence snek i ja sam romantik i nadam se da se vole... meni je sve ovo uzbudljivo, setim se svoje svadbe... sto se tice ugovora to bi morala da potpise svaka zena koja se udaje za princa, ne osudjujem je, a i sigurno nije potpisala da nikada ne vidi decu ako se razvede nego da ostaju kod oca... i da nije potpisala svakako bi njemu bili dodeljeni... druga stvar je njena lepota, svako ko je ziveo ili bar na kratko bio u Engleskoj moze da garantuje da je kejt sigurno najlepsa medju njima, ali i princ nije za baciti. mozda jeste nama ali malo je takvih kao sto je on u Engleskoj a jos i princ... a sesiri su kod njih inace standardni na vencanjima, moj brat je ozenio Engleskinju, svadba je bila ovde a njene rodjake sve u sesirima i perju jos pre 6 god... nasi gosti su ih samo gledali i cudili se... Sto rece Editina majka iz Alo Alo na Editin sesir- zasto nosis kokosku na glavi
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 11:28:11
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: bubulence a sesiri su kod njih inace standardni na vencanjima, moj brat je ozenio Engleskinju, svadba je bila ovde a njene rodjake sve u sesirima i perju jos pre 6 god... nasi gosti su ih samo gledali i cudili se... Mogu da zamislim a kako li je tek bilo englezima
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 11:30:38
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: magiNS Sto rece Editina majka iz Alo Alo na Editin sesir- zasto nosis kokosku na glavi e bas je tako bilo, kao da su rascerupali kokoske meni se drugi program skroz pokvario a kablovsku nemamo posto tv palimo 2 puta nedeljno...
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 11:31:44
|
|
|
|
*Alexx*
|
Live coverage
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 11:31:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Brate, riba je frik, čekala je malog princa Lignjoslava 10 godina. Aman! Jutros u jutranjem programu rekoše da je upoznala na faksu, pa je za prvu godinu poznanstva uspela da je on primeti, druge godine je uspela da sedne za isti sto sa njim dok jedu u menzi, pa je treće godine uspela da prozbore 2 reči ... I tako godinama. Aman. Ali , što reče MM, tiha voda breg roni ...
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 11:33:16
|
|
|
|
*Alexx*
|
Nervira me sto ne znam ko je ko od ovih sto dolaze
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 11:33:22
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Mogu da zamislim a kako li je tek bilo englezima 'malo' su plakali kada su se iznosili peceni prasici, jedva smo ih smirili, a inace su igrali skoro ceo dan, bili su veseliji od nasih gostiju...
|
|
|
|
RE: Kate i William, venčanje 2011 29.4.2011 11:34:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Kad će da otvaraju poklone, da vidimo ko je don'o mikser a ko usisivač
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?