Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Biramo najlepše Uskršnje jaje 2011! 23.4.2011 17:29:57
|
|
|
|
Olga75
|
vi ste bas bile mastovite mene sad sramota da stavim svoje tj . ono sto mi je zvercica pomagala da nasaram
|
|
RE: Biramo najlepše Uskršnje jaje 2011! 23.4.2011 18:03:55
|
|
|
|
lanajelena
|
Samo stavi Olga ta su decija najlepsa
|
|
|
|
RE: Biramo najlepše Uskršnje jaje 2011! 23.4.2011 18:14:26
|
|
|
|
JMPM
|
Evo naseg takmicarskog jajasceta
|
|
|
|
RE: Biramo najlepše Uskršnje jaje 2011! 23.4.2011 18:25:20
|
|
|
|
lanajelena
|
Mi smo nase uheklali
|
|
|
|
RE: Biramo najlepše Uskršnje jaje 2011! 23.4.2011 19:20:06
|
|
|
|
jovicaa
|
super ideja lanajelena olga zvercica zvercica
|
|
|
|
RE: Biramo najlepše Uskršnje jaje 2011! 23.4.2011 19:20:47
|
|
|
|
jovicaa
|
jmpm kojim si farbama farbala izgleda saaavrsenooo...
|
|
|
|
RE: Biramo najlepše Uskršnje jaje 2011! 23.4.2011 19:43:13
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa jmpm kojim si farbama farbala izgleda saaavrsenooo... Farbala sam i bojama iz kesice i onim tecnim iz bocica .Hvala
|
|
|
|
RE: Biramo najlepše Uskršnje jaje 2011! 23.4.2011 19:58:41
|
|
|
|
Dada81
|
Opet da kažem ,svaka čast i bravo za jajca Ja rekoh dok sve završim ,neko će me preteći ,a ja drugog konja nemam za trku Ovo je gužva jaja I u toj gužvi ističe se ''uljez''
|
|
RE: Biramo najlepše Uskršnje jaje 2011! 23.4.2011 20:07:20
|
|
|
|
Pilence81
|
Evo i naseg sa temperama i kristalima
|
|
|
|
RE: Biramo najlepše Uskršnje jaje 2011! 23.4.2011 20:08:04
|
|
|
|
pepeljuga
|
Sva jaja su tako lepa, bravo za nas
|
|
RE: Biramo najlepše Uskršnje jaje 2011! 23.4.2011 20:22:29
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
o jos jednog
|
|
|
|
RE: Biramo najlepše Uskršnje jaje 2011! 23.4.2011 20:28:19
|
|
|
|
bubulence
|
joj zene sta mi radite, pa za koga sada da glasam!? nikada nisam videla lepsa jaja... pilence, crvenkapice svaka vam cast
|
|
|
|
RE: Biramo najlepše Uskršnje jaje 2011! 23.4.2011 21:17:24
|
|
|
|
Pilence81
|
Hvala bubulence
|
|
|
|
RE: Biramo najlepše Uskršnje jaje 2011! 23.4.2011 21:24:23
|
|
|
|
New Mom
|
Žene, f a n t a s t i č n o ! Maštovite ste, spretne, svaka čast! Ne znam koje je lepše, stvarno!
|
|
RE: Biramo najlepše Uskršnje jaje 2011! 23.4.2011 21:28:48
|
|
|
|
*Alexx*
|
Svaka vam cast, ja lepsa jaja ne videh ni na televiziji! Bravo za RR!
|
|
RE: Biramo najlepše Uskršnje jaje 2011! 23.4.2011 21:32:33
|
|
|
|
eni26
|
ja mislim da bi bilo fer da svi dobiju ponesto! ne mogu da se odlucim
|
|
|
|
RE: Biramo najlepše Uskršnje jaje 2011! 23.4.2011 21:33:34
|
|
|
|
eni26
|
Sve neke bubamarice ,cekamo Buba Mirino jajce
|
|
|
|
RE: Biramo najlepše Uskršnje jaje 2011! 23.4.2011 21:39:08
|
|
|
|
Dada81
|
Nije ''uvlačenje'' (ali stvarno , to ne volim ) Moju maštu ste podstakle vi ,spretne žene ,a ovo mi je prvo učestvovanje ,pa sam uzbuđena kao dete.Mm kaže : ti kako pričaš o tome i vučeš me pred komp ,da vidim ostala jaja ,mislim da si ti zadovoljna i samim učešćem. I jesam ! A,do sada sam mislila da lažu kada kažu ,važno je učestvovati .A,sada se osećam kao važna učesnica među spretnim ,vrednim ženama PS .Mislila sam ovaj post i obrisati ,ali ne mogu to držati u sebi kad sam ovako ''poletna''
|
|
RE: Biramo najlepše Uskršnje jaje 2011! 23.4.2011 21:42:46
|
|
|
|
bubulence
|
dada bas si uzbudjena , cist dokaz da zivot cine male stvari...
|
|
|
|
RE: Biramo najlepše Uskršnje jaje 2011! 23.4.2011 21:47:40
|
|
|
|
anajid
|
Drage moje,jaja su prelepa.Ja svoje necu ni da stavljam,nemam sanse protiv vas .Salu na stranu ali ja stvarno ne znam za koga da se odlucim.Uh,sad sam na teskim mukama,ali valjda do petka cu odluciti.
|
|
|
|
RE: Biramo najlepše Uskršnje jaje 2011! 23.4.2011 21:47:58
|
|
|
|
Dada81
|
Hahaha ,Bubulence ,a ja sam baš takva ,nekada sama sebe nerviram ,ali i uživam u tom osećaju
|
|
RE: Biramo najlepše Uskršnje jaje 2011! 23.4.2011 21:48:10
|
|
|
|
Daca88
|
Sva jaja su fantastična i originalna,bravo žene na maštovitosti i talentu. Vidim da su hit bubamara jaja,ima ih nekoliko i preslatka su Teško će biti glasati... Nadam se da će se moći glasati za više njih kao jednoj drugoj temi,gde se dodeljivalo 1,2,3 poena
|
|
RE: Biramo najlepše Uskršnje jaje 2011! 23.4.2011 21:52:13
|
|
|
|
Dada81
|
I ja bih volela da se za više jaja glasa Anajid ,što da ne , ako mi dete sledeće godine ''umrlja ''neko ,ja ću sa ponosom postaviti
|
|
RE: Biramo najlepše Uskršnje jaje 2011! 23.4.2011 22:04:53
|
|
|
|
JMPM
|
Koliko lepih jajaaaaaa!Stvarno bi trebali glasati za vise jaja,ja se ne mogu odluciti za jedno
|
|
|
|
RE: Biramo najlepše Uskršnje jaje 2011! 23.4.2011 22:13:03
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Koliko lepih jajaaaaaa!Stvarno bi trebali glasati za vise jaja,ja se ne mogu odluciti za jedno ja mogu...................glasam za....MOJE jaje
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?