minna -> RE: Kako skinuti noćnu pelenu? (19.3.2013 13:10:12)
|
IZVORNA PORUKA: cockic e a meni je peki imao ujutru mokru pelenu,ja mislim da necemo tako lako uspeti ali eto.oseti da je u peleni ili ne.on meni pred spavanje popije dosta vode,nekad i nocu ali retko.pa se opet neupisli. ja sam u vrticu sad u ponedeljak rekla da dnevnu nekoristi odavno za spavanje.i oni rekli ok vise mu nedonosite pelene.nije mi jasno zasto im uopste i nose kad lepo mogu da ih ponude da piske pred spavanje i resen problem. Mi smo do skoro nosili za spavanje u vrtic, pa su mi rekli da vise ne donosimo jer ostaju suve, a onda se upiskio 2 dana za redom i opet su mi rekli da donosimo, one misle da se mozda prehladio... Nocna nam je jedno jutro suva, sledece mokra, sledece opet suva, pa 2 jutra mokra, pa opet suva, a nema veze sa kolicinom tecnosti koju popije pred spavanje...cekam leto pa cemo pokusati a da li devojcice ranije skinu pelene, ne znam jer nemam devojcicu, ali mislim da devojcice generalno sve brze urade, progovore, udju u pubertet...brze sazre, ali ni to nije pravilo naravno
|
|
|
|