dunja RR -> RE: Glasajte za najjaje 2011.! (2.5.2011 13:48:01)
|
IZVORNA PORUKA: gagi Moju nagradu neka uzme ko god hoce,svedno mi je.Jer gospoda iz Beograda ocekuje da ja iz Banjaluke dodem tamo da je preuzmem [sm=zmeden.gif] Ali kao i uvjek nace se neki izgovor,kaze ne saljemo postom a prosle godine ste slali ,hvala jos jednom ali ste jako neprofesionalni,bar nisam toliko zasluzila za ovih godina sto sam ovde.Veliki pozdrav od mene. Samo paketi Porodica - Porodici su se slali a sada i njih i za inostranstvo takođe šaljemo o trošku dobitnika (naglašeno je u samoj prijavi, ko ne želi ne mora se prijaviti, prijavljuje se samo po želji - niko nije primoran); ostale pakete nikada nismo slali poštom tako da nije tačno to što kažeš, uvek su dobitnici dolazili (jabudic je iz Crne Gore pa je poslala brata za Božen paket, Alexis je takože poslala brata po ProxeedPlus), lesica, Jeca RR su došle, SUPER MAMA je poslala svekrvu po paket. Bilo je i onih koji žele da im pošaljemo poštom o njihovom trošku, ako neko tako želi može da naglasi, ali da unapred zna da slanje paketa iz Srbije za inostranstvo košta oko 25-30eura pa čak i više.
|
|
|
|