*Alexx*
|
Prekopirano iz teme "Bolna mentruacija": IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Imam veoma bolne menstruacije i ne znam kako vise da izadjem na kraj sa njima nego... mene zanima sada o onome sto pricaju da one koje imaju bolne menstracije lakse trpe porodjajne bolove, da li je to istina ili zabluda? IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Nisam je stavila na odogvarajuce mesto,premestite je ako mozete! IZVORNA PORUKA: dunja ja ne verujem u tu pricu( izvini ne bih sada lazno da te tesim) mislim da su bilovi pri jedna stvar i zavise od dugih faktora nego porodjajni bolovi... IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Ma nema veze,jos nisam ni trudna pa ne razmisljam previse o bolovima nego eto palo mi na pamet posto dosta zena to pricaju! IZVORNA PORUKA: nensi27 Ja znam samo da je bolna menstruacija uzrok zavaljene materice,tako mi je dr rekla... IZVORNA PORUKA: dunja i endometrioza uzrokuje jake bolove....mislim da postoji puno faktora...verovatno i zavaljena matarica( nisam se raspitala mada je imam)...i jos mnogo toga... IZVORNA PORUKA: pcelica Maja uh,moram da idem kod lekara i zbog toga mada kod nas nisam cula da traze uzrok bolnim menstruacijama! Roknu ti injekciju ili neke tablete i posalju kuci! Moja sestra koja radi u bolnici vecito je na infuzijama kad dobije, dobro sad ima ! A bolne menstruacije i porodjaj? Zabluda? Iskustva? IZVORNA PORUKA: marince Meni to ima logike..u psiholiskom smislu.Jer ko ima jake menstrualne bolove nekako je ''navikao'' na bol i porodjaj mu lakse pada,a mi koje tek malo zigne pred ciklus i odjednom dodju porodjani bolovi to teze podnesemo. Nisam sigurna da sam ovo najbolje objasnila IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Ma razumemo se. I ja misilim da je to logicno! Ja se previjam od bolova,trnu mi i noge i bole krsta i nekad me uhvatii proliv,i sve to od bolova! Joooj a vi sto vas tek zigne ponekad... Blago vama i ja sam nekad tako! IZVORNA PORUKA: prolece IZVORNA PORUKA: nensi27 Ja znam samo da je bolna menstruacija uzrok zavaljene materice,tako mi je dr rekla... ja nemam yavaljenu matericu, ali sam imala užasne bolove IZVORNA PORUKA: Delijagirl Neznam ja zato to bolne menstruacije laksi porodjaja ali meni je moja baba rekla da cu imati bolne menstruacije samo do prvog deteta onda nista vise ako sam na nju. Ali eto pcelica maja mozda ti time olaksam ja imam vec 11 godina takve bolove sa mensturacijom da se samo savijem i placem ali sad sam pocela da pijem caj od virka i prestalo je tj bolucka po malo ali nimalo nije nalik proslima menstruacijama. Pa mozda probaj to da se ne trujes antikillerima. Ali svekako trebas da ides kod ginekologa :) IZVORNA PORUKA: prolece IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Ja se previjam od bolova,trnu mi i noge i bole krsta i nekad me uhvatii proliv,i sve to od bolova! tako je bilo i sa mnom i one priče da se posle porođaje smanje bolovi, baš i nisu tačne. i posle porođaja sam imale užasne bolove, a moja mama i posle dva. jedini period kad sam uživala bez bolova je dok sam koristila kontraceptivne tablete. pisala sam već u nekoj temi, naći ću. zato moj ti je savet posle porođaja čim prestaneš sa dojenjem kod dr da ti prepiše tablete. IZVORNA PORUKA: Nedja Ceo zivot imam stravicne bolove kad dobijem menstruaciju, da sam u nesvest padala. Porodjaj mi je bio toliko bolniji od najbolnije menstruacije da se ne moze ni porediti, a sad, kad dobijem, bolovi isti kao pre. Ne bih da te plasim, pcelice, ali eto, moje iskustvo IZVORNA PORUKA: 2002m Imam zavaljenu matericu ali me nikada nije zaboleo stomak kada treba da dobijem.Mislim da tu nema pravila, lako sam se i porodila. IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: Nedja Ceo zivot imam stravicne bolove kad dobijem menstruaciju, da sam u nesvest padala. Porodjaj mi je bio toliko bolniji od najbolnije menstruacije da se ne moze ni porediti, a sad, kad dobijem, bolovi isti kao pre. Ne bih da te plasim, pcelice, ali eto, moje iskustvo pa to i ja kazem mislim da nema pravila...ipak su to razlicite vrste bolova... IZVORNA PORUKA: Nedja ma da, to se uopste ne moze porediti, kao kad hoces da poredis glavobolju i zubobolju, skroz razlicito IZVORNA PORUKA: mamanp Pre prvog porodjaja imala sam menstruacije toliko bolne da bih prelezala po dva dana u krevetu. Po porodjaju ti bolovi su se smanjili, da bi posle drugog potpuno nestali. Jedino me noge poboljevaju i imam onaj poznati osecaj u dnu stomaka. A to ko prica da zenama koje trpe menstrualne bolove, lakse bude na porodjaju, to su besmislice. Znam iz iskustva.