pepino -> RE: Bolne menstruacije (23.4.2010 21:10:52)
|
Ja inace imam bolne menstruacije,vec godinama!Izdrzljivo je,ali ne bi mogla da spavam prvi dan-dva od bolova ako ne popijem lijek.Vec dugo pijem Rapten K,znam da nije dobar,rekao mi je ginekolog da predjem na paracetamol,ali on meni nista ne pomaze,pa sam ja opet pila Rapten! Jutros sam dobila,na vrijeme rekla bi,jer imala sam 20-og marta,a sa obziom na policistican jajnik i na neredovne menstruacije stigla je na vrijeme! Od proslog ciklusa pocela sam da pijem Kafetin menstrual i pomogao mi je.Danas sam cijeli dan izdrzala na poslu bez lijeka,malo me boluckalo,nista strasno,medjutim kada sam dosla kuci malo me je kao pocelo jace boljeti i odlucila sam da popijem jedan kafetin.Samo sto sam ga popila dobila sam neizdrziv bol,materica i oko pupka me zaboljelo.Mislila sam da cu da umrem,htjeli smo da odem u hitnu,ali je poslije par minuta poceo vjerovatno lijek da djeluje,smanjio se bol i odustala sam od bolnice!U zivotu me nije boljelo tako,svakakve gluposti su mi prosle kroz glavu!Naravno odmah sam pomislila da je to vjerovatno od endometrioze koju mozda imam,jeste da je to nagadjenje ali u zivotu me nije ovako zaboljelo!Onda sam pomislila nedaj Boze da nije van materina,ma svasta.... Strasno sam se prepala...uzas.... Evo sad boli,ali malo.... Krvarenje je cijeli dan oskudno...
|
|
|
|