|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
30.5.2011 8:37:34   
vukosava
indy25 - ja sam u americi a na mom poslu na celom kampusu ne smes ni cigaru da zapalis. moras da odes sa kampusa, predjes ulicu i zapalis. i tako na minus 20. ili da odes na parking i pusis u kolima. u dosta kafana i diskoteka cak nema pusenja

zato sam i ja prestala da pusim

a da sam u holandiji mozda bih i ja produvala ko zna, stvarno ne znam

moj ti je savet: sledeca utakmica nek ide kod tih drugova i nek ti dodje kuci trezan i mirna backa

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 326
30.5.2011 8:41:58   
indy_25
Hvla Vuko na savjetu msilim da ce dobrod a razmisli kako ce sljedeci put da uradi sve je do njega jer ja necu da trpim nasilje bilo kakvog oblika.

A Vuko sto se trave tice ovdje se nigdje ne smiju cigare pusiti ni u kafanama ni nigdje samo vani smije a trava se smmije i to cista u koffie shopovima to su ustvari kafici i imas light koji je blag medium i strong. E sad zamisli to ne daju nid a se pomijesa s duhanom niti ti daju da pusis cigare a travu smijes user posted image Pa po tome su i poznati zato turisti dolaze ovdje i napuse se ko stoke samo da ih vidis u Ams i najdeu se ludih gljiva user posted image user posted image A Holandjnai koji zive ovdje to ne rade jer im nije zanimljivo tako eto mozda ponekad zapale kad je dernek ali stalno nikad. Ja ne znam ni jednog do sada koji stalno pusi.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 327
30.5.2011 8:44:20   
vukosava
pazi foru - u kaliforniji ne sme to nista al moze "u medicinske svrhe". lepo ti prepise doktor organik travu i mozes kad hoces jer ti je to lek

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 328
30.5.2011 9:22:34   
JMPM
Indy,sad sam iscitala sve sto si pisala jer sam tek sada nasla vremena.Ne znam sta bih drugo rekla,sve ti je vec napisano.Ali eto da znas da sam ti i ja virtuelna podrska i drzim fige da sve bude kao sto je bilo pre,da se nikada ni slicno nista ne ponovi user posted image  user posted image !Ljubi decu user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 329
30.5.2011 9:25:56   
minavb
IZVORNA PORUKA: indy_25

IZVORNA PORUKA: minavb

Vratimo se na temu o bracnim problemima.user posted image

user posted image user posted image user posted image a mogla bi it u moderatore kao i NM vidim dobre ste za taj posao pravo em sto ste po cijeli dan na rr pa ste dezurne za sve em sto stavite smijesak nakon upozoravanja sto mi se jako svidja user posted image . Samo nemojte puno da peckate user posted image

Jako me smara kad pricamo o necemo, neko se uhvati sasvim pedesete stvari ko pijan plota. Bracni problemi, neko je tuzan , ljut, pred razvodom, a mi napadnemo sto ovo , sto ono. Smaraaaaa! user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 330
30.5.2011 9:42:03   
iris_m
IZVORNA PORUKA: vukosava

IZVORNA PORUKA: iris_m

ako je ko isao na zurke i voleo da popije onda sam to ja. al sad kad imam dete nemam ni najmanju zelju. o pusenju da ne govorim a pusila sam od prvog srednje

ne kapiram kako neko sa dvoje male dece moze da zavzeci do pola pet ujutru plus da duvas dok cuvas dete? ja sam konzerva malo po trezvenom pitanju ocigledno... mislim kad postanes roditelj da malo treba da se povuce rucna... al dobro ja sam matora imam 36 tako da sam se izivela dovoljno... koliko on ima godina?

jedna od najlepsih stvari kod mog muza je sto nikad nije pusio niti pio. a i ja onda uz njega sam prestala

i sta sad user posted image ???osugjujes ili polemiziras????sta??? user posted image user posted image za tvoj muz...

komentarisem i pitam se

pa pitam se i ja!!! gde ti je ponta user posted image  moj muz car tvoj magar, tako???

< Poruku je uredio iris_m -- 30.5.2011 9:44:16 >

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 331
30.5.2011 10:58:50   
Anoniman
Hej Indy user posted image Drago mi je sto si uspela da napravis korak koji ce vam pomoci da resite vase probleme user posted image
Samo pusi , i ja bih da sam u NL user posted image

< Poruku je uredio ribizla -- 30.5.2011 10:59:21 >

(odgovor članu iris_m)
  Direktna veza do poruke: 332
30.5.2011 11:03:16   
Shishica
Kazem ja da je ljubomora... user posted image
Kako su oni derista jedna!
Ajde sad cuti tu i uzivaj..malo razgovora i bice ok.. budi sad srecna sto imas muza koji hoce da ide na savetovanje!
Ljubim te!

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 333
30.5.2011 14:13:05   
vukosava

ako je ko isao na zurke i voleo da popije onda sam to ja. al sad kad imam dete nemam ni najmanju zelju. o pusenju da ne govorim a pusila sam od prvog srednje

ne kapiram kako neko sa dvoje male dece moze da zavzeci do pola pet ujutru plus da duvas dok cuvas dete? ja sam konzerva malo po trezvenom pitanju ocigledno... mislim kad postanes roditelj da malo treba da se povuce rucna... al dobro ja sam matora imam 36 tako da sam se izivela dovoljno... koliko on ima godina?

jedna od najlepsih stvari kod mog muza je sto nikad nije pusio niti pio. a i ja onda uz njega sam prestala

i sta sad user posted image ???osugjujes ili polemiziras????sta??? user posted image user posted image za tvoj muz...

komentarisem i pitam se

pa pitam se i ja!!! gde ti je ponta user posted image  moj muz car tvoj magar, tako???

ne. nego samo podvlacim da mi biramo svoje muskarce. i ako vole da cugnu treba to da znamo. i kako se ponasaju kad cugnu.

mislis da svako caskanje treba da vrvi poentom, pogledaj 99 % postova na forumu svaki prsti poentom. nisu postovi novinski clanci nit literarni sastavi da svaki ima poentu

dakle poenta: ako imamo decka, momka, muza koji voli da popije sa drustvom, nece ga to prestati ja mislim ni sa 50 godina. nego treba da napravimo mehanizam kako da zivimo sa tim. ja mislim najbolje da nismo u blizini kad je mortus pijan ako upadne u losu fazu

(odgovor članu iris_m)
Direktna veza do poruke: 334
30.5.2011 14:19:23   
vukosava
plus jos jedna poenta: ako si sa osobom koja ne pije i ne pusi, vremenom moze da se desi i da ti prestanes

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 335
30.5.2011 15:18:04   
*Alexx*
Ja sam šokirana činjenicom da i dalje postoji stav da u braku treba ostati zbog dece. Nemojte se razvoditi jer imate decu?! Svašta. Naravno da se ne treba razvoditi "svaki čas", ali brate...

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 336
30.5.2011 15:44:17   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Ja sam šokirana činjenicom da i dalje postoji stav da u braku treba ostati zbog dece. Nemojte se razvoditi jer imate decu?! Svašta. Naravno da se ne treba razvoditi "svaki čas", ali brate...

Slažem se.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 337
30.5.2011 15:58:16   
iris_m

i sta sad ???osugjujes ili polemiziras????sta??? za tvoj muz...

komentarisem i pitam se

pa pitam se i ja!!! gde ti je ponta  moj muz car tvoj magar, tako???

ne. nego samo podvlacim da mi biramo svoje muskarce. i ako vole da cugnu treba to da znamo. i kako se ponasaju kad cugnu.

mislis da svako caskanje treba da vrvi poentom, pogledaj 99 % postova na forumu svaki prsti poentom. nisu postovi novinski clanci nit literarni sastavi da svaki ima poentu

dakle poenta: ako imamo decka, momka, muza koji voli da popije sa drustvom, nece ga to prestati ja mislim ni sa 50 godina. nego treba da napravimo mehanizam kako da zivimo sa tim. ja mislim najbolje da nismo u blizini kad je mortus pijan ako upadne u losu fazu

precitala sam tvog posta sto puta i nista me nije jasno????ili sam ja totalno out ,ovo vise mi lice na filozofije nego na neki savet .......i tvoj savet za indi ko je??? ,ako vec nemas poenta iz tvojih postova....

< Poruku je uredio Ana RR -- 30.5.2011 16:02:17 >

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 338
30.5.2011 16:01:30   
Ana RR
Molim vas, bez rasprave. I nemojte citirati kilometarske postove.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu iris_m)
Direktna veza do poruke: 339
30.5.2011 16:03:47   
iris_m

plus jos jedna poenta: ako si sa osobom koja ne pije i ne pusi, vremenom moze da se desi i da ti prestanes

zasto....treba li????svakog osoba je edinka..svakog za sebe...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 340
30.5.2011 16:34:49   
minavb
Vuko, moram priznati da te ni ja ne razumem. Ako ja nesto ne radim, i to nesto ne volim , ne znaci da svi ljudi tako treba da se ponasaju. Takodje, razumem pusace sto vole da puse, razumem zderace, razumem one koji vole da popiju... sve razumem, samo ne razumem one koji preteruju.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu iris_m)
Direktna veza do poruke: 341
30.5.2011 16:42:32   
Anoniman
Mina, poslednja recenica ti je za aplauz! :*

Indy draga, bice to sve dobro. Ljub

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 342
30.5.2011 16:46:46   
Sanjica26 RR
Sto kaze stara izreka: "Sto ljudi, sto cudi". Ko smo mi da sudimo. Svako radi sto mu prija.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 343
30.5.2011 16:47:07   
minavb
Ka' u Njegosa.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 344
30.5.2011 16:47:34   
Anoniman

sve razumem, samo ne razumem one koji preteruju.

ovo mi se svidja! user posted image  dodala bih jos neke stvari ovde o ljudima i njihovim navikama, ali ovo nije tema o tome, nego o problemima u braku.
sto se tice stila zivota, tu sam mnogo blize vukosavinom i razumem jedno sto je rekla: osobu sa kojom stupamo u brak treba da poznajemo, samim tim da znamo i njene mane i da imamo u vidu da se one verovatno nece promeniti na bolje u braku (ne kazem da nije nemoguce) i da mi biramo da li mozemo i da li hocemo da zivimo sa tim manama.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 345
30.5.2011 17:00:46   
vukosava

precitala sam tvog posta sto puta i nista me nije jasno????ili sam ja totalno out ,ovo vise mi lice na filozofije nego na neki savet .......i tvoj savet za indi ko je??? ,ako vec nemas poenta iz tvojih postova....

bas sam ti rebus... od tvojih 25 postova vidim vecinu si meni posvetila. pocastvovana sam

ja sam doktor filozofije pa mi je profesija da filiozofiram sta ces, profesionalna deformacija

(odgovor članu iris_m)
Direktna veza do poruke: 346
30.5.2011 17:10:45   
vukosava

zasto....treba li????svakog osoba je edinka..svakog za sebe...

apsolutno se slazem da je svako jedinka za sebe. al ako nekom smeta toliko kad se neko napije i kakav postane, znaci da jedna jedinka moze da ugrozava drugu zbog tog uzitka. i sta je lepse, imati super zenu i zlatno dete i uzivati u njima svaki dan ili zbog ekipe i looodilla nervirati one koji te najvise vole...

(odgovor članu iris_m)
Direktna veza do poruke: 347
30.5.2011 17:14:39   
vukosava

Imas, ali nemoj da se iscudjavas sto neki covek nije kao tm ili neka zena nije kao ti.

mina kapiram. znaci i kad neko ima drugacije misljenje, ovde je jedino prihvatljivo da tapsemo jedne drugima i da kazemo, jao pa nije to nista, sve ce proci. onda smo rame za plakanje, nema podrska... nema mesta iskazivanju stavova

mada, kad je tijana se javljala sto je onaj njen ravna, nisu zene bile uopste ravnodusne, cak sta vise, koliko me pamcenje sluzi, masa je nju licno kritikovala zasto to trpi i zasto ga ne ostavi...

< Poruku je uredio vukosava -- 30.5.2011 17:15:06 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 348
30.5.2011 17:21:45   
vukosava
IZVORNA PORUKA: indy_25

OOoo Vuko malo mi je taj tvoj post smjesan. Ako sam rodila dijecu ne znacu da se moram saviti u kucu i ne znati sta je izlazak tj ne provoditi se vise.
..............
Ja imam 28 mm 31 sad ce mu znaci dovoljnoi smo zreli nismo balavci ali cemo biti kakvi jesmo do smrti vjerovatno.

indy, ja sam rodila sa 35 i izlazila do osmog meseca trudnoce... al prestala sam da pijem cim sam saznala da sam trudna. zgadilo mi se pivo tako sam i skontala. kao sto rekoh u onom jednom mom postu, lako je meni sad u 36-toj da ne pijem (nemoj misliti da camim u kuci, naprotiv, radim odkad je beba imala 5 nedelja, daleko od toga da sam u kuci non stop)

da sam kao ti rodila u 22. godini nema te sile mislim koja bi me drzala u kuci. cak stavise. cini mi se da mi se tad najvise i zurkalo i provodilo, negde pre trideset_e. mada najvise od 22. do 25. ako se dobro secam

ili jos jedan recept: uroljaj se ti jednom ko majka sa svojim drugaricama a njemu uvali bebu pa nek vidi kako si se osecala

< Poruku je uredio vukosava -- 30.5.2011 17:32:08 >

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 349
30.5.2011 17:30:47   
vukosava

post 1:
Ако некој отиде на забава и сакаше да пие, тогаш јас сум. но сега, кога имам деца јас немам ни најмала желба. во врска со пушењето и да не се спомене пушев од првиот медиум

не можам да ја добијам за некој со две мали деца може да zavzeci половина плус пет наутро до удар кога стража дете? Јас да малку во еден трезвен прашање очигледно ... Мислам дека кога ќе стане родител кој е малку да се повлечат рачно ... но и јас сум formers има 36 па јас izivela доволно ... колку години е?

Една од најубавите работи во врска со мојот маж никогаш не пушеле или пиел. и јас со него тогаш јас престанав

post 2:

не. туку само ја подвлекува дека ние ги собереш нашите мажи. и ако преферирате да биде cugnu да знаеш. и како да се однесуваш кога cugnu.

мислам дека секој разговор да пука со точка, гледаат 99% од постовите на форумот секој покажува со прст. Мислења не се статии во весниците, ниту литературен состав кој секој има поента

Значи поентата: ако се има момче, дечко, сопруг, кој сака да се напие со пријателите, а не да го запре мислам дека дури и на 50 години. но ние мора да се направи механизам за тоа како да се живее со него. Мислам дека најдобро што можеме во близина кога mortus пијан ако бидат фатени во лоша фаза

mozda ja previse koristim nekih lokalizama pa ne mozes da me razumes...

cugnu = piju
mortus pijan = jako jako pijan
zevzeci = provodi vreme

< Poruku je uredio vukosava -- 30.5.2011 17:32:46 >

(odgovor članu iris_m)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here