Anoniman -> RE: Poklon za VAS i vasu BEBU :) (13.8.2012 11:34:28)
|
moze i ovde? Znaci, kako sam obecala prosledjujem apel. Ne postoji zvanicna organizacija koja ovo radi, to su ljudi u penziji koji su nekad radili kao volonteri u Crvenom Krstu i sada pomazu porodicama za koje se ne cuje preko novina i tv-a. Ne skupljaju novcanu pomoc, nego u garderobi, knjigama, namestaju, igrackama, hrani i hemiji, a dostavlja se na adresu koju bi dostavila u pp. Ovaj put se pomoc sakuplja za porodicu sa sest devojcica, uzrasta od 3 meseca do 8 godina, znaci i za mamu i tatu i decu. Dve najstarije idu u prvi, odnosno drugi razred pa su potrebne i knjige, sveske, rancevi, a za najmladju pelene. Ako se budete prikljucili, pravila su slicna kao i u Crvenom krstu - za sva godisnja doba i sve velicine samo da je cisto i uredno (cujem da neki CK traze racun iz hemiske cistionice - toliko daleko necemo ici). Sva garderoba ce se sortirati i pregledati, ali vas molim da ovo pravilo ispostujete. Ako imate ikakva pitanja, tu sam. Mislim da mogu dobiti dodatne informacije o njima, ako vas interesuje. Unapred vam se zahvaljujemo na bilo kakvoj sitnici, to je njima velika stvar.
|
|
|
|