Ana* -> RE: Bračni problemi (16.8.2011 19:29:09)
|
mi funkcionisemo ovako zajedno idemo u kupovinu, ja kuvam (hoce i on), cistim, perem, peglam (hoce i on), on plati racune i skoro sve sto ostane da meni(posle se pita gde su nam pare[sm=smiley36.gif]), ne izlazi bez mene (sem u retkim situacijama i to samo preko dana), inace hoce sve da pomogne kad treba ili kad to zatrazim od njega. Kad sam morala da lezim 3 m. u trudnoci sve je on sam radio- kuvao, prao, cistio itd. Iskreno ja ne ocekujem da ako ne radim a on dodje s posla mrtav umoran da mi pomaze u kuci, bilo bi to i suvise bezobrazno s moje strane jer sa jednim detetom mogu sve sama. Kad radimo oboje sve kucne poslove obavlja i on pa i kuva ako je on druga smena a ja prva.Jako je los u pogledu komunikacije. Menja misljenje vrlo lako narocito ako mu mama nesto kaze. Nije romantican uopste, ne ume da se ljubi, "volim te" ne ume da izgovori a takodje ne zna da kaze ni jednu lepu i neznu rec (poceo je da se uci na detetu[sm=smiley36.gif]) . Trazi mane i smara me time jer je u stanju da me kritikuje kako drzim cetkicu za zube recimo....Sve u svemu navikla sam da je takav, opravdavam dosta toga zbog njegove proslosti tj detinjstva koje je proveo bez roditelja kod babe i dede. Trenutno me nervira sto ne mozemo da se dogovorimo oko detetovog prvog rodjendana, tj. mi smo se sve lepo dogovorili i jos je ostalo da pozovemo i rezervisemo a onda je on o tome pre neki dan pricao sa svojom majkom i dosao na ideju da mi sa sirom porodicom odemo tamo gde smo hteli a te neke svoje prijatelje da pozovem samo kuci a neke tamo druge ljude necemo da zovemo da ne pomisle da treba da donesu poklon detetu[sm=zmeden.gif] nesto gluplje nikad nisam cula..ah da, mama mu je rekla i da jedna njena komsinica nije slavila detetu prvi rodjendan pa zasto bi mi. E sad smo u fazi da ce biti ili onako kako ja kazem ili nece biti nikako.
|
|
|
|