Verus -> RE: Bračni problemi (18.8.2011 17:33:48)
|
draga moja magde, svi prolazimo kroz te periode teskih momenata i osecaja da smo same i da nas muzevi ne razumeju, ALI ti dajes sve od sebe a on zaista ne zna kako je tesko brinuti o deci. Nista, ali NISTA ne opravdava da te ponizava a kamoli dira fizicki. To me uvek jako, jako ljuti... A sto se tice toga da ne vide: nisam sigurna u to. Npr. moj svekar je bio u poseti nama, tad jos nismo Helenu ni imali, pa je opet video da je cela kuca manje-vise na meni. I posle svakog obroka bi sklanjao za sobom, pocistio. Ja sam se ljutila i rekla mu da to ne radi a on kaze: "vidis, u nasoj kuci, ja NECU da sklanjam, jer pored pomocnice (koja im je tu svaki dan, ceo dan, sve radi i kuva), zene, 2 cerke i 2 babe u kuci, taman posla da ja jos cistim, a ja vidim da tebi treba pomoc". Tako da, eto, vide oni, ali ih garant mrzi. Zadnja 2 dana sam bolesna, i nisam morala da mu kazem da moram da se naspavam, pa je sam pravio dorucak, sredjivao Helenu, sinoc je kupao i kuvao veceru...jbg zna da nije sto necu, nego eto, nisam trenutno u stanju. SLazem se sa BubaMirom da se posao mora deliti i da su deca NASA a ne samo mamina... Al, ovim pricama nikad kraja, sve nas uhvati ova pomija od ustajalog zivota...
|
|
|
|