Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: 5 faza u životu jedne žene ;) 18.8.2011 10:34:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam odrasla, nemam obline, nisam skroz smršala, nisam se skroz zategnula, a nisam baš ni u petoj fazi...hm...da li sam ja onda živa?
|
|
|
|
RE: 5 faza u životu jedne žene ;) 18.8.2011 10:40:44
|
|
|
|
lanajelena
|
Znam samo da smrsati i odrasti necu skoro
|
|
|
|
RE: 5 faza u životu jedne žene ;) 18.8.2011 10:42:25
|
|
|
|
jovana j
|
Ja sam u prve2
|
|
RE: 5 faza u životu jedne žene ;) 18.8.2011 10:54:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Nisam odrasla, nemam obline, nisam skroz smršala, nisam se skroz zategnula, a nisam baš ni u petoj fazi...hm...da li sam ja onda živa? Ti si Avatar!
|
|
|
|
RE: 5 faza u životu jedne žene ;) 18.8.2011 11:11:06
|
|
|
|
bebać
|
Nemam obline, mršava sam... a da imam obline garant bi trebala skinuti koju kilu, a eto ti onda i zatezanja.. kako god vidim najbolje mi je da ostanem dje sam tu sam, i kakva sam
|
|
RE: 5 faza u životu jedne žene ;) 13.9.2011 23:40:38
|
|
|
|
World
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira 6. Živeti život U toj sam fazi. odlicno receno....
|
|
RE: 5 faza u životu jedne žene ;) 30.9.2011 23:11:16
|
|
|
|
tina37
|
I pored svih navedenih stavki,1 mi jedino odgovara
|
|
RE: 5 faza u životu jedne žene ;) 4.11.2011 17:26:50
|
|
|
|
bebać
|
Trenutno mi se ebe za sve kad je bal nek je bal
|
|
RE: 5 faza u životu jedne žene ;) 4.11.2011 20:57:12
|
|
|
|
Brana
|
Sada sam trenutno u fazi:"Ma boli me uvo za sve,ja imam svoje sne"
|
|
[Obrisana poruka] 4.11.2011 21:01:46
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: 5 faza u životu jedne žene ;) 4.11.2011 21:03:14
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: gagi Jednom se zivi sta me briga sta ce biti sutra Ili sve sto mozes danas ne ostavljaj za sutra
|
|
[Obrisana poruka] 4.11.2011 21:05:51
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: 5 faza u životu jedne žene ;) 4.11.2011 21:10:45
|
|
|
|
Brana
|
U pravu si,tako i treba.. Ja kako ide koja godina sam sve sigurnija da od sekiracije nema nista, i da zivot treba usmeravati prema svojim vizijama i mogucnostima,i tako ga ziveti..ali jbg-a ne mogu tako uvek,valjda do te 28 godine ima skroz da se smirim a do tada ima jos da cekam 5 godina...
< Poruku je uredio Brana -- 4.11.2011 21:12:32 >
|
|
[Obrisana poruka] 4.11.2011 21:13:17
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: 5 faza u životu jedne žene ;) 4.11.2011 21:16:30
|
|
|
|
Brana
|
To su sve faze kroz koje moramo proci..da nije bilo njih,ne bi ni znale da smo se promenile... Ali najbolja faza je definitivno ta koji ti sada imas,i ne pustaj je!
|
|
RE: 5 faza u životu jedne žene ;) 3.12.2012 16:13:39
|
|
|
|
MajaMV
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR ebi ga, ja u svih 5 negde treba da skinem koje kilo i da se utegnem, negde da dodam, a na kraju mi se ebe za sve to... neću ni da odrastem! Citah sve ovo I iskreno jedino se pronadjoh u ovom odgovoru:-)
|
|
|
|
RE: 5 faza u životu jedne žene ;) 3.12.2012 17:24:00
|
|
|
|
vukosava
|
U desetoj. Boli me briga za sve.
|
|
|
|
RE: 5 faza u životu jedne žene ;) 26.7.2016 22:00:51
|
|
|
|
wivern
|
U prvoj oduvek i zauvek, i u cetvrtoj
|
|
RE: 5 faza u životu jedne žene ;) 26.7.2016 23:24:31
|
|
|
|
choopa choops
|
4. Ali mi ne ide nikako jer nisam uopšte navikla na vježbanje, a godine idu, tijelo stari. A ja lijena kao da izgledam kao tinejdžerka pa da treba da me boli uvo.
|
|
RE: 5 faza u životu jedne žene ;) 26.7.2016 23:49:36
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja moram da se utegnem....
|
|
|
|
RE: 5 faza u životu jedne žene ;) 27.7.2016 8:47:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Prva i cetvrta :)
|
|
|
|
RE: 5 faza u životu jedne žene ;) 6.1.2018 20:45:39
|
|
|
|
emicaa
|
faza skinuti stomak ne odricuci se slatkisa
|
|
RE: 5 faza u životu jedne žene ;) 7.1.2018 1:10:27
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Utegnuti se i zategnuti.
|
|
|
|
RE: 5 faza u životu jedne žene ;) 28.2.2018 22:53:10
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj boze, mislim da sam u 4. 😊
|
|
RE: 5 faza u životu jedne žene ;) 28.2.2018 22:58:40
|
|
|
|
Mala Elena
|
Utegnuti se i zategnuti.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?