|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
22.4.2011 13:37:47   
indy_25
U inostransvu se ne vode djeca na takve preglede bar kod mene. Uvijek pise u pismu kad trebam na neki pregled da se po mogucnosti dijeca ne vode. Ni ja nikad ne bi vodila djete kod ginekologa ne samo kod ginekolga nego bilo sta u vezi mene i bolesti ili pregleda. Jedva se usudim i nju da povedem doktoru ako je nesto bezveze da ne dobije kakav virus a pogotovo tako male bebane koju su bas bas osjetljive. A u Bosni je isto zabranjeno voditi djecu kod ginekologa. No nije tema o tome. Mikice kako si jel sve uredu danas.

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:29:44 >

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 51
22.4.2011 13:39:27   
minavb
Pitam samo informacije radi, ima li tamo neka agencija za cuvanje beba? Ako mama mora negde na par sati, [postoji li mogucnost da se angazuje pomoc za cuvanje? Kad moze ove, u Srbiji brale, sgurna sam da moze i u inostranstvu.

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:29:26 >

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 52
22.4.2011 13:42:46   
indy_25
nema draga nikakva agencija bar ne u holandiji. Imas obdaniste za koje nemozes mjesto naci nekako jedva i to za dva dana u sedmici placas 600 eura. Ovdje vecinom roditelji rade jedna 3 dana drugi 3 dana u sedmici pa se tako razmjenjuju. A pregledi se zakazuju pa se moze otici kad god hoces radi se do 8 kod doktora. nama je kucni doktor i pedijatar i ginekolog i doktor opste prakse. Samo kad je nesto vece u pitanju onda se ide u bolnicu na pregleda kod specijalista. Ili ako je partner bolestan i mora na neki pregled uzima se slobodno da se djeca cuvaju.

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:29:08 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 53
22.4.2011 13:43:29   
MarijaBg
Vukosava, to je povrsno i bezosecajano posmatranje ovog problema!!!
Zena je u pravu 100 posto, a ne odreaguju svi isto, neko prosto burno reaguje, posebno sad kada hormoni divljaju...
Sta treba da mu kaze - dobrodosao, samo kad si se ti meni vratio, da ne bi testirala njegovo strpljenje???
Ja sam uvek za razgovor, ali znam i ja nekad da poludim i tada se uopste ne ponasam razumno i ne mislim da gresim! To je iskren pristup braku i uopste odnosima! Ako si besan, bolje se izbesni i kazi sve sto ti je na dusi, nego da trpis u sebi!

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:28:48 >

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 54
22.4.2011 13:43:38   
vukosava
ima al cesto ne govore svi dobro jezik.. recimo moj muz slabije od mene govori jezik a on je sam sa bebom kuci... u slucaju da ga ja za nesto ispalim ne bi znao kako da nadje bebisiterke, ne bi se sporazumeo

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:28:29 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 55
22.4.2011 13:45:48   
vukosava
IZVORNA PORUKA: MarijaBg

Zena je u pravu 100 posto, a ne odreaguju svi isto, neko prosto burno reaguje, posebno sad kada hormoni divljaju...
Sta treba da mu kaze - dobrodosao, samo kad si se ti meni vratio, da ne bi testirala njegovo strpljenje???
Ja sam uvek za razgovor, ali znam i ja nekad da poludim i tada se uopste ne ponasam razumno i ne mislim da gresim! To je iskren pristup braku i uopste odnosima! Ako si besan, bolje se izbesni i kazi sve sto ti je na dusi, nego da trpis u sebi!

treba da ga pusti unutra i da ko dve odrasle osobe razgovaraju o tome sta joj smeta...ko sto ti kazes bez razgovora bes ne prolazi... a ako nije u stanu sa kim da razgovara... da se igraju gluvih telefona preko prijatelja...

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:28:11 >

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 56
22.4.2011 13:46:07   
indy_25
E da zaboravila sam ima i peuterspeelzalen tu djeca idu od 2 godine po 3 sata svaki dan i to se placa ne znam koliko moram bas Saru da upisem ovih dana. i to moram ranije je upisati da bi nasla mjesto. To je kao neka igraona za djecu u skoli.

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:27:53 >

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 57
22.4.2011 13:48:56   
indy_25
A baby siterka je 13 e po satu. Moja drugarica radi to dobro meni je dzaba od nje ponudila mi se ali ja imam svekrvu ona mi samo treba za izlaske kad izlazim s muzem navece. A za ostale obaveze moj muz je tu. jer radi samo 4 dana u sedmici a moze da uzme kad god hoce slobodno.

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:27:34 >

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 58
22.4.2011 13:49:03   
minavb
IZVORNA PORUKA: vukosava

treba da ga pusti unutra i da ko dve odrasle osobe razgovaraju o tome sta joj smeta...ko sto ti kazes bez razgovora bes ne prolazi... a ako nije u stanu sa kim da razgovara... da se igraju gluvih telefona preko prijatelja...

Ajde vas dve... Zena radi kako misli da treba, njena stvar je kako ce problem sa muzem resiti. Ovde samo da bi joj bilo malo lakse, a ne da ja napadamo sto ga jeste ili nije pustila u kucu. Meni je zao kad se ovakve stvari desavaju. Mami je dovoljno tesko kad dodje beba, a posebno je tesko kad ne dobija pomoc i podrsku koju ocekuje.

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:27:17 >

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 59
22.4.2011 13:49:17   
vukosava
meni taj njen deluje labilno, ona izgubi dete on nije pored nje, treba negde da ide, on nije pored nje, ostavio prvu zenu i dete.. ostavljaj ga napolju i iskusavas srecu. detetu treba 2 roditelja. probaj na drugi nacin da ga napicis i ubedis da se ponasa lose. a zakljucavanjem vrata samo dizes zid i izbegavas suocavanje. pusti ga unutra pa mu sve po spisku ako treba

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:26:52 >

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 60
22.4.2011 13:51:22   
indy_25
IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: vukosava

Ajde vas dve... Zena radi kako misli da treba, njena stvar je kako ce problem sa muzem resiti. Ovde samo da bi joj bilo malo lakse, a ne da ja napadamo sto ga jeste ili nije pustila u kucu. Meni je zao kad se ovakve stvari desavaju. Mami je dovoljno tesko kad dodje beba, a posebno je tesko kad ne dobija pomoc i podrsku koju ocekuje.

user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:26:35 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 61
22.4.2011 13:51:56   
vukosava
IZVORNA PORUKA: indy_25

A baby siterka je 13 e po satu. Moja drugarica radi to dobro meni je dzaba od nje ponudila mi se ali ja imam svekrvu ona mi samo treba za izlaske kad izlazim s muzem navece. A za ostale obaveze moj muz je tu. jer radi samo 4 dana u sedmici a moze da uzme kad god hoce slobodno.

koliko ja kontam ona je tamo nema ni svekrvu ni drugaricu. garant je sama samcijata pa se uspanici sta ako ne daj boze a taj njen brizni na sat vremena voznjom od nje i bebe

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:26:11 >

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 62
22.4.2011 13:52:49   
minavb
Ma ja to onako, inace ne volim da se upicem u ovakve stvari. Mrzim kad se novopecene mame nerviraju ali realno, ne mozemo pomoci.

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:25:53 >

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 63
22.4.2011 13:56:03   
indy_25
Odo da jedem gladna sam user posted image Nemojte da zakuhavate nek mikica radi kako ona zna kako je najbolje nismo u njenoj kozi pa ne znamo kako je njoj. A zena se tek porodila i ne smije niko da je osudjuje znate kako je kad se tek porodis.

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:25:33 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 64
22.4.2011 13:56:30   
vukosava
ma taj njen bezi od kuce kad treba da zalegne... ako je ostavio onda kad je patila umesto da bude pored nje i sa ovako malom bebom odlazi na dugo - taj bi samo da bezi kad postoji vreme kad treba da on bude stena i musko... da nije to drugo dete nasao bi taj drugi izgovor. nego sad ispada kao plemenit brizni otac.

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:25:08 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 65
22.4.2011 13:59:16   
vukosava

Odo da jedem gladna sam user posted image Nemojte da zakuhavate nek mikica radi kako ona zna kako je najbolje nismo u njenoj kozi pa ne znamo kako je njoj. A zena se tek porodila i ne smije niko da je osudjuje znate kako je kad se tek porodis.

nisam htela da je osudjujem samo da je upozorim kako taj njen nepouzdani moze mozda da razmislja

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 14:00:13 >

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 66
   RE:Bračni problemi
22.4.2011 14:00:14   
eni26

user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 67
   RE: RE:Bračni problemi
22.4.2011 14:01:05   
Ana RR
Društvo, nemojte menjati naziv teme.

Odgovarajte na moj post.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 68
22.4.2011 14:08:46   
vukosava
sad sam tek pazljivije procitala kakav je ta njegova bivsa ... da ne psujem. jel se bar opametio? jeste li se culi? jel dosao kuci?

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:24:49 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 69
22.4.2011 14:21:07   
vukosava
IZVORNA PORUKA: minavb
Mami je dovoljno tesko kad dodje beba, a posebno je tesko kad ne dobija pomoc i podrsku koju ocekuje.

aposlutno, + je 10 x gore kad ti se sva ta podrska i pomoc svedu samo na jednu osobu

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:24:34 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 70
   RE:Bračni problemi
22.4.2011 14:43:15   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Društvo, nemojte menjati naziv teme.

Odgovarajte na moj post.

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 14:58:44 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 71
22.4.2011 22:20:35   
mikica sa
Na žalost,kao što Indy kaže,postoji samo kinderkrippe (vrtić) koji je jako skup i na mjesto u tom vrtiću se čeka i po par mjeseci,tako da moj Luka ima mjesto tek od septembra. postoje i neke tagesmutter (dadilje valjda) ali i one koštaju kao sv.Petra kajgana. kako god,ja želim da moje dijete koliko god duže bude uz mene.
Nije on Vukosava labilan nego mu njeg.Bivša nabija osjećaj krivice što nije uz sina svaki dan a ona je ta koja je kriva za prošlost, tako da ga razapinje a on se ne može oduprijeti jer je u pitanju sin,što je normalno.
Pippi, ako neko ne živi u istom gradu čak ni u državi,radi u neredovnim smjenama nije baš jednostavno svaki dan da viđa dijete.I mi bi bili sretniji da je situacija drugačija,vjeruj mi.Ne pridikujem ti ja ništa,ali ja sam takva da kad pročitam nečiji problem ili kriznu situaciju pokušam da se stavim u kožu te osobe i onda tek donosim prijedloge za neka rješenja. Ok,svi smo drugačiji.
Pregled kod savjetnice za dojilje se radi ako majka ima problema sa dojenjem kao što ih ja imam.Znači, user posted image  mora da bude sa mnom zbog dojenja a i pravilo je da i mm tu bude,baš kao i na prvim bebinim pregledima. Eto,zato mi je mm trebao.
Nikoga ja ne testiram,to je jednostavno bio moj revolt u određenom trenutku jer od muke i tuge zbog svega nisam više znala šta da uradim.Možda i jeste djetinjasto,ali u svima nama čući jedno veliko dijete, zar ne?

Sve vi koje ste me shvatile,hvala vam. Nisam ovu temu otvorila da bi neko nekoga ljutio i vrijeđao nego zato što mi je bilo teško na duši a nisam imala kome da se obratim. Dosad sam uvijek to s vama dijelila pa sam zato i sada to uradila jer sam ovdje našla neke super drugarice i zahvalna sam im i kad mi samo "kako si?" upute jer je to dokaz ljudske povezanosti.

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:24:15 >

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 72
22.4.2011 22:21:01   
mikica sa

Nemate prava da osudujete Mikicu, ona je divna osoba, ja sam sigurna da je u pravu i da joj je strasno tesko! Mikice, bice sve u redu, bori se za sebe i svoju bebu, ali cuvaj i brak, kvalitetnim razgovorom se vecina problema resi, treba samo malo vremena!

user posted image  za tebe i Nataliju

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:23:55 >

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 73
22.4.2011 22:29:53   
Maleno85
Mikice, meni licno je drago sto si podijelila svoj problem sa nama, i uvijek ces imati podrsku, jer nas ima puno ovdje kojima si pomogla svojim savjetima i kojima puno znacis i koji te smatraju osobom vrijednom svakog postovanja. Dobro si rekla, ovdje se ostvare jako lijepa prijateljstva.

Ja sam sigurna da cete vi to sve rijesiti i znam da je lakse kad problem podijelis sa nekim i naidjes na razumijevanje ljudi a ne na osudu.

Ljubim puno malog Luku i tebe, svako dobro vam zelimuser posted image

Sve mi je lako kad znam da me TI volis..
T&N 15.05.2010.
Nase malo carstvo, nasa sreca najveca, ponos i podsticaj..
ZAJEDNO SMO JACI :-)
TNT 14.05.2011.

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 74
22.4.2011 22:40:33   
mikica sa
Hvala ti puno, moja poluzemljakinjo (mama mi je iz okoline BL) user posted image  pa se možda i sretnemo na ljeto kad dođemo.
Ja sam sretna da postoje tako divne osobe kao što su moje drugarice, ljubim vas user posted image

(odgovor članu Maleno85)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here