Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: tachycardia paroxysmalis 21.4.2011 21:25:36
|
|
|
|
isidora88
|
oko sat vremena dnevno setnje,nekad vise,nekad manje,sve zavisi od vremena a i imam kratak fitilj pa se lako iznerviram i odmah mi lupa srce kao blesavo
|
|
RE: tachycardia paroxysmalis 21.4.2011 21:26:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Nervchiku Moramo se smiriti...Time samo sebi skodimo...
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 21.4.2011 22:58:24
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: tachycardia paroxysmalis 21.4.2011 23:00:43
|
|
|
|
Diabla
|
Nervoza, eto ti uzroka! Nemoj brinuti, mnogo nas je sa tahikardijom, s' vremenom se naviknes. Ish, meni je to jos od srednje skole.
|
|
[Obrisana poruka] 21.4.2011 23:02:21
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: tachycardia paroxysmalis 21.4.2011 23:03:42
|
|
|
|
Diabla
|
bice to dobro, znam da je moja mama negdje davno nosila holter zbog aritmije, i isto su joj rekli, sve je na nervnoj bazi.
|
|
RE: tachycardia paroxysmalis 21.4.2011 23:09:38
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Diabla Ma naravno da je normalno, cim prodje posle pola sata. Ja ipak mislim da nam to mozak salje signale da se trebamo kajati sto smo se prejele Tako ja to shvacam, negdje duboko mrzim sebe sto sam se naroljala, i od bijesa mi pocne lupati srce. Gagi ne znam nista o tome, nadam se da ce sve biti u redu
|
|
RE: tachycardia paroxysmalis 17.5.2012 20:00:55
|
|
|
|
Figaro88
|
Meni je vec tri dana lose,pored tahikardije ja imam osecaj kao da srce prestane da mi kuca na par sekundi pa opet pocne.Imala sam napad panike kad sam to osetila i zavrsila u hitnoj.Sad me strah uzasno,a to samo pogorsava sve.Ujutru idem da vadim hormone stitne zlezde,i kod kardiologa na pregled i uz srca.Inace ja imam hronicnu hipertenziju i hronicnu aritmiju,presla sam na druge lekove da bi imali bebu,ali morali su da mi vrate stare....
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?