|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Glasajte za najjaje 2011.!
26.4.2011 22:18:32   
dacica
hvala MIRKSuser posted image user posted image user posted image inace jaje je mermerno roze-prelepo-ima vise nijansi na njemu,neka spec.boja..ali se ne vidi na slici...i zajedno smo ga farbale Masha i ja-tako da i jeste njeno..i mami-najlepseuser posted image user posted image user posted image
sad cu da se odlucim i ja da glasam-malo mi je bezveze,da se takmicim i glasam..ali..ma meni su sva jaja lepa,bitno je da su sa ljubavljuuser posted image user posted image

kakve su nam misli.......takav nam je zivot....!!!!!!!!!!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 76
26.4.2011 22:19:08   
lanajelena
Zaboravila sam da napisem da je moja mama uredjivala Lanino jaje jer je mislila da joj treba za skolicu user posted image user posted image ...ubi se zena pola sata heklajuciuser posted image morala sam onda da joj okacim ovde mada sam ja imala sve spremno za pcelicu da pravim user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 77
26.4.2011 22:23:25   
simke
 Modessty-3 boda
 Lilly RR-2 boda
 gagi-1 bod

Šteta što ne delimo 12 poena,baš mi je bilo teško da se odlučimuser posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 78
26.4.2011 22:28:31   
majathegreat
Modessty 3 boda
Pilence81 2 boda
Ribizla 1 bod

Bravo svima!

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 79
26.4.2011 23:05:41   
Anoniman
Mod 3
pepeljuga 2
Nensi 1

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 80
26.4.2011 23:15:37   
Modessty
Ja mislila neću da dobijem nijedan poen jer je jaje farbano u lukovini user posted image  A moje dete prvo njega dohvatilo u ruke user posted image
Pored onoliko raznobojnih

Ja sad gledam i mozgam koje mi se najviše svidja a u stvari sva mi se mnoooogo svidjaju!
al ajde evo da glasam i ja

hmmmm... ček da prebrojim glasove da vidim ko ima najmanje pa za njega da glasam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 81
26.4.2011 23:24:07   
Modessty
a sad ozbiljno....

Nina 3 poena - oduševila sam se kad sam videla odličnu ideju za poklanjanje jaja! Jel smem da te pokradem bar za sledeću godinu?! user posted image

Nensi 2 poena - kad sam videla odmah sam se nasmejala! baš onako veselo jaje user posted image

JMPM 1 poen - volim lepe i jednostavne stvari user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 82
26.4.2011 23:30:38   
madre
pilence81 - 3 poena
dada81- 2 poena
ribizla -1 poen

< Poruku je uredio madre -- 26.4.2011 23:31:25 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 83
26.4.2011 23:38:26   
Pilence81
Hvala svima koji su glasali za moje jaje,njega sam sarala i cmakala za moju devojcicubez koje sam proslavila Uskrs user posted image

Zaista su sva jaja prelepa,sta da kazem osim svaka cast mamama i budite najsrecnije jer ste taj divan praznik proslavile kraj najlepsih bica-vase decice.user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 84
26.4.2011 23:49:34   
nala
Dacica user posted image user posted image user posted image

Lilly RR user posted image user posted image

Pilence81 user posted image

(odgovor članu Pilence81)
Direktna veza do poruke: 85
26.4.2011 23:50:18   
dijana1*
3 Gagi
2 Pretty
1 Mashka

Jaja su prelepa user posted image

Direktna veza do poruke: 86
26.4.2011 23:56:22   
dunja RR
Al ću imati posla sa brojanjem glasova user posted image

Šalim se - samo vi izvOLte

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 87
27.4.2011 8:21:19   
marince1
IZVORNA PORUKA: Pilence81

Hvala svima koji su glasali za moje jaje,njega sam sarala i cmakala za moju devojcicubez koje sam proslavila Uskrs user posted image

Zaista su sva jaja prelepa,sta da kazem osim svaka cast mamama i budite najsrecnije jer ste taj divan praznik proslavile kraj najlepsih bica-vase decice.user posted image

kako si proslavila bez nje?user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

Direktna veza do poruke: 88
27.4.2011 8:29:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Modessty

Nina 3 poena - oduševila sam se kad sam videla odličnu ideju za poklanjanje jaja! Jel smem da te pokradem bar za sledeću godinu?! user posted image

user posted image prvo hvala na jedinim poenima!!! user posted image user posted image user posted image
Meni je ovo baš zabavna igra i definitivno su mnogi bolji od mene user posted image ali čast mi je što učestvujem!!!
A što se tiče "krađe" ideje, samo navalite user posted image Ja svake godine smišljam nove varijante, da ne bude baš ono - evo ti jaje, nego uvek imamo temu (ove godine imali smo veliki buket cvetić-jaja user posted image )

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 89
   [Obrisana poruka]
27.4.2011 9:25:06   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu dacica)
  Direktna veza do poruke: 90
27.4.2011 9:27:01   
viking
Stvarno ste kreativne, bravo za sve vas! user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

Direktna veza do poruke: 91
27.4.2011 11:40:49   
Suncicabg
Evo-i-ja-da-se-zahvalim-na-glasovimauser posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 92
27.4.2011 11:50:17   
jovicaa
e pa onda i ja da se zahvalim nekolicini koja je glasila za mene, hvalaaaaaaaaaaaauser posted image
a vi koji niste glasali za mene, bice vam zao jednog dana kad budete videli moje jaje u luvru!user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 93
27.4.2011 11:52:31   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image
Eto mi prilike da odem u Parizuser posted image

Pa kako da odaberem kad su mi sva lepa...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 94
27.4.2011 11:53:13   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: jovicaa

e pa onda i ja da se zahvalim nekolicini koja je glasila za mene, hvalaaaaaaaaaaaauser posted image
a vi koji niste glasali za mene, bice vam zao jednog dana kad budete videli moje jaje u luvru!user posted image

Meni se bas svidelo tvoje jajce ali nemam vise pravo glasa user posted image  a ti nisi za mene glasala pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 95
27.4.2011 12:08:43   
Rivana
nala 3 poena, jer je pravo uskrsnje jaje radjeno voskom, jaje koje moze da se pojede i odnese u crkvu, pokloni nekom . Ne volim "nakindjurena" jaja, prosto mi nisu u tom duhu Uskrsa, ali to je moje misljenje, naravno. Jos jednom bravo nala jer nije jednostavno nacrtati voskom jos posebno ovako preciznouser posted image

lesica 2 poena vidi se da se potrudila da iscrta voskom i to zasluzuje svaku pohvalu, opet ponavljam kad mi neko kaze uskrsnje jaje odmah zamislim jaja ofarbana u crvenu boju, lukovinu i isarana voskom.

nina jednostavno i lepo.

< Poruku je uredio Rivana -- 27.4.2011 12:10:33 >

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 96
27.4.2011 12:23:43   
Vika
IZVORNA PORUKA: gagi

Hvala svima od srca sto su glasali za jaje moga djetetauser posted image

Mene briga za mene, bas mi je drago zbog nje jer se bas trudila oko jajeta,hvala vam jos jednom.

Gagi, izvinjavam se što nisam primetila da je tvoje jaje u stvari tvoje ćerkice. Onda je po mom mišljenju, vanserijsko i van konkurencije "matorki" i zaslužuje sve pohvale i nagradeuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 97
   [Obrisana poruka]
27.4.2011 12:37:41   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Vika)
  Direktna veza do poruke: 98
27.4.2011 12:50:34   
Modessty
IZVORNA PORUKA: n i n a

IZVORNA PORUKA: Modessty

user posted image prvo hvala na jedinim poenima!!! user posted image user posted image user posted image
Meni je ovo baš zabavna igra i definitivno su mnogi bolji od mene user posted image ali čast mi je što učestvujem!!!
A što se tiče "krađe" ideje, samo navalite user posted image Ja svake godine smišljam nove varijante, da ne bude baš ono - evo ti jaje, nego uvek imamo temu (ove godine imali smo veliki buket cvetić-jaja user posted image )

i ja volim da ih nekako upakujem. Ipak se obično ta jaja nose ljudima koji su ti posebno dragi, a naročito deci. Ja sam ove godine deci uz obično jaje davala i čokoladno. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 99
27.4.2011 12:53:18   
MASHKA
hvala svima koju su glasali za moje jaje, mnogo mi znače ti glasovi jer sam jaje farbala za moju ćerkicu kojoj je ovo prvi uskrs a Hungry Henry je njen omiljeni lik iz crtaća!
ima toliko lepih jaja da bi trebalo da pobede prvih 20! user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here