Didy -> RE: Iz nevinosti u brak (27.1.2011 10:19:36)
|
IZVORNA PORUKA: Vika Blago tebi Didy! divno je kada neko misli i oseća da mu je sve savršeno. Ja sam drugačija, u svemu mislim da mogu više i bolje pa tako i u seksu. Verovatno je ljudima kao ja teže, pošto uvek tragaju i ne smiruju se, ali meni tako odgovara! To naravno ne znači da mislim da ti nisi u pravu , prosto se razlikujemo. Možda je primer mojih roditelja poput tvog, koji se na žalost neslavno završio doprineo mom stavu. Takođe, odnosi između mm i mene nisu ništa manje topli i stabilni zbog toga što smo imali odnose pre braka sa drugima. Naprotiv. A"tuđe dvorište" je više pomenuto u šaljivom tonu[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ja sam sve samo ne neko ko se smiruje. Ja tragam i znam da mogu i više i bolje u svemu, pa i u seksu sa svojim mužem. I mislim da nam je seks sve bolji i bolji, kao i sve ostalo u našem životu. Mislim da sam svakog dana sve bolji i bolji roditelj, sve bolja i bolja osoba i sve bolji i bolji prijatelj, sve bolji i bolji nastavnik u školi, sve bolja i bolja osoba... Moja poenta je da mi ne treba drugi muškarac da bih imala bolji seks, jer i sa mm može da bude bolji i jeste bolji. Ja sam srećana u svom životu, ali znam da uvek može bolje, pa se i trudim da nam bude bolje u svemu, pa i u seksu.
|
|
|
|