Anoniman -> RE: Zabrana pušenja na javnim mestima (8.11.2013 20:58:28)
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 lu a zasto bi bila u kuci? kad si napolju ti se mozes pomeriti gde hoces, ne moras da stojis tik do pusaca, imas kafica gde se pusi i trznih centara gde ima kafica i tu mozes uzivati jer je u vecini pusenje zabranjeno, znaci vi imate izbor, ali mi pusaci treba da budemo bez izbora zarad vas koji ne pusite, tipicna diskriminacija, ima da se zalim na sva zvona i da pisem peticije, cik nek mi neko zabrani da pusim napolju[sm=hudicek1.gif] kazem, bila sam protiv zabrane, a onda sam uvidela bezobrazluk. meni ne smeta kad neko pusi, cak i kad je dete tu mislim da mu od jedne cigarete nece biti nista. ali koliko vidim vecina pusaca NEMA obzira, ne prema nepusacima, nego prema bebama. u gorenavedenom restoranu smo mi sedeli, a POSLE nas su seli za okolne stolove i covek ladno seda pored kolica u kojima spava beba, a na dva koraka sedi i druga beba i pali jednu za drugom! e, izvini, al onda da ga mlatnes tom pepeljarom po glavi ili ne? znaci, ja treba da se pomeram sa mesta na kom sam sedela da bi gospodin pusac koji je video bebe kad je sedao za susedni sto mogao da popusi celu paklicu za rekordno vreme?
|
|
|
|