mišur -> RE: Kako skinuti noćnu pelenu? (17.5.2011 13:05:24)
|
Evo da malo dignem ovu temu.... Moj dječak je prestao nositi pelene preko dana davno, prije višeod 1g. Ali nikako ne možemo da se riješimo pelena dok spava. Ujutro pelena bude prepuna, često mu prođe na pidžamicu koliko napiški. Prvo sam u probala samnjiti tečnost pred spavanje, tako da popije 2dl mlijeka oko 6.30, a oko 8.30 ide spavati. Prije spavanja obavezno piški. U toku noći ništa ne pije. Ali opet je pelena svako, baš svako veče prepuna!!! Prije mjesec dana sam probala da ga stavim bez pelene da spava, riješena da ga budim koliko puta treba. Zaspao je u 21h i do 2h ujutro sam ga tri puta budila da piški i piškio je, a u međuvremenu se tri puta upiškio u krevet, pa sam morala i njega i posteljinu presvlačiti. Znači od 21h do 2h je 6 puta piškio!!! U 2h sam mu opet stavila pelenu, jer mi je bilo žao da ga stalno budim, što zbog piškenja što zbog presvlačenja. Od tada nisam ponovo pokušavala, jer nema nekog napretka u smislu da se budi suvlje pelene. Ne znam šta mi je raditi...nekad sam mišljenja da još nije spreman, da će se to sigurno odjednom desiti da će se buditi suv i sam biti spreman na to, a nekada mislim da trebam forsirati i pomoći mu da to skonta. Nekako mi je bezveze da još nosi pelenu dok spava, a ima preko 3g.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|