RE: Koliko djece planirate imati (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Statistika RR

Poruka

dijana1* -> RE: Koliko djece planirate imati (11.9.2014 22:25:53)

IZVORNA PORUKA: New Mom

IZVORNA PORUKA: serpica

I evo me opet u crticama,nisam verovala da cu tako brzo,ali eto...[sm=smiley1.gif]

Stvarno? Lepo![sm=smiley1.gif] Mozda i ja za tobom za koji mesec.[sm=zz_happy.png]

Serpice , NM svaka cast zene, skidam kapu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ja bih volela bar jos jedno [sm=smiley1.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Koliko djece planirate imati (12.9.2014 6:46:53)

nista ja ne planiram[sm=smiley36.gif], ni ovo prvo nisam planirala. Ce da vidimo koliko cu dece da izrodim ehhehe...Mada ja cesto kazem da mi je i ovo moje jedno cedo dovoljno, prosto ne znam kako bih delila ljubav na dvoje. Mislim naravno da volis svu svoju decu svim srcem al sad negde kapiram moju mamu sto joj je moj stariji brat favorit celog zivota, prvenac hahaahah....Jao Boze valjda necu biti kao ona ako budem imala jos dece.

serpica -> RE: Koliko djece planirate imati (12.9.2014 6:59:37)

M i Lj i ja sam se isto pitala kad sam trebala da rodim drugo dete,ali majcinska ljubav nema granice i koliko god dece da imas svako podjednako volis,jedno na jedan drugo na drugi nacin,ali volis,tu nema sumnje.[sm=smiley1.gif]

big mum -> RE: Koliko djece planirate imati (12.9.2014 7:11:53)

Planirala dvoje rodila dvoje.

I ja mislila da nikog neću voljeti kao svoju Sofku ali ljubab prema drugom djetetu se jednostavno desi.I voliš ih sve svim svojim srcem [sm=smiley27.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Koliko djece planirate imati (12.9.2014 7:14:46)

Serpice, BM verujem da je tako samo sto ja sad iz ove perspektive ne mogu to da zamislim. Mm je jos odavno hteo da vec rodim drugo, al ja se nesto ne dam[sm=smiley36.gif]

big mum -> RE: Koliko djece planirate imati (12.9.2014 7:21:17)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Serpice, BM verujem da je tako samo sto ja sad iz ove perspektive ne mogu to da zamislim. Mm je jos odavno hteo da vec rodim drugo, al ja se nesto ne dam[sm=smiley36.gif]

Ma daćeš se ti kad se najmanje budeš nadala[sm=jezicek.gif]Šalim se, kad budeš spremna rodićeš ti sebi još djece pa ćeš vidjeti o čemu pričamo.

Misha i Ljisha -> RE: Koliko djece planirate imati (12.9.2014 7:28:48)

hahaah dacu se verovatno jednog lepog dana pa ce biti opet [img]http://cheesebuerger.de/images/midi/haushalt/l018.gif[/img]

big mum -> RE: Koliko djece planirate imati (12.9.2014 7:32:06)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

hahaah dacu se verovatno jednog lepog dana pa ce biti opet [img]http://cheesebuerger.de/images/midi/haushalt/l018.gif[/img]

Dabome da ćeš se dati [sm=jezicek.gif]

emicaa -> RE: Koliko djece planirate imati (12.9.2014 7:43:53)

Ja sam pitala zaovu kad je rodila drugo jel voli Anastasiju kao Andrea,ubjedjena sam da nikad nokog ne bih mogla volit kao Teodoru,znam da to nije tako ali mene strah [sm=smiley1.gif]

jabudic -> RE: Koliko djece planirate imati (12.9.2014 8:20:45)

IZVORNA PORUKA: jabudic

Mi smo se dogovorili da imamo troje, s tim sto posle ovog drugog ide pauza minimum 4 god, i taman dodje da do 30. zavrsim sa radjanjem...

Hihihi, nadjoh svoj stari post [sm=smiley1.gif]
Da, stvari se nisu promjenile, sad je vrijeme [sm=smiley36.gif]

New Mom -> RE: Koliko djece planirate imati (12.9.2014 8:49:37)

O?![sm=bravo.gif]

Olga75 -> RE: Koliko djece planirate imati (12.9.2014 8:55:05)

devojke , evo tema o majcinim osecanjima prema prvom detetu kad se rodi drugo KLIK [sm=smiley1.gif]

Torbica -> RE: Koliko djece planirate imati (12.9.2014 8:59:09)

Teoretski smo zeleli 4 dece ali nema sanse, okasnila sam. Mora se raditi...

vonavoj -> RE: Koliko djece planirate imati (12.9.2014 9:07:58)

Planirala cetvoro,ali mislim da je dvoje dosta,sad![sm=smiley36.gif]

Peace* -> RE: Koliko djece planirate imati (12.9.2014 9:10:08)

Još nisam rekla konačno NE trećem, ali sam podelila svu garderobicu, i u principu nisam baš sigurna da želim treće.
Ako budem jednom sigurna da želim da se upustim u to sve ponovo - rodiću ga. Sad - ne.

bubulence -> RE: Koliko djece planirate imati (12.9.2014 9:12:47)

Tash pa i ja sam podelila svu garderobu... svejedno beba treba da dobije nesto novo... nemoj da ti to bude izgovor [sm=smiley1.gif].
tvoji momci su sada veliki, taman im treba jedna bebana

milicicak -> RE: Koliko djece planirate imati (12.9.2014 9:13:17)

Mm zeli troje, meni je iz ove perspektive i jedno puna kapa :)
Nacicemo se na dvoje, ali ovo drugo tek kad doktoriram :)

Peace* -> RE: Koliko djece planirate imati (12.9.2014 9:14:33)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Tash pa i ja sam podelila svu garderobu... svejedno beba treba da dobije nesto novo... nemoj da ti to bude izgovor [sm=smiley1.gif].
tvoji momci su sada veliki, taman im treba jedna bebana

Nisam baš sigurna da ima SADA treba. [sm=smiley36.gif]

off: upisala sam decu na Mađarski, kreću u utorak. [sm=smiley1.gif]

Torbica -> RE: Koliko djece planirate imati (12.9.2014 9:15:10)

Zato i kazemo, planiramo... Ni ne treba ako ne zelis. Ja nisam pristalica onoga - ako se desi/desi...

Peace* -> RE: Koliko djece planirate imati (12.9.2014 9:17:50)

Ni ja.

Hajde da probam da definišem...

Volela bih, ali... volela bih da bude devojčica bez alergija, astme, bez ikakvih komplikacija... znaš ono "dete k'o što svi oko mene imaju", obično, zdravo dete. [sm=smiley36.gif] Šalu na stranu, ne bih volela da se desi jer znam da bih zadržala, a ne osećam da mi to sve sada treba.

Rosita -> RE: Koliko djece planirate imati (12.9.2014 9:25:06)

Dvoje... ne moze da mi se desi, mozemo samo da prestanemo sa kontracepcijom i onda kad i ako Bog da.... ali nemam jos predstavu kada. Ponekad mislim da je najbolje da sam vec sada i lepo nadovezala sve i tako... sto vise odlazemo, sve vise nalazimo razloge da nije trenutak, a to mi se ne dopada.

jabudic -> RE: Koliko djece planirate imati (12.9.2014 10:48:48)

IZVORNA PORUKA: New Mom

O?![sm=bravo.gif]

[sm=smiley4.gif] Danas završila zadnju tableticu, i eto, polako, uskoro ćemo početi... [sm=smiley1.gif]

cockic -> RE: Koliko djece planirate imati (12.9.2014 12:06:51)

ja bi troje,i da razlika izmedju drugog i treceg deteta bude oko 4 godine [sm=smiley1.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Koliko djece planirate imati (12.9.2014 16:50:59)

M i Lj sam htela minimum dvoje. Mislim da je lepo da dete ima rodjenog brata ili sestru. Ta medjusobna ljubav je nesto najlepse.

Rodicu i vise od dvoje ako me samo malo sreca posluzi [sm=smiley1.gif]

Dani.kv -> RE: Koliko djece planirate imati (12.9.2014 17:02:48)

Planirala jedno celo dobila blizance[sm=duda.gif][sm=duda.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>