Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Iz nevinosti u brak 26.1.2011 22:50:16
|
|
|
|
Brana
|
Ja sam izgubila nevinost sa 17g. sa mm udala se sa 18g.nisam imala vremena da cekam i ne bunim se meni lepo!
|
|
|
|
RE: Iz nevinosti u brak 26.1.2011 22:56:05
|
|
|
|
Vika
|
I ja spadam među radoznalice! Da nisam menjala sigurno bi me mučilo kako je sa drugim. Što se kaže, u tuđem dvorištu trava uvek zelenija, pa rekoh da ja pokosim na vreme svoje da kasnije ne preskačem plotove!
|
|
|
|
RE: Iz nevinosti u brak 26.1.2011 23:54:13
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Vika I ja spadam među radoznalice! Da nisam menjala sigurno bi me mučilo kako je sa drugim. Što se kaže, u tuđem dvorištu trava uvek zelenija, pa rekoh da ja pokosim na vreme svoje da kasnije ne preskačem plotove! Zanimljivo, ali vidiš ja nikad nisam patila za tuđim dvorištima i uvek sam mislila da je u mom životu sve savršeno što je baš tako... I kad pomislim da bih mogla da se vratim unazad i nešto promenim, nikad ništa ne bih menjala... Jednostavno neke stvari znaš i kad ne probaš. Znaš da je to to i da je savršeno i da bolje ne može. Meni je seks mnogo više od čistog seksa, a sa svojim mužem imam tu neku kompleksnost i dubinu koju sumnjam da bih imala sa bilo kim drugim... Tolike godine su utkane u to, to se ne može ponoviti.
|
|
RE: Iz nevinosti u brak 26.1.2011 23:56:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Prelepo receno...
|
|
|
|
RE: Iz nevinosti u brak 26.1.2011 23:57:12
|
|
|
|
bratzz
|
Ja sm iz ove price, za sad se ne kajem, a da li cu, ne znam
|
|
|
|
RE: Iz nevinosti u brak 26.1.2011 23:58:41
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: Vika Zanimljivo, ali vidiš ja nikad nisam patila za tuđim dvorištima i uvek sam mislila da je u mom životu sve savršeno što je baš tako... I kad pomislim da bih mogla da se vratim unazad i nešto promenim, nikad ništa ne bih menjala... Jednostavno neke stvari znaš i kad ne probaš. Znaš da je to to i da je savršeno i da bolje ne može. Meni je seks mnogo više od čistog seksa, a sa svojim mužem imam tu neku kompleksnost i dubinu koju sumnjam da bih imala sa bilo kim drugim... Tolike godine su utkane u to, to se ne može ponoviti. divno si ovo rekla!
|
|
|
|
RE: Iz nevinosti u brak 27.1.2011 9:14:33
|
|
|
|
Vika
|
Blago tebi Didy! divno je kada neko misli i oseća da mu je sve savršeno. Ja sam drugačija, u svemu mislim da mogu više i bolje pa tako i u seksu. Verovatno je ljudima kao ja teže, pošto uvek tragaju i ne smiruju se, ali meni tako odgovara! To naravno ne znači da mislim da ti nisi u pravu , prosto se razlikujemo. Možda je primer mojih roditelja poput tvog, koji se na žalost neslavno završio doprineo mom stavu. Takođe, odnosi između mm i mene nisu ništa manje topli i stabilni zbog toga što smo imali odnose pre braka sa drugima. Naprotiv. A"tuđe dvorište" je više pomenuto u šaljivom tonu
< Poruku je uredio Vika -- 27.1.2011 9:20:43 >
|
|
|
|
RE: Iz nevinosti u brak 27.1.2011 9:19:01
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Modessty E pa moj meni jeste prvi al nije jedini. Videh probah i vratih se onom prvom Hehe, bravo Mod
|
|
RE: Iz nevinosti u brak 27.1.2011 10:08:47
|
|
|
|
nela79
|
E Modessty hvala Bogu pa mi dade priliku i pamet da se odlijepim od onog prvog, ovo sto sam nasla je in every possible way. Neka probavanja
|
|
|
|
RE: Iz nevinosti u brak 27.1.2011 10:12:04
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Didy Zanimljivo, ali vidiš ja nikad nisam patila za tuđim dvorištima i uvek sam mislila da je u mom životu sve savršeno što je baš tako... I kad pomislim da bih mogla da se vratim unazad i nešto promenim, nikad ništa ne bih menjala... Jednostavno neke stvari znaš i kad ne probaš. Znaš da je to to i da je savršeno i da bolje ne može. Meni je seks mnogo više od čistog seksa, a sa svojim mužem imam tu neku kompleksnost i dubinu koju sumnjam da bih imala sa bilo kim drugim... Tolike godine su utkane u to, to se ne može ponoviti. Potpisujem!
|
|
|
|
RE: Iz nevinosti u brak 27.1.2011 10:19:36
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Vika Blago tebi Didy! divno je kada neko misli i oseća da mu je sve savršeno. Ja sam drugačija, u svemu mislim da mogu više i bolje pa tako i u seksu. Verovatno je ljudima kao ja teže, pošto uvek tragaju i ne smiruju se, ali meni tako odgovara! To naravno ne znači da mislim da ti nisi u pravu , prosto se razlikujemo. Možda je primer mojih roditelja poput tvog, koji se na žalost neslavno završio doprineo mom stavu. Takođe, odnosi između mm i mene nisu ništa manje topli i stabilni zbog toga što smo imali odnose pre braka sa drugima. Naprotiv. A"tuđe dvorište" je više pomenuto u šaljivom tonu Ja sam sve samo ne neko ko se smiruje. Ja tragam i znam da mogu i više i bolje u svemu, pa i u seksu sa svojim mužem. I mislim da nam je seks sve bolji i bolji, kao i sve ostalo u našem životu. Mislim da sam svakog dana sve bolji i bolji roditelj, sve bolja i bolja osoba i sve bolji i bolji prijatelj, sve bolji i bolji nastavnik u školi, sve bolja i bolja osoba... Moja poenta je da mi ne treba drugi muškarac da bih imala bolji seks, jer i sa mm može da bude bolji i jeste bolji. Ja sam srećana u svom životu, ali znam da uvek može bolje, pa se i trudim da nam bude bolje u svemu, pa i u seksu.
|
|
RE: Iz nevinosti u brak 27.1.2011 10:22:32
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Didy Ja sam sve samo ne neko ko se smiruje. Ja tragam i znam da mogu i više i bolje u svemu, pa i u seksu sa svojim mužem. I mislim da nam je seks sve bolji i bolji, kao i sve ostalo u našem životu. Mislim da sam svakog dana sve bolji i bolji roditelj, sve bolja i bolja osoba i sve bolji i bolji prijatelj, sve bolji i bolji nastavnik u školi, sve bolja i bolja osoba... Moja poenta je da mi ne treba drugi muškarac da bih imala bolji seks, jer i sa mm može da bude bolji i jeste bolji. Ja sam srećana u svom životu, ali znam da uvek može bolje, pa se i trudim da nam bude bolje u svemu, pa i u seksu. Opet potpisujem, nema potrebe da pisem, ti to radis za mene, citas mi misli
|
|
|
|
RE: Iz nevinosti u brak 27.1.2011 10:25:04
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Vika Takođe, odnosi između mm i mene nisu ništa manje topli i stabilni zbog toga što smo imali odnose pre braka sa drugima. Naprotiv. Ni ja ne mislim da su vaši odnosi manje topli i stabilni, naravno. Ja kažem da se kod nas ovako desilo, nismo planirali. Niti smatram da su ljudi bogatiji ili siromašniji zbog toga što su imali manje ili više partnera u seksu. Po meni je to potpuno nebitno. I Bogu hvala što nas ima raznih. Ovaj svet bi bio užasno dosadno mesto kad bismo svi bili jednaki i jednako razmišljali.
|
|
RE: Iz nevinosti u brak 27.1.2011 10:25:10
|
|
|
|
tijana86
|
Ja nisam cekala brak , a i zasto bih ! ? Nisam u tom fazonu prvi i poslednji, moje su sve veze pre braka bile duge pa tako kada sa to prvi put desilo imala sam 16 godina , i ostala sa tim deskom jos 3 godine, imala sam i klasicne semice na ponekoliko dana , ali i 2 duge veze jednu vec spomenutu do 3 godine i jos jednu od 2 godine . I sigurna sam da nisam pogreslia . Jer ... mislim da je u ovoj temi glupo da pisem o tome , ako nadjem neku drugu pisacu !
|
|
|
|
RE: Iz nevinosti u brak 27.1.2011 10:33:05
|
|
|
|
Didy
|
Tijana, koliko sam ja shvatila, ovde niko nije čekao brak, glupo je i govoriti na tu temu u 21. veku. Kod mene se jednostavno desilo da smo se mm i ja počeli zabavljati mladi i posle 10 godina zabavljanja ušli u brak. Otuda cela moja priča... Po meni je nevinost najmanje bitna stvar u celoj priči, kao i to koliko si imao partnera u životu. Ni jedno ni drugo te ne čini ni boljom ni iskusnijom osobom, bar po nekim mojim shvatanjima.
|
|
RE: Iz nevinosti u brak 27.1.2011 10:44:02
|
|
|
|
tijana86
|
DIDY POTPUNO SE SLAZEM SA TOBOM ! A I VEOMA JE LEPO TO STO SI ODMAH ZNALA DA JE TO TO ! TAKVE LJUBAVI KAO TVOJA SU MI KAO IZN NEKE BAJKE ! ZNAS ONO OD MLADOSTI PA DO ....KRAJA !
|
|
|
|
RE: Iz nevinosti u brak 27.1.2011 10:49:51
|
|
|
|
Didy
|
Pa i nisam odmah znala, da znaš. Ali me to nije sprečilo da tad spavam sa njim. Tada je bilo ono pravo, ostalo je i do sad sticajem okolnosti. Čovek nikada ne može biti 100% siguran, ali dok jeste, to traje. Možda jednog dana upoznam nekog ko mi bude zanimljiviji, interesantniji... Za sve ove godine nisam nikog takvog upoznala ni srela i nisam htela da izgubim ono što sad imam. Zato sam i rekla da ništa ne bi promenilo i da sam ja imala njih 100 i da je mm imao njih 100 pre mene. Verujem da bismo opet imali ovo što sad imamo.
< Poruku je uredio Didy -- 27.1.2011 10:50:16 >
|
|
RE: Iz nevinosti u brak 27.1.2011 12:50:09
|
|
|
|
bebać
|
nisam ušla nevina u brak,i kako godine prolaze sve mi je draže i draže zbog toga...nemam za čim žalit...svako mi je moje iskustvo veoma dragocjeno i lijepa uspomena život pre braka mi je ostao u lijepom sjećanju...onako bezbrižan i sladak...i rado se sjećam svake avanturice i zaljubljenog zanosa
|
|
RE: Iz nevinosti u brak 27.1.2011 12:56:06
|
|
|
|
tijana86
|
DIDY bas , bas mi se svidja tvoj poslednji komentar!
|
|
|
|
RE: Iz nevinosti u brak 27.1.2011 12:57:46
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Didy Ja sam sve samo ne neko ko se smiruje. Ja tragam i znam da mogu i više i bolje u svemu, pa i u seksu sa svojim mužem. I mislim da nam je seks sve bolji i bolji, kao i sve ostalo u našem životu. Mislim da sam svakog dana sve bolji i bolji roditelj, sve bolja i bolja osoba i sve bolji i bolji prijatelj, sve bolji i bolji nastavnik u školi, sve bolja i bolja osoba... Moja poenta je da mi ne treba drugi muškarac da bih imala bolji seks, jer i sa mm može da bude bolji i jeste bolji. Ja sam srećana u svom životu, ali znam da uvek može bolje, pa se i trudim da nam bude bolje u svemu, pa i u seksu. Joj što cijenim ovakve ljude Ovo je u stvari i moj životni moto, ne tražite sreću na drugom mjestu jer imate je u svom životu, pokrenite je Jest da odosmo malo off
|
|
RE: Iz nevinosti u brak 27.1.2011 13:09:17
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: Modessty IZVORNA PORUKA: JMPM Ma kakva nevinost pa brak ma ja da nisam i nekoliko drugih problala stalno bi se pitala dal se nisam zeznula KO kad kupiš haljinu a ne obidješ sve radnje hahhaaha....muškarci i jesu ko haljine....potrošni materijal.....hahhaha Mod nasmija me
|
|
RE: Iz nevinosti u brak 27.1.2011 13:11:29
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: Aninamama Ma,dajte..treba da se udajemo sa 16,da bi nam muž bio prvi.. I niko tu nije promiskuitetan.. Samo se ne foliramo.. U kome je to uopšte bitno,danas? Gde žive muškarci koji žene nevine devojke,i gde žive punoletne nevine?? Totalno anahrona priča.. Kao,dobro ti u sexu,a on ti prvi..mislim,to je kao kad voziš juga tvrdeći da je ok autić..dok ne sedneš u jaču mašinu.. Da mi je mm prvi tačno bih ga prevarila samo da bih mogla da uporedim Sad znam da je sjajan..bar za sada i ovo mi je dobro....poredjenje sa yugom
|
|
RE: Iz nevinosti u brak 27.1.2011 13:19:12
|
|
|
|
Vika
|
Ja sam sve samo ne neko ko se smiruje. Ja tragam i znam da mogu i više i bolje u svemu, pa i u seksu sa svojim mužem. I mislim da nam je seks sve bolji i bolji, kao i sve ostalo u našem životu. Mislim da sam svakog dana sve bolji i bolji roditelj, sve bolja i bolja osoba i sve bolji i bolji prijatelj, sve bolji i bolji nastavnik u školi, sve bolja i bolja osoba... Moja poenta je da mi ne treba drugi muškarac da bih imala bolji seks, jer i sa mm može da bude bolji i jeste bolji. Ja sam srećana u svom životu, ali znam da uvek može bolje, pa se i trudim da nam bude bolje u svemu, pa i u seksu. [/quote] Istina! S tom razlikom što si ti "ubola" iz prve, a meni je trebalo više bockanja dok ne nađem srodnu dušu
< Poruku je uredio Vika -- 27.1.2011 13:20:22 >
|
|
|
|
RE: Iz nevinosti u brak 27.1.2011 13:50:20
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Vika Istina! S tom razlikom što si ti "ubola" iz prve, a meni je trebalo više bockanja dok ne nađem srodnu dušu Nije baš iz prve. Imala sam nekih veza pre mm, ali nikad nismo stigli do seksa i trajale su najduže mesec dana. Nismo se našli i nisam želela ništa više da imam s njima, ne zato što sam se čuvala za onog pravog, nego mi se jednostavno s njima nije išlo do "kraja", ako se seks može nazvati krajem u ovom smislu. Pa po meni je i tu opet diskutabilno gde je granica u gubljenju nevinosti i kako bismo nevinost definisali. Mislim, nebitno je, opet ponavljam da mi nije bitno i da se desilo s nekim drugim, verovatno ne bih žalila sad i ništa ne bi promenilo, ali eto, mene je život tako vodio...
|
|
RE: Iz nevinosti u brak 5.2.2011 21:40:02
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: Vika Istina! S tom razlikom što si ti "ubola" iz prve, a meni je trebalo više bockanja dok ne nađem srodnu dušu kakva si ti kraljica
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?