dunja RR -> RE: Koliko djece planirate imati (18.8.2018 16:52:55)
|
Meni trudnoće nisu problem, stvarno ih ne osećam, izuzev što mi se spava od ovolikih doza progesterona udruženih sa vrućinom, ali izgleda sve manje. Potpuno mi je isto sada i pre 5 godina, nikakvu poteškoću mi ne predstavlja što sam trudna sa 42, mada moguće da ima veze i moja foma, jer sam i pre trudnoće i za vreme baš aktivna. Prošli put mi je bio težak prvi mesec, dok se dojenje nije sredilo, posle je bila pesma. Nismo imali nikakvu pomoć sa S za ove 4 i nešto godine, niti ćemo imati sa drugim detetom, ali ja opet jedva čekam. I razmišljam o trećem [sm=smiley36.gif], mada čisto sumnjam da će mi to bilo koji dr dozvoliti posle 2 crska reza i 3 operacije, odnosno 4, jer ću sada na porođaju uz porođaj CR imati i operaciju, vadiće mi ovu veliku cistu koja raste u meni, znači mnogo teži će mi biti oporavak, jer se lakše oporavi posle carskog reza u odnosu na operaciju (prošla sam kroz oba pa mogu da uporedim), ipak CR traje pola sata a operacija 2,5 o 3, a ja ću sada imati obe stvari u isto vreme. Plaši me samo kako će dojenje krenuti posle operacije, ali nadam se da će biti ok.
|
|
|
|