|
RE: Tvoj muz je tebi mozda sve, ali meni nije 19.4.2011 8:26:48
|
|
|
|
limunada
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 Ja nemam zensko drustvo, imam kolege sa faxa, sa kojima se vidjam grupno, ili pojedinacno, bz obzira na pol, moj muz je dobar sa svima, jbg, ne izbijaju mi iz kuce, cuvaju mi dete kad je frka, spavaju kad ostanu bez stana, zalivaju muskatle kad sam na putu, cuvam im ribice kad su oni na putu, nije mi problem da muza povedem bilo gde sa mnom, pa on opet ne ide sa mnom, osim kad je bas raspolozen, i kad je bas neki dogadjaj. On ima svoje bas musko drustvo, ali sam ja veci muskarac od svih njih zajedno, svi su se pozenili nekim zenama bez kojih, sto rekoste, ni u wc ne idu, pa se retko desi da izlaze sami, ali ja opet ne idem s njim, sve i da se sve zene iskupe. Jedno su kucne sedeljke, svadbe i deciji rodjendani, drugo je lokalna kafana i interna zezancija, utakmice i sta vec.. Imamo i zajednicke prijatelje, i parove, i ove koji menjaju partnere, imamo solo ljude koji se vidjaju nekad sa mnom, nekad s njim, nekad coporativno.. Ali imam drugarice, sa kojima se vidjam u 4 oka, pred kojima bih da se rasplacem, da se iskukam, da se ismejem, da priznam, da svasta, i kad bih i od ovo par normalnih dozivela da mi pocnu vucati po jednog kašičicogrickača, ne znam kako bih drugacije nazvala muskarca u zenskoj kafi.. pomislila bih da mi na celu pise "treca za trojku", jbt! potpisujem
|